Strata bardzo duża ale żegnam giełdę. Ten zwiekszony obrót w dniu dzisiejszym to moje akcje. Pozdrawiam cierpliwych. Wytrzymałem 6 miesięcy spadków !!!!!!!!!!!!!!!
Naprawdę warto w takich momentach patrzeć chłodnym okiem na wszystko, kiedyś słuchałem Patrowicza jak opowiadał z jaką kasą zaczynał i jak się dorobił ...kupował wtedy kiedy krew się lała i tylko spółki z dobrymi fundamentami, zdarzało się że miały więcej kasy na koncie niż były kapitalizowane na giełdzie, teraz jest identycznie na giełdzie. Grecja to może być wbrew pozorom punkt zwrotny, chociaż liczy się tylko czy FED coś sypnie . Ja za wcześnie kupiłem trochę TFO ale kto kupuje teraz poniżej 2 zł to naprawdę robi genialny interes. Przyglądałem się już raz jak TFO było w takiej cenie i potem obgryzałem paznokcie jak szło do 7,5 zł po 20% dziennie. A wtedy spółka była na stracie i czarne chmury nad nią wisiały, po czwartym kwartale będzie spory zyski, będzie i duże gwałtowne odbicie...wszystko to już było, historia zatoczyła koło.
Dnia 2011-09-19 o godz. 18:27 ~Aq napisał(a):
> Naprawdę warto w takich momentach patrzeć chłodnym okiem na
> wszystko, kiedyś słuchałem Patrowicza jak opowiadał z jaką
> kasą zaczynał i jak się dorobił ...kupował wtedy kiedy krew
> się lała i tylko spółki z dobrymi fundamentami, zdarzało
> się że miały więcej kasy na koncie niż były kapitalizowane
> na giełdzie, teraz jest identycznie na giełdzie.
To Patrowiczowi sie mocno przestawiło bo teraz najgorsze smieci bierze :)
Jak jakeś najgorsze gówno jest to tam Patrowicz musi byc.
On chyba dorobił się na smieciach w ostatniej fazie hossy bo takiego prymitywnego, bezrozumnego przywiazania do smieci to u nikogo nie widzialem.
Inaczej co by robił na fonach atlantisach pc guradach?
Przeciez to smiecie z zeszlej hossy.
Solos tez sie dorobił na śmieciach bo kupił spolki smieciowe po kilku latach bessy, te co przetrwały znow stały się modne i zarobił na nich krocie. Dlatego tez mialem pc gurada ale jak zobaczylem ze 3 fazy hossy nie bedzie to wywalilem.