• jutro dalej up! Autor: ~nik [83.21.227.*]
    pozdr.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~Mika [78.88.99.*]
    Anglicy wiedzą co robią i są zawsze przed Amerykanami ;-)))
    http://biznes.onet.pl/boeing-krazy-nad-polska,18571,4821430,1,prasa-detal
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~nik [83.21.224.*]
    niezle co ?
    Czuję,że tu będzie grubo;spokojne zbieranie poniżej emisyjnej,a potem konkretna pompka z widłami w tle ;-))).A niewiele tu jest do zebrania,to pewnie robota trzech miśków,którzy kupili pakiet od AER.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~war [78.8.64.*]
    Dnia 2011-08-16 o godz. 09:18 ~Mika napisał(a):
    > Czuję,że tu będzie grubo;spokojne zbieranie poniżej
    > emisyjnej,a potem konkretna pompka z widłami w tle ;-))).A
    > niewiele tu jest do zebrania,to pewnie robota trzech
    > miśków,którzy kupili pakiet od AER.

przekonałaś mnie
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~dukaczewicz [95.41.237.*]
    odpal idzie, ze zęby frajerom powypadaja

kto nie widzi ten slepa kura
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~ela [79.188.247.*]
    Jaki odpał? Tu jeszcze korekta bedzie zanim odpali!!! Zobaczycie po 15.00 Bedzie zjazd na wszystkich spolkach to i tu nie oszczedzą
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~fdj [79.163.98.*]
    Ale skuteczne, już ktoś wywali 90 akcji, następny 200.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~duka [95.41.237.*]
    dzisiaj, jutro, czy za tydzien. odpal bedzie do nieba, kwoko.

Dnia 2011-08-16 o godz. 13:04 ~ela napisał(a):
    > Jaki odpał? Tu jeszcze korekta bedzie zanim odpali!!!
    > Zobaczycie po 15.00 Bedzie zjazd na wszystkich spolkach to
    > i tu nie oszczedzą
    Moze i będzi ELU ale co to zmienia, o korekcie to powiedz tym ogonom co 5.08 oddali za 0,3. , ale moze masz racje pewnie znajdzie sie jeszcze ktos kto za tyle odda?
    Dnia 2011-08-16 o godz. 13:04 ~ela napisał(a):
    > Jaki odpał? Tu jeszcze korekta bedzie zanim odpali!!!
    > Zobaczycie po 15.00 Bedzie zjazd na wszystkich spolkach to
    > i tu nie oszczedzą
    Myślę,że zakończymy na plusie,a odnośnie korekty ;każdy ma swoje zdanie ;-)))
    I tak spółeczka nieżle się trzyma,ludzie się wstrzymują z zakupami ze względu na niepewną sytuację na szerokim.Zwróćcie jeszcze uwagę na AER;raz ,że b.przeceniony,dwa,że dwie spółki zależne dostały dotację na kwotę 24M zł.
    Ktoś trzyma kurs za wodze,ale w ciągu dwóch miesięcy coś z tego będzie.
    Aż tak glupi to nie jestem:) ale twierdzisz ze nie należy wierzyć kobietom to takie słodkie, czarujące, niewinne istoty. Chyba nie myślisz że ela piszac o korekcie mnie oszukała
    Te akcje ktore teraz zeszły miały byc moje, ale posłuchałem "ela" i ustawiłem się na korektę po 15:00 pewnie na tym dobrze wyjde
    Dnia 2011-08-16 o godz. 13:37 ~war napisał(a):
    > Te akcje ktore teraz zeszły miały byc moje, ale posłuchałem
    > "ela" i ustawiłem się na korektę po
    > 15:00 pewnie na tym dobrze wyjde
    Łatwo Ci coś zasugerować,jutro kupisz je parę groszy drożej.
    Sternik zobaczył z prawej nie swoje i zabrał Ci zabawkę ;-))
    ja tam widze jak podbijaja kurs pojawiajacymi i znikajacymi zleceniami na K. Nie naganiam na sprzedaż, ale zalecam ostrożność. Sytuacja na świecie niepewna i zjazd jeszcze na wszystkich spółkach bedzie. niestety oczy zwrócone sa na stany i to one dyktuja warunki. Jak u nich dzis czerowno u nas lepiej nie bedzie. Każdy jest kowalem swojego losu i decyzje pozostaiwam Wam
    Przykro mi ale poprzedni wpis był dość zdecydowany dość dokładnie okreslilas tez przedział czasowy, wiele osób mogło się nim zasugerować, z ciekawaścia czekam na ta 15:00
    napisalam po 15.00 i nie wiaze sie to z tym ze mam jakies tajne info ze rypnie po 15.00 (nie mam) Ja dzis sprzedalam to co mialam i czekam na rozwój sytuacji. Wkurzaja mnie ludzie którzy pisza ze bedzie kosmos,odlot do nieba, i robia naiwnych w banbuko. Chca tylko naciagnac na kupno ,a sami sprzedaja tym naiwnym.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~fdj [79.163.98.*]
    Jeżeli sprzedałaś, to też nie jesteś bezinteresowna, o poza tym każdy ma swoje cele.
    Dnia 2011-08-16 o godz. 14:30 ~fdj napisał(a):
    > Jeżeli sprzedałaś, to też nie jesteś bezinteresowna, o poza
    > tym każdy ma swoje cele.

Potwierdzam. Przykro mi ze sprzedałaś rozumiem teraz Twoja złość ale musisz sie liczyć też z tym że taniej już nie odkupisz, niestety rynek nie ulega naszym chciejstwom Twoim moim. Jak nie masz zamiaru odkupywać to zapomnij o tej spółce bo serduszko moze naprawdę rozboleć. Dla mnie osobiście to jeden z nielicznych aktualnie kandydatów to bardzo miłych niespodzianek, oczywiście mogę sie mylic
    Dnia 2011-08-16 o godz. 14:25 ~ela napisał(a):
    > napisalam po 15.00 i nie wiaze sie to z tym ze mam jakies
    > tajne info ze rypnie po 15.00 (nie mam) Ja dzis sprzedalam
    > to co mialam i czekam na rozwój sytuacji. Wkurzaja mnie
    > ludzie którzy pisza ze bedzie kosmos,odlot do nieba, i
    > robia naiwnych w banbuko. Chca tylko naciagnac na kupno ,a
    > sami sprzedaja tym naiwnym.
    Nikt tu nikogo nie naciąga,każdy ma swój rozum i podejmuje decyzje samodzielnie,a forum służy do wymiany wiadomości.Twoje rozumowanie miałoby sens gdyby ktoś pisał kupuj-okazja -przy 3zł,a nie po przecenie o 70%.Widać jak zgadujesz po zachowaniu na szerokim po 15,wygląda na to ,że ty wprowadzasz w bład i manipulujesz.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~www [89.231.217.*]
    jeżeli ty kupujesz po przeczytaniu wiadomosci typu bedzie kosmos,jedziemy do nieba, bedzie wysoko 10zl to gratuluje. Papier owszem moze i nie doceniony, ale to nc i tu wszystko jest możliwe. Tak jak i korekta, ktora predzej czy poźniej będzie. Moze nie na tym poziomie, mimo to życzę wzrostów.
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~huhu [188.33.73.*]
    Korekta dzisiaj sie zaczela. Tak dla scislosci.
    Co do "podbijania" ja tam widzę ze dołączył drugi gracz a to dobrze wróży, bo gdzie przynajmniej 2 to już nie monopol na układanie pod siebie
    no dobra powiedzmy że 15 minęła kolejne proroctwo szlag trafił, jakby to powiedział mój nowy kolo po sieci papier mocno za pysk trzymany:) Ino kto trzymie
    Jakie prognozy Mika znaczy jak to widzisz w bliższej i dalszej perspektywie
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~ni, [89.77.208.*]
    3 zeta zrobia
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~huhu [109.243.96.*]
    Kto zrobi???
    Dnia 2011-08-16 o godz. 19:30 ~war napisał(a):
    > Jakie prognozy Mika znaczy jak to widzisz w bliższej i
    > dalszej perspektywie
    Papier jest zbierany na super poziomach 1/3 emisyjnej w tej chwili,wycena akcji dla pierwotniaków też realna przyp.1.9 w pierwszej i 2.1 w drugiej turze pp.
    Akcji jest mało ,reszta ma locka.Pytanie kto i po ile wziął od AER.Jeśli to Angole to są mistrzowie spekulacji ,wtedy nawet nie podejmuje się prognozować do ilu dojdzie.
    Trzeba wyznaczyć sobie poziom wyjscia i nie płakać ,że sie nie złapało górki,a cieszyć się zyskiem;-)))-to w krótkim.
    A w dłuższym ,spójrz na wykres Airmarket!!!Pzdr.
    co do Angoli nie przypuszczam by to az tak wyreżyserowali (chyba że mieli naprowadzanie:), kto i za ile od AER ta odpowiedź dużo by wyjaśniła (niestety my sie nie dowiemy). Na pewno nie oddali za bezcen, bo siedzieli by na akcjach jak w AIR lub wyrzucali w rynek po emisji przy dogodnej cenie, a skoro tak to czy Angole czy nie będzie ciekawie, bo faktycznie wyglada na zbieranie a zdołowany papier po mistrzowsku, trochę pomogło zawirowanie na świecie, ale 2M z emisji i otrzeć się o nominał no no tak nie zaczynał żaden debiutant. Czyli bylo głebokie dno (bez podstaw) a bedzie ......?
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~huhu [46.113.165.*]
    Bez podstaw? Liczy sie pierwsze wrazenie podobno. Oni to najwyrazniej olewaja...
    oczywiście ukłony za odpowiedź i poświęcony czas :)
    Jeszcze 1no pyt. co do sugestii o AIR tam nie było gleby na starcie to na AAE patrzeć od dołka, aktualnej czy emisyjnej
    Ja biorę między,ktokolwiek to jest ładnie sobie uśrednia ;-)))
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~war [78.8.65.*]
    dzień dobry, szybko na nogach ranny ptaszek z Ciebie:)
    Dnia 2011-08-17 o godz. 08:06 ~war napisał(a):
    > dzień dobry, szybko na nogach ranny ptaszek z Ciebie:)
    Dzień dobry,kto rano wstaje... ;-)))
  • Re: jutro dalej up! Autor: ~war [78.8.65.*]
    A no tak, nie wiem co ma dzisiaj dać Tobie, ale życzę tego szczęścia jak najwięcej
[x]
AVTECH -6,67% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.