Czuję,że tu będzie grubo;spokojne zbieranie poniżej emisyjnej,a potem konkretna pompka z widłami w tle ;-))).A niewiele tu jest do zebrania,to pewnie robota trzech miśków,którzy kupili pakiet od AER.
Dnia 2011-08-16 o godz. 09:18 ~Mika napisał(a):
> Czuję,że tu będzie grubo;spokojne zbieranie poniżej
> emisyjnej,a potem konkretna pompka z widłami w tle ;-))).A
> niewiele tu jest do zebrania,to pewnie robota trzech
> miśków,którzy kupili pakiet od AER.
Dnia 2011-08-16 o godz. 13:04 ~ela napisał(a):
> Jaki odpał? Tu jeszcze korekta bedzie zanim odpali!!!
> Zobaczycie po 15.00 Bedzie zjazd na wszystkich spolkach to
> i tu nie oszczedzą
Moze i będzi ELU ale co to zmienia, o korekcie to powiedz tym ogonom co 5.08 oddali za 0,3. , ale moze masz racje pewnie znajdzie sie jeszcze ktos kto za tyle odda?
Dnia 2011-08-16 o godz. 13:04 ~ela napisał(a):
> Jaki odpał? Tu jeszcze korekta bedzie zanim odpali!!!
> Zobaczycie po 15.00 Bedzie zjazd na wszystkich spolkach to
> i tu nie oszczedzą
Myślę,że zakończymy na plusie,a odnośnie korekty ;każdy ma swoje zdanie ;-)))
I tak spółeczka nieżle się trzyma,ludzie się wstrzymują z zakupami ze względu na niepewną sytuację na szerokim.Zwróćcie jeszcze uwagę na AER;raz ,że b.przeceniony,dwa,że dwie spółki zależne dostały dotację na kwotę 24M zł.
Ktoś trzyma kurs za wodze,ale w ciągu dwóch miesięcy coś z tego będzie.
Aż tak glupi to nie jestem:) ale twierdzisz ze nie należy wierzyć kobietom to takie słodkie, czarujące, niewinne istoty. Chyba nie myślisz że ela piszac o korekcie mnie oszukała
Dnia 2011-08-16 o godz. 13:37 ~war napisał(a):
> Te akcje ktore teraz zeszły miały byc moje, ale posłuchałem
> "ela" i ustawiłem się na korektę po
> 15:00 pewnie na tym dobrze wyjde
Łatwo Ci coś zasugerować,jutro kupisz je parę groszy drożej.
Sternik zobaczył z prawej nie swoje i zabrał Ci zabawkę ;-))
ja tam widze jak podbijaja kurs pojawiajacymi i znikajacymi zleceniami na K. Nie naganiam na sprzedaż, ale zalecam ostrożność. Sytuacja na świecie niepewna i zjazd jeszcze na wszystkich spółkach bedzie. niestety oczy zwrócone sa na stany i to one dyktuja warunki. Jak u nich dzis czerowno u nas lepiej nie bedzie. Każdy jest kowalem swojego losu i decyzje pozostaiwam Wam
Przykro mi ale poprzedni wpis był dość zdecydowany dość dokładnie okreslilas tez przedział czasowy, wiele osób mogło się nim zasugerować, z ciekawaścia czekam na ta 15:00
napisalam po 15.00 i nie wiaze sie to z tym ze mam jakies tajne info ze rypnie po 15.00 (nie mam) Ja dzis sprzedalam to co mialam i czekam na rozwój sytuacji. Wkurzaja mnie ludzie którzy pisza ze bedzie kosmos,odlot do nieba, i robia naiwnych w banbuko. Chca tylko naciagnac na kupno ,a sami sprzedaja tym naiwnym.
Dnia 2011-08-16 o godz. 14:30 ~fdj napisał(a):
> Jeżeli sprzedałaś, to też nie jesteś bezinteresowna, o poza
> tym każdy ma swoje cele.
Potwierdzam. Przykro mi ze sprzedałaś rozumiem teraz Twoja złość ale musisz sie liczyć też z tym że taniej już nie odkupisz, niestety rynek nie ulega naszym chciejstwom Twoim moim. Jak nie masz zamiaru odkupywać to zapomnij o tej spółce bo serduszko moze naprawdę rozboleć. Dla mnie osobiście to jeden z nielicznych aktualnie kandydatów to bardzo miłych niespodzianek, oczywiście mogę sie mylic
Dnia 2011-08-16 o godz. 14:25 ~ela napisał(a):
> napisalam po 15.00 i nie wiaze sie to z tym ze mam jakies
> tajne info ze rypnie po 15.00 (nie mam) Ja dzis sprzedalam
> to co mialam i czekam na rozwój sytuacji. Wkurzaja mnie
> ludzie którzy pisza ze bedzie kosmos,odlot do nieba, i
> robia naiwnych w banbuko. Chca tylko naciagnac na kupno ,a
> sami sprzedaja tym naiwnym.
Nikt tu nikogo nie naciąga,każdy ma swój rozum i podejmuje decyzje samodzielnie,a forum służy do wymiany wiadomości.Twoje rozumowanie miałoby sens gdyby ktoś pisał kupuj-okazja -przy 3zł,a nie po przecenie o 70%.Widać jak zgadujesz po zachowaniu na szerokim po 15,wygląda na to ,że ty wprowadzasz w bład i manipulujesz.
jeżeli ty kupujesz po przeczytaniu wiadomosci typu bedzie kosmos,jedziemy do nieba, bedzie wysoko 10zl to gratuluje. Papier owszem moze i nie doceniony, ale to nc i tu wszystko jest możliwe. Tak jak i korekta, ktora predzej czy poźniej będzie. Moze nie na tym poziomie, mimo to życzę wzrostów.
no dobra powiedzmy że 15 minęła kolejne proroctwo szlag trafił, jakby to powiedział mój nowy kolo po sieci papier mocno za pysk trzymany:) Ino kto trzymie
Dnia 2011-08-16 o godz. 19:30 ~war napisał(a):
> Jakie prognozy Mika znaczy jak to widzisz w bliższej i
> dalszej perspektywie
Papier jest zbierany na super poziomach 1/3 emisyjnej w tej chwili,wycena akcji dla pierwotniaków też realna przyp.1.9 w pierwszej i 2.1 w drugiej turze pp.
Akcji jest mało ,reszta ma locka.Pytanie kto i po ile wziął od AER.Jeśli to Angole to są mistrzowie spekulacji ,wtedy nawet nie podejmuje się prognozować do ilu dojdzie.
Trzeba wyznaczyć sobie poziom wyjscia i nie płakać ,że sie nie złapało górki,a cieszyć się zyskiem;-)))-to w krótkim.
A w dłuższym ,spójrz na wykres Airmarket!!!Pzdr.
co do Angoli nie przypuszczam by to az tak wyreżyserowali (chyba że mieli naprowadzanie:), kto i za ile od AER ta odpowiedź dużo by wyjaśniła (niestety my sie nie dowiemy). Na pewno nie oddali za bezcen, bo siedzieli by na akcjach jak w AIR lub wyrzucali w rynek po emisji przy dogodnej cenie, a skoro tak to czy Angole czy nie będzie ciekawie, bo faktycznie wyglada na zbieranie a zdołowany papier po mistrzowsku, trochę pomogło zawirowanie na świecie, ale 2M z emisji i otrzeć się o nominał no no tak nie zaczynał żaden debiutant. Czyli bylo głebokie dno (bez podstaw) a bedzie ......?