• ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~bb [77.255.251.*]
    j.w.
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~re [83.30.240.*]
    nie dajcie sie dzisiaj okrasc. Firma ma przed soba perspektywy a to co sie dzieje to akat spekulacyjny
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~jacenty [79.163.153.*]
    jestem tego samego zdania.Z drugiej strony wiem jedno trzeba bedzie szybciej wyskoczyc przy nadazajacej sie okazji , gdyz perspektywa oslabienia zlotowki bedzie szybsza niz perspektywa spektakularnego wzrostu.
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~icm [83.5.139.*]
    Ameryka zbankrutuje ...................tytuły w mediach. Powinno być zdrenuje z kasy słabszych i odbuduje się .Bipek MOCNY , nawet b.mocny jak na ataken spekulanten ze wzgórz Go..n
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    teraz zaluje ze spolka ktora wykrylem po 6 zl kiedy bylo cicho sza-okazuje sie brylantem i nawet byly widly do gory.po prostu bezpieczna przystan na zle czasy a perspektywy wzrostu po uspokojeniu sytuacji na rynkach ogromne.sedecznie podrawiiam akcjonariat ktory wie co ma/pozdro
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~icm [83.5.139.*]
    pozdrowienia kris . Giełda to w 50% loteria , 20% wiedza , 30% wiara+wytrwałość. P/E , C/Wk to takie trele morele na dłuższą metę. Spółka może mieć samej kasy np. 50 mln , bez długów . A rynek wycenia ją na 38 mln. Co nie znaczy ,że może kosztować 25 mln.
  • Re: ktorzy to wymiekaja i panikuja Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    teraz zaluje ze nie bralem po 6 zl biprometu na maxa naprawde bezpeczna przystan.dzis przed sesja nikt by nie uwierzyl ze na gpw znajdzie sie spolka ktora po minus 5 u murzynow bedzie miala gorne widly i skonczy plus 7.5.ale powiemtobie szczerze ze to co wyrabiaja na bmp ag to nie snilo mi sie-przeciez tam tez beda superwyniki.ale borman zapragnal sobie puli akcjii bez pp i tak to sie skonczylo.cale szczescie ze bipromet to nie wytwornia makulatury i akcje sa doslownie policzone/pozdro
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.