• scenariusz nanotel Autor: ~nanosimo [85.237.187.*]
    mam nadzieje ze przez usa inwestorzy przerzucą się NC... i wszyscy zainteresowani wiedzą co będzie ...
    a te leszcze co sprzedają to ... szkoda ich trochę ;(
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~kaśka [188.141.5.*]
    A co ma usa do new connect? Mógłbyś jaśniej.
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~Co. [89.76.123.*]
    obecny kurs 1,35. global v zszedł ponizej 5%.Nie znam taktyki globala ale można załozyć ,że to najaktywniejszy gracz na tym papierze a efekty są widoczne .Każda próba wzrostu jest duszona w zarodku.Wobec tego pozostaje czekać na zlecenia wystawione z prawej po jeszcze niższej cenie i przygotować troszeczkę gotóweczki pod przyszłe wzrosty.Pomiomo że jest żle klaruje sie stan rębni.Nie zdziwił bym się gdyby przez nastepne dwa tygodnie papier chodzil w przedziale 1,25 do 1,40
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~venom [87.205.244.*]
    Podczas gdy na dużych spółkach (KGHM, Tauron itp) obserwowaliśmy znaczne spadki, notowania wielu spółek z NC rosły. Małe firmy są w mniejszym stopniu uzaleznione od sytuacji na światowych rynkach... Myślę, że dopóki jesteśmy "zielona wyspą" powinno być dobrze.
    ale wypaliłeś z ta zielona wyspą.Weż do ręki rocznik statystyczny i sprawdż jaki jest udział % dotacji od europejskiego podatnika (czyt.UE) w dochodach budżetu państwa.
    I pomyśl co będzie jak bedziemy płatnikami do UE.Polityk zrobi wszystko aby sobie przypisać sukces,osiagnięty za pieniądze których kraj nie posiada.Dlatego często widzimy premiera przemawiającego w mediach na tle nowej obwodnicy albo stadionu pge arena,a nawet nowego zakladu karnego.Naszym zadaniem jest nie dac sie na to nabrać
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~venom [77.255.46.*]
    Napisałem 'dopóki jesteśmy', z wyspą wziętą w cudzysłów. Odnośnie NC, miałem na myśli sytuację na najbliższe miesiące... A co do władz - najwięcej pretensji mam do nich o to, że ogromne środki inwestują w obiekty sportowe, które raczej nie unowoczesniają naszej gospodarki.
    A to przepraszam jesli to była ironia.źle to odczytałem.
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~grubyrynio [77.237.20.*]
    Z tym czerpaniem z Unii nie jest zbyt różowo. Polecam artykuł z "NCz": http://nczas.home.pl/wazne/polska-dolozy-do-dotacji-unijnych-455-miliarda-zlotych/
    b.ciekawy artykuł.To co sprzedaje global widać w zleceniach dzisiaj mamy 1790 sprzedane i 1770 wystawione do sprzedazy po 1,42.Podobne ilości widaac bylo w poprzednich dniach
  • Re: scenariusz nanotel Autor: ~hghgh [83.0.151.*]
    Dnia 2011-08-31 o godz. 09:41 ~Co. napisał(a):
    > b.ciekawy artykuł.To co sprzedaje global widać w zleceniach
    > dzisiaj mamy 1790 sprzedane i 1770 wystawione do sprzedazy
    > po 1,42.Podobne ilości widaac bylo w poprzednich dniach
    za kilka dni wyprzedadzą wszystko , barany się zdziwią w połowie września ,zostanie im ino sznur
    17,15 ponownie 1770 po 1,42.na sprzedaży
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.