• Trudno będzie zarobić, ta gra się nigdy nie skończy. Autor: ~pep [78.31.153.*]
    j.w.
  • Re: Trudno będzie zarobić, ta gra się nigdy nie skończy. Autor: ~endo2004 [89.73.251.*]
    Dnia 2011-07-26 o godz. 19:47 ~pep napisał(a):
    > j.w.

Hej Nostradamusie proponuję, abyś opuścił pokład i zaczął zarabiać gdzie indziej, przecież przepychanki i gnojenie kursu będzie trwało 4everrrrrr....

Pozdro

• Re: Trudno będzie zarobić, ta gra się nigdy nie skończy. Autor: ~misio [83.13.38.*]
    endo z szacunkiem, ja jestem w pepeesa zaladowany po uszy i na razie w plecy ale te h,,,,,,, moga zrobic wszystko im nie zalezy na spolce jak widac i koniec zj,,,,,, kurs tyle im bedzie pasowac a reszta akcjonariuszy glownych nic z tym nie zrobu, niestty jeszcze dlugo bedziemy czekac na powrot na 1 zl , a miedzy czasie nalowi sie leszczyny przy tych pakietach ze hohohoh,pozdr
  • Re: Trudno będzie zarobić, ta gra się nigdy nie skończy. Autor: ~endo2004 [80.188.127.*]
    Dnia 2011-07-26 o godz. 22:39 ~misio napisał(a):
    > endo z szacunkiem, ja jestem w pepeesa zaladowany po uszy i
    > na razie w plecy ale te h,,,,,,, moga zrobic wszystko im
    > nie zalezy na spolce jak widac i koniec zj,,,,,, kurs tyle
    > im bedzie pasowac a reszta akcjonariuszy glownych nic z
    > tym nie zrobu, niestty jeszcze dlugo bedziemy czekac na
    > powrot na 1 zl , a miedzy czasie nalowi sie leszczyny przy
    > tych pakietach ze hohohoh,pozdr

Wszystkie znaki na niebie mówią że zwiększa się krąg osób zainteresowanych posiadaniem papierka. Wydaje mi się że pewnej grupie osób zależy na spółce.

Też mam sporo, cierpliwości misiek!
[x]
PEPEES 0,55% 0,91 2025-11-13 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.