• Co mówi AT ? Autor: ~Arti [77.236.15.*]
    Volky daj jakiś znak co mówi AT. nie wiadomo co robić ? kiedy wejść ?
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~Z_CIA2 [83.30.84.*]
    Wpisz na google "formacja chorągiewki".
    I porównaj z wykresem.
    Jeszcze wolumen spadnie trochę i jak wybije to mało kto się załapie poniżej 2 zł.
    Tak będzie.
    Pozdrawiam
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~Arti [77.236.15.*]
    dzięki za podpowiedź. czegoś się przynajmniej nauczyłem.
  • Re: Co mówi AT ? Autor: volky [78.88.50.*]
    Zaraz coś wkleję ;) ... o co mi chodziło
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~Fraktal [85.89.184.*]
    AT mi mowi ze grecy w czwartek linczuja swoj rzad i bankrutuja, a zaraz za nimi w poniedzialek Hiszpanie robia to samo..

a co nastepuje po tym?

Niemcy wychodza z Euro, maja juz dosyc placenia na nierobow..

USA I UK nie maja juz za co wykupywac bankow i obnizac stop procentowych... nastepuje totalna demolka na rynku finansowym.. ta po upadku LEHMAN BROTHERS to pestka w porownaniu z tym co bedzie teraz.

Amen
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    Fraktal to co napisałes brzmi niedorzecznie ale niestety w przypadku negatywnego scenariusza jest to możliwe...
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~chan [85.89.184.*]
    nie mozliwe to zle slowo - nie uniknione to własciwe, to jedynie kwestia czasu
    Fucktal jesteś cienki.....
    żeby zapomnieć zmienić nicka ?! (IP już nie zmienisz )
    a teraz już wiadomo że ~chan =~Fucktal
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2233806&strona=1

(Widzę Fucktal ... czy chan ...kolejna Ci "perełka" poleciała.....na mega MINUS
    a na blomber team się też przesiadłeś ?!
    Człowieku takich dawców kapitału potrzebuje cały czas giełda :) )
    Niech zgadnę .....
    teraz będziesz spekulował cenę Euro .
    po 50 gr ... ?...

Fucktal glupot w "Fuktach" nie czytaj.
    Każda demolka ma na celu czyjś zarobek.
    Ile na forexie ktoś zarobił za szczyty franka ?
    ile cukru było w cukrze po 6,50 ... (sprawdźcie teraz cenę )...
    Ile rok temu było w kryzysie z Grecji okazji do zakupów ?... lub pyłu wulkanicznego ... lub tsunami w Japonii... długu w Dubaju ...

Korekty są naturalnym elementem na giełdzie. Za dużo osób z tego żyje (w USA) żeby tak sobie upadło.
    Polecam na inwestycję
    RCSCRAOPEN - certy na spadki na Ropę.
    A żeby było ciekawie ...
    Remedis ... w kryzysie ?... czemu by nie. Przecież to idealna branża w czasie gdy brakuje kasy w kasie :).
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~Easy go [93.154.147.*]
    Wręcz idealna branża^^ Tylko żeby zdążyli obligi wyemitować...:) Potem może być problem
    Wklej szefie wklej:) Widziałeś coś na Nanotelu zrobił?:P Masz możliwość manipulowania kursem poprzez swoje analizy:P Next polecam zrób Aerfinance i Compress:] Same perełki na tym NC:P
    Robię analizy dla różnych spółek.
    Kolega akurat chciał tylko nanotela to sobie wziął.
    Nie podoba mi się wcale fakt, że ktoś może wykorzystywać moje analizy do manipulacji.... i jeżeli będą zamieszczane jakieś analizy gdziekolwiek to z zastrzeżeniem że mają być wszystkie. Również te negatywne. :)
    Widziałem zresztą na innym forum Nanotela tych co byli na Remedisie. Teraz siedzą na Nanotelu i opluwaja Remedisa oraz każdego kto twierdzi "inaczej".

PS...
    "Next polecam zrób Aerfinance i Compress:] Same perełki na tym NC:P "

Compress ciekawie i perspektywicznie ale Aerfinance beznadziejnie . Nie znam fundamentów i samych spółek więc nie wnikam dalej.
    AT dla Remedisu jest podbne aktualnie do WASKO
    http://imageshack.us/photo/my-images/28/remedis27062011.jpg/

Trzeba czasu żeby się akcjonariat nam oczyścił. Jednak zaznaczam że na większe spadki miejsca nie ma ;). Dorobkiewiczów i Karkosików coraz mniej w naszych szeregach:).
    Arti czemu wejść ?....
    Sprzedałeś !!!!???
    Nieładnie ... bardzo nieładnie. :(
    Arti poszedł ale wróci:> Ja też wnet zrealizuję nanotela to zasilę remediska:) Także kupujący amunicję jeszcze mają, hehe:> O Nanotelu też pisałeś w zeszłym tyg. jak Cię zapytałem jak się sprawy tam mają, żę "wygląda odpychająco":) Z kolei Aerfinance proponuję poczytaj.. Założę może wnet wątek o Aer to Ci podeślę link... Do jutra akcjonariat! W USA wiosenną trawką zawiało, zobaczymy co jutro.

Ps. Myślisz, że aż 3 tyg. wytrzymają z tą chorągiewką?;]
    (sory za wypowiedz odnośne innej spółki)
    A czemu z nanotela chcesz wychodzić ?...
    Pisałem że z ichimoku sygnały się wygenerują po przekroczeniu 3 zł ...i w zasadzie tak się stało :). Wychodziło by, że teraz powinien zacząć się jakiś grubszy ruch wzrostowy.
    W zasadzie to dziś powinno się go kupować :) a nie sprzedawać. (wg Ichimoku)

PS. Słabi z was akcjonariusze... Sprzedajecie ... kupujecie.... i tylko o AT prosicie żeby taniej kupić i drożej sprzedać . A ja myślałem że jesteście mocniejsza załoga....

Jeszcze nie wychodzę z nano przecie... Nie oszalałem - średnia 2,14... Będziemy pilnować REM co by z formy nie wyszło w dół! Do ostatniego grosza:)
    możliwy jest także negatywny scenariusz-wybicie dołem wg. mnie lepie poczekać na to co się stanie jak wyybije góra to kupować a jak dołem to poczekać. Pozdro
  • Re: Co mówi AT ? Autor: volky [80.55.164.*]
    masz rację istnieje też taka możliwość że może wybić dołem ale aktualnie 1,12 drugi raz przetestowane i nie pękło :)
    wybicie w górę powinno było nastąpić dzisiaj...Od jutra obowiązuje scenariusz marszu na lukę 77groni. Pozdro
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~do fly [88.76.116.*]
    nie jestem analitykim jesli tworzy nam sie formacja choragiewki to wybicie wcale nie musi wystapic dzis
    ~Poważny to jeden z siewców apokaliptycznych wizji :).

Chorągiewki i flagi w 90 % wybijają do góry
    Takie formacje świadczą o sile waloru. Kurs nie spada do samej podstawy chorągiewki (lub flagi) a jedynie do poziomów zwykle fibo.

Volky np. na Wasko nie miałes 3 okienek także nie możesz porównywac wykresu Remedisu do Wasko jak niedawno uczyniłeś. Co do Remedisu to informacja o objęciu akcji jesli dobrze pamietam ma być podana max 20 sierpnia czyli 4 dni po publikacji raportu za 2 kwartał - a ten raport nie bedzie dobry i raczej nie jest w obecnej cenie. Takze ja spodziewam się zamknecia luki na 77 groszach właśnie w okresie wakacyjnym. Będzie to meczace na małych obrotach....ale dacie radę zobaczycie. Tutaj info o inwestorze wszystko odmieni a znajac investcom to info będzie po raporciku:-). Pozdro Remedisowcy trzymajcie się dzielnie.
    Volky i jeszcze jedno obecnie na dziennym po szpulce macie 2 czarne swiece brakuje teraz jeszcze jednej czarnej i jeśli nastapi to jutro to macie juz pozamiatane do tego wskaźnik AD wskazuje caly czas na dystrybucję.
  • Do Volky Autor: ~Arti [77.236.15.*]
    wyszedłem kolego na górce częściowo po 2 a częściowo po 1,90 zł w myśl zasady ze żadne drzewo nie rośnie do nieba (pisałem już o moim wyjściu z zyskiem 130%) . teraz chcę wejść bo nadal uważam ze to spółka z potencjałem tylko teraz wejdę za więcej :)
    chciałbym wejść poniżej 1 zł ale obawiam sie ze to może nie nastąpić. dlatego zależy mi na twojej opinii bo nie lubię przepłacać .
    dzięki za podpowiedzi.
  • Re: Do Volky Autor: ~kazmix [83.26.251.*]
    Volky nic nie pisze, to może ja napiszę: Obserwowaliśmy dzisiaj próbę zaniżenia kursu do maximum i zapraszali do wywalania akcji. Zeszli do 1.12. Ale to nie przyniosło rezultatu. Wszyscy czują, że będzie odpał i nie chcą pozbywać się akcji po takich cenach. Z tego wniosek, że chyba trzeba już teraz wchodzić, bo czekanie na niższe poziomy może okazać się bardzo niebezpieczne. Takie jest moje zdanie.
  • Re: Do Volky Autor: ~gordon [195.248.254.*]
    Dnia 2011-06-28 o godz. 22:07 ~kazmix napisał(a):
    > Volky nic nie pisze, to może ja napiszę: Obserwowaliśmy
    > dzisiaj próbę zaniżenia kursu do maximum i zapraszali do
    > wywalania akcji. Zeszli do 1.12. Ale to nie przyniosło
    > rezultatu. Wszyscy czują, że będzie odpał i nie chcą
    > pozbywać się akcji po takich cenach. Z tego wniosek, że
    > chyba trzeba już teraz wchodzić, bo czekanie na niższe
    > poziomy może okazać się bardzo niebezpieczne. Takie jest
    > moje zdanie.

tez tak uwazam...

to jedna z bardziej zapowiadających się spółek z NC

I JESZCZE DO KOŃCA CZERWCA NEWSLEATER
  • Re: Do Volky Autor: ~Easy go [93.154.186.*]
    Newsletter w połowie lipca około. Ktoś tam wkleił odpowiedź gdzieś od spółki. Nie pamiętam źródła niestety.
    Trzymać się:)
  • Re: Do Volky Autor: ~poważny [188.146.205.*]
    wybicie dołem tak jak przewidywałem teraz atak na 77 groszy. Pozdrawiam
    Straszak wczoraj i dziś nagania na niższe i tańsze zakupy akcji przed kolejnym podbiciem
    Ktoś zbiera w jeszcze lepszej promocji. W razie czego może dostawić na S skupowane akcje i zrobić większy pogrom ...
    ale jak się obkupi to zostawi w spokoju kurs czekając na wzrosty i wtedy to wszystko wysypie :/.
    I tak to jest wpuścić spekulę na spółkę.
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~xxx [94.240.22.*]
    Na takich spółkach to tylko na spekułe można liczyć bo jest dobrym kąskiem.
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~player [85.89.184.*]
    Kiedy ta podbitka? :P
    Jeszcze dzisiaj:))
    dzisiaj śmieszny jesteś....
    A z Ciebie to baran jak aluzji nie załapałeś
    to sorki ale tu jest tylu umoczonych "wierzących" w odpał na 10zł że trudno jest już rozróżnić kto co ma na myśli a tym bardziej aluzje:-)
    Odpał to tu będzie ale kiedy nie wiadomo.Spółka ma dobre predyspozycje na takie wyskoki. Podejrzewam że jak się wszyscy już wysypią i mało zostanie na S to wtedy nastąpi.Jak już marzyć o 10 to nie lepiej odrazu o 100 :):)
    chyba musze przyznać że remedis się odradza :P
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~Easy go [194.146.217.*]
    Wszystko już podomykane i jedziemy na nowe szczyty? Czy nie tak szybko?:P
    wydaje mi sie że 1,50 -1,60 kierunek
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~guess who [85.232.234.*]
    a na "dziennym" druga luka nie domknięta...oj będzie płacz :o)
    A pisałem że będzie podobnie jak na WASKO ....
    :D
    Wasko się podniosło po swojej korekcie i poszło znacznie wyżej ;) .
    TO SAMO NAS CZEKA NA REMEDISIE

PS1. Gdzie są naganiacze od niedomkniętych luk ?... Czekają na 60 gr :P.
    Zanim się namyślą to kurs będzie przy 3 zł ;).

PS 2. pojawił się nowy troll na naszym podwórku
    Z łaski swojej klikajcie na "zgłoś do moderatora" to posprzątamy ten beznadziejny syf
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~klos [89.78.84.*]
    jest podobieństwo do wasko tylko żeby nie trwało to tak dlugo:))))
    Jak dla mnie może być długo bo jak ma dotrzeć np. do 5 zł tak jak Wasko ....
    to ja mogę trzymać i rok czasu + wziąść za 100% portfela .
    Podoba mi się tutaj akcjonariat :) i widzę że są ludzie, którzy nie biorą remedisa żeby go wywalać po 5 gr wyżej :).
    Wczoraj mieliśmy bardzo ładny obrót
    dzis z rana zaraz pewnie posypią się leszczyki a potem ponowne wzrosty
  • Re: Co mówi AT ? Autor: pablo7 [87.96.45.*]
    ja tu do was wchodze na dluzszy termin moze sie posypia i troszke spadnie pozdr volky
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~do fly [92.72.52.*]
    trzymamy panowie trzymamy

pozdr.
    Kursik pięknie napiera na opór 1,40 z tego co widzę to niedługo pęknie
    a wtedy może być pod koniec sesji odjazd z piskiem opon w kierunku 1,60.
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~bartez393 [62.44.135.*]
    przyszly tydzien zapowiada sie bardzo interesująco... nerwy juz teraz co nie ktorym pekają ... :0-)))))))
  • Re: Co mówi AT ? Autor: ~klos [89.78.84.*]
    gdzie jest mger:))))))))))))))))))))))
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.