Wpisz na google "formacja chorągiewki".
I porównaj z wykresem.
Jeszcze wolumen spadnie trochę i jak wybije to mało kto się załapie poniżej 2 zł.
Tak będzie.
Pozdrawiam
AT mi mowi ze grecy w czwartek linczuja swoj rzad i bankrutuja, a zaraz za nimi w poniedzialek Hiszpanie robia to samo..
a co nastepuje po tym?
Niemcy wychodza z Euro, maja juz dosyc placenia na nierobow..
USA I UK nie maja juz za co wykupywac bankow i obnizac stop procentowych... nastepuje totalna demolka na rynku finansowym.. ta po upadku LEHMAN BROTHERS to pestka w porownaniu z tym co bedzie teraz.
Fucktal jesteś cienki.....
żeby zapomnieć zmienić nicka ?! (IP już nie zmienisz )
a teraz już wiadomo że ~chan =~Fucktal
https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2233806&strona=1
(Widzę Fucktal ... czy chan ...kolejna Ci "perełka" poleciała.....na mega MINUS
a na blomber team się też przesiadłeś ?!
Człowieku takich dawców kapitału potrzebuje cały czas giełda :) )
Niech zgadnę .....
teraz będziesz spekulował cenę Euro .
po 50 gr ... ?...
Fucktal glupot w "Fuktach" nie czytaj.
Każda demolka ma na celu czyjś zarobek.
Ile na forexie ktoś zarobił za szczyty franka ?
ile cukru było w cukrze po 6,50 ... (sprawdźcie teraz cenę )...
Ile rok temu było w kryzysie z Grecji okazji do zakupów ?... lub pyłu wulkanicznego ... lub tsunami w Japonii... długu w Dubaju ...
Korekty są naturalnym elementem na giełdzie. Za dużo osób z tego żyje (w USA) żeby tak sobie upadło.
Polecam na inwestycję
RCSCRAOPEN - certy na spadki na Ropę.
A żeby było ciekawie ...
Remedis ... w kryzysie ?... czemu by nie. Przecież to idealna branża w czasie gdy brakuje kasy w kasie :).
Wklej szefie wklej:) Widziałeś coś na Nanotelu zrobił?:P Masz możliwość manipulowania kursem poprzez swoje analizy:P Next polecam zrób Aerfinance i Compress:] Same perełki na tym NC:P
Robię analizy dla różnych spółek.
Kolega akurat chciał tylko nanotela to sobie wziął.
Nie podoba mi się wcale fakt, że ktoś może wykorzystywać moje analizy do manipulacji.... i jeżeli będą zamieszczane jakieś analizy gdziekolwiek to z zastrzeżeniem że mają być wszystkie. Również te negatywne. :)
Widziałem zresztą na innym forum Nanotela tych co byli na Remedisie. Teraz siedzą na Nanotelu i opluwaja Remedisa oraz każdego kto twierdzi "inaczej".
PS...
"Next polecam zrób Aerfinance i Compress:] Same perełki na tym NC:P "
Compress ciekawie i perspektywicznie ale Aerfinance beznadziejnie . Nie znam fundamentów i samych spółek więc nie wnikam dalej.
AT dla Remedisu jest podbne aktualnie do WASKO
http://imageshack.us/photo/my-images/28/remedis27062011.jpg/
Trzeba czasu żeby się akcjonariat nam oczyścił. Jednak zaznaczam że na większe spadki miejsca nie ma ;). Dorobkiewiczów i Karkosików coraz mniej w naszych szeregach:).
Arti poszedł ale wróci:> Ja też wnet zrealizuję nanotela to zasilę remediska:) Także kupujący amunicję jeszcze mają, hehe:> O Nanotelu też pisałeś w zeszłym tyg. jak Cię zapytałem jak się sprawy tam mają, żę "wygląda odpychająco":) Z kolei Aerfinance proponuję poczytaj.. Założę może wnet wątek o Aer to Ci podeślę link... Do jutra akcjonariat! W USA wiosenną trawką zawiało, zobaczymy co jutro.
Ps. Myślisz, że aż 3 tyg. wytrzymają z tą chorągiewką?;]
(sory za wypowiedz odnośne innej spółki)
A czemu z nanotela chcesz wychodzić ?...
Pisałem że z ichimoku sygnały się wygenerują po przekroczeniu 3 zł ...i w zasadzie tak się stało :). Wychodziło by, że teraz powinien zacząć się jakiś grubszy ruch wzrostowy.
W zasadzie to dziś powinno się go kupować :) a nie sprzedawać. (wg Ichimoku)
PS. Słabi z was akcjonariusze... Sprzedajecie ... kupujecie.... i tylko o AT prosicie żeby taniej kupić i drożej sprzedać . A ja myślałem że jesteście mocniejsza załoga....
możliwy jest także negatywny scenariusz-wybicie dołem wg. mnie lepie poczekać na to co się stanie jak wyybije góra to kupować a jak dołem to poczekać. Pozdro
~Poważny to jeden z siewców apokaliptycznych wizji :).
Chorągiewki i flagi w 90 % wybijają do góry
Takie formacje świadczą o sile waloru. Kurs nie spada do samej podstawy chorągiewki (lub flagi) a jedynie do poziomów zwykle fibo.
Volky np. na Wasko nie miałes 3 okienek także nie możesz porównywac wykresu Remedisu do Wasko jak niedawno uczyniłeś. Co do Remedisu to informacja o objęciu akcji jesli dobrze pamietam ma być podana max 20 sierpnia czyli 4 dni po publikacji raportu za 2 kwartał - a ten raport nie bedzie dobry i raczej nie jest w obecnej cenie. Takze ja spodziewam się zamknecia luki na 77 groszach właśnie w okresie wakacyjnym. Będzie to meczace na małych obrotach....ale dacie radę zobaczycie. Tutaj info o inwestorze wszystko odmieni a znajac investcom to info będzie po raporciku:-). Pozdro Remedisowcy trzymajcie się dzielnie.
Volky i jeszcze jedno obecnie na dziennym po szpulce macie 2 czarne swiece brakuje teraz jeszcze jednej czarnej i jeśli nastapi to jutro to macie juz pozamiatane do tego wskaźnik AD wskazuje caly czas na dystrybucję.
wyszedłem kolego na górce częściowo po 2 a częściowo po 1,90 zł w myśl zasady ze żadne drzewo nie rośnie do nieba (pisałem już o moim wyjściu z zyskiem 130%) . teraz chcę wejść bo nadal uważam ze to spółka z potencjałem tylko teraz wejdę za więcej :)
chciałbym wejść poniżej 1 zł ale obawiam sie ze to może nie nastąpić. dlatego zależy mi na twojej opinii bo nie lubię przepłacać .
dzięki za podpowiedzi.
Volky nic nie pisze, to może ja napiszę: Obserwowaliśmy dzisiaj próbę zaniżenia kursu do maximum i zapraszali do wywalania akcji. Zeszli do 1.12. Ale to nie przyniosło rezultatu. Wszyscy czują, że będzie odpał i nie chcą pozbywać się akcji po takich cenach. Z tego wniosek, że chyba trzeba już teraz wchodzić, bo czekanie na niższe poziomy może okazać się bardzo niebezpieczne. Takie jest moje zdanie.
Dnia 2011-06-28 o godz. 22:07 ~kazmix napisał(a):
> Volky nic nie pisze, to może ja napiszę: Obserwowaliśmy
> dzisiaj próbę zaniżenia kursu do maximum i zapraszali do
> wywalania akcji. Zeszli do 1.12. Ale to nie przyniosło
> rezultatu. Wszyscy czują, że będzie odpał i nie chcą
> pozbywać się akcji po takich cenach. Z tego wniosek, że
> chyba trzeba już teraz wchodzić, bo czekanie na niższe
> poziomy może okazać się bardzo niebezpieczne. Takie jest
> moje zdanie.
tez tak uwazam...
to jedna z bardziej zapowiadających się spółek z NC
Straszak wczoraj i dziś nagania na niższe i tańsze zakupy akcji przed kolejnym podbiciem
Ktoś zbiera w jeszcze lepszej promocji. W razie czego może dostawić na S skupowane akcje i zrobić większy pogrom ...
ale jak się obkupi to zostawi w spokoju kurs czekając na wzrosty i wtedy to wszystko wysypie :/.
I tak to jest wpuścić spekulę na spółkę.
Odpał to tu będzie ale kiedy nie wiadomo.Spółka ma dobre predyspozycje na takie wyskoki. Podejrzewam że jak się wszyscy już wysypią i mało zostanie na S to wtedy nastąpi.Jak już marzyć o 10 to nie lepiej odrazu o 100 :):)
Jak dla mnie może być długo bo jak ma dotrzeć np. do 5 zł tak jak Wasko ....
to ja mogę trzymać i rok czasu + wziąść za 100% portfela .
Podoba mi się tutaj akcjonariat :) i widzę że są ludzie, którzy nie biorą remedisa żeby go wywalać po 5 gr wyżej :).