Fraktal o co ci chodzi człowieku, ci co posłuchali zarobili i są zadowoleni. A że ktoś inny włączył się do gry w trakcie i teraz spekuluje to inna sprawa. Każdy ma swój rozum, nie spadało w tempie o 100% na godzinę więc każdy mógł spokojnie wyjść, nawet jeśli nie zrobił tego wczoraj to dzisiaj - po całkiem jeszcze dobrej cenie. Giełda nie jest dla dzieci, a forum nie dla frustratów, z zaburzonym poczuciem własnej wartości (to jest o tobie). Chcesz oklasków to masz:
Fraktal ale jesteś wielki przewidziałeś, że jak mocno urośnie to później spadnie (brawa, oklaski).
Lepiej?
To zjeżdżaj na pudelka, tam znajdziesz zabłyśniesz
Volky jest mistrzem AT czy to się komuś podoba czy nie. dzięki niemu zarobiłem w 4 dni 20 tys zł i miałem przy tym niezłą zabawę i adrenalinę (ciekawe czy inni też wstają o 5:00 żeby sprawdzić fora i komunikaty prasowe w necie).
jak widać sama AT nie wystarczy a już na pewno nie na spółki z małą kapitalizacją gdzie byle inwestor może wszystko odwrócić do góry nogami puszczając 500 tys w ruch.
Volky słusznie wskazał kierunek od piątku do wtorku. kto był zbyt pazerny albo stracił albo nie zarobił ale nawet dzisiaj duża grupa ludzi mogła wyjść z zyskiem (ci co kupowali w przedziale 60-75 gr) .
zastanawia mnie jedno: czy tzw grubas śledząc fora i np AT Volkiego, widząc komentarze i reakcje ludzi, manipuluje kursem pod AT co utwierdza tylko ludzi w tym ze AT to mistrzostwo świata. Przecież widać było na forach ze ludzie nie czekają na 2,20 tylko czekają na 3,5 ; 4 i 5 zł/akcje. sam w to uwierzyłem ale w porę oprzytomniałem. wolumen obrotów może świadczyć o tym ze ktoś się jednak wysypał z akcji wbrew temu co mówił Volky że spekuła nie załapała się na tanie akcje.
swoja drogą gdyby okazało się ze Volky tym sterował to uznałbym to za prawdziwe mistrzostwo świata ale puki co tak nie myślę :)
P.S. nie ukrywam ze szykuję się na ponowne kupno i licze że Volky znowu przemówi :)
Powiem wam tak że żadne fundy tu nie weszły tylko średni. Sam po pierwszej dołku podbiłem do 2 zł aby puścić po 2.1. Zrobiłem to sądząc że wejdzie ktoś jeszcze.Niestety dupa wyszła. Volkiego szanuje za merytoryczne wpisy. Ale nie podoba mi się jedno że jak spadało on siedzi cicho a fron fiuk czy jakoś tak razem z maxem wypisują a jak rosło to na odwrót. Nie będę ściemy walił że kokosy zarobiłem na tym bo jestem na zero gdyż nie spodziewałem się takiego spadku.No ale było to do przewidzenia. Jedno wiem spółka spekulacyjna i będzie tu jeszcze pompka zajebista.Pozdrawiam fron dupe,maxa i volkiego i całą resztę.