• skąd optymizm? Autor: ~mysz [178.182.104.*]
    skąd Wasz optymizm do tej spółki? jest mega dużo akcji, które nie są jeszcze wprowadzone do obrotu, nie boicie się sypania?
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~Sartan [83.5.73.*]
    Hmm, a jak mają sypać to by musieli najpierw wyciągnąć kurs na 1-2 PLN. Jak by teraz zaczęli sypanie to by się zrobiła spółka groszowa w 1 sesje. Pomyśl logicznie.
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~mysz [178.182.75.*]
    no wlasnie stad moja obawa, ze sie zrobi :-)
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~Schnorrer [77.255.156.*]
    ja mam bardzo duzo akcji Novian ale traktuje to srednioterminowo
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~mysz [46.205.68.*]
    ja nie mam, ale się przymierzam do zakupu. zastanawiam się tylko czy nie poczekać na dopuszczenie do obrotu właśnie tych wszystkich serii. No chyba, że są one zalockup'owane (bo tego nie wiem????)
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~mariola [83.4.137.*]
    a kiedy zostana dopuszczone wie ktos z gury dziekuje
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~robokup [87.205.131.*]
    hodzą słóhy, rze dopiero wpószczą kiedy akcje bendą kosztowały tży grosze.
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~on [83.4.137.*]
    chodza sluchy ze masz cos z glowa
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~robokup [87.205.131.*]
    To, że jeszcze posiadam troszkę tych mało wartych akcji może faktycznie o tym świadczyć. Hmmm, zna ktoś dobrego psychologa/psychiatrę?
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~fan [88.156.13.*]
    Do 10,06 maja byc wpuszczone ..
  • Re: skąd optymizm? Autor: ~mysz [46.205.33.*]
    do 10? jakoś mi umknęło złożenie wniosku o dopuszczenie. Z tego, co pamiętam to te emisje były po 5 i po 10 groszy, więc ci po 5 mogą mieć pokusę wyjścia
  • optymizm wraca Autor: ~melka [77.254.211.*]
    ................ci już wiedzą ..............co kupują po 100 baniek , my niedługo się dowiemy
  • Re: optymizm wraca Autor: ~Donald T. [64.103.25.*]
    Prezes mowil ze pod koniec czerwca lub poczatek lipca wejda nowe akcje.
    Umowy zostaly juz zarejestrowane w KRS i rozeslane do akcjonariuszy.

Plan jest na koniec czerwca ale jak beda opoznienia w KDPW moze byc poczatek lipca.

Duzi beda sprzedawac pod koniec roku, bo teraz rynki sa plaskie.
  • Re: optymizm wraca Autor: ~Srot [89.72.6.*]
    Donald T , a powiedz jeszcze co z Chińczykami? czy też kupili Noviana?
  • Re: optymizm wraca Autor: ~lola [178.73.49.*]
    skoro jeszcze nie zostały złożone wnioski o wprowadzenie akcji do obrotu to nie ma opcji, żeby to był koniec czerwca/początek lipca. Pamiętajcie, że muszą złożyć dokument informacyjny, a zważywszy na to, że jest to zupełnie inna spólka niż ibiza ice cafe wcześniej nie jest to kwestia przeczytania przez gpw dodatkowe ustepu o wysokości kapitałow tylko całego dokumentu
  • Re: optymizm wraca Autor: ~donald t [144.254.68.*]
    Droga lolu, troche posuwasz bez sensu. Jak mowilem tak jest.
    A jest tak jak mowil mi prezes. Zlozyli wszystkie papiery. Jest o tym info z 27.06.2011. Teraz jeszcze ok 10 dni. Czyli poczatek lipca jest realny - do 15-go raczej beda.
  • Re: optymizm wraca Autor: ~lola [178.73.49.*]
    drogi donaldzie - 27.06 to była informacja o tym, że kdpw warunkowo dokonała rejestracji akcji, a to nie to samo :-)
  • Re: optymizm wraca Autor: ~Donald [144.254.68.*]
    Lolu, lolu warunkowosx z reguly ma miejsce gdy rejestrowane sa akcje nowych serii jesli inne serie sa juz w obrocie. Dyskusja dotyczyla kedy wejda nowe papiery.
    Tak jak pisalem dawno temu wejda w czerwcu lub na poczatku lipca. Poczatek lipca definiujemy jako pierwsza polowe czyli do 15 ipca. Mozliwe jest ze beda opozniac wejscie w oczekiwaniu na lepsza konunkture na gieldzie, ale spodziewam sie ze po glosowaniu w sprawie pomocy dla Grecji zacznie sie poprawiac
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.