Hmm, a jak mają sypać to by musieli najpierw wyciągnąć kurs na 1-2 PLN. Jak by teraz zaczęli sypanie to by się zrobiła spółka groszowa w 1 sesje. Pomyśl logicznie.
ja nie mam, ale się przymierzam do zakupu. zastanawiam się tylko czy nie poczekać na dopuszczenie do obrotu właśnie tych wszystkich serii. No chyba, że są one zalockup'owane (bo tego nie wiem????)
do 10? jakoś mi umknęło złożenie wniosku o dopuszczenie. Z tego, co pamiętam to te emisje były po 5 i po 10 groszy, więc ci po 5 mogą mieć pokusę wyjścia
skoro jeszcze nie zostały złożone wnioski o wprowadzenie akcji do obrotu to nie ma opcji, żeby to był koniec czerwca/początek lipca. Pamiętajcie, że muszą złożyć dokument informacyjny, a zważywszy na to, że jest to zupełnie inna spólka niż ibiza ice cafe wcześniej nie jest to kwestia przeczytania przez gpw dodatkowe ustepu o wysokości kapitałow tylko całego dokumentu
Droga lolu, troche posuwasz bez sensu. Jak mowilem tak jest.
A jest tak jak mowil mi prezes. Zlozyli wszystkie papiery. Jest o tym info z 27.06.2011. Teraz jeszcze ok 10 dni. Czyli poczatek lipca jest realny - do 15-go raczej beda.
Lolu, lolu warunkowosx z reguly ma miejsce gdy rejestrowane sa akcje nowych serii jesli inne serie sa juz w obrocie. Dyskusja dotyczyla kedy wejda nowe papiery.
Tak jak pisalem dawno temu wejda w czerwcu lub na poczatku lipca. Poczatek lipca definiujemy jako pierwsza polowe czyli do 15 ipca. Mozliwe jest ze beda opozniac wejscie w oczekiwaniu na lepsza konunkture na gieldzie, ale spodziewam sie ze po glosowaniu w sprawie pomocy dla Grecji zacznie sie poprawiac