Co wy powiecie na zamknięcie powyżej 0,5zł : ), to by nam ładnie otworzyło drogę ku nowym szczytom :))
Według mnie promocja dobiegła końca:)), a to jest ostatnia chwila by wskoczyć
brać się za kupowanie a nie czekać bo wam pociąg odjeżdża, kazdy po kilka k i 50 gr będzie wspomnieniem, ja kupuje i Wam też radzę z całego serca, bo będziecie żałować. Jestem dobrym duszkiem ukrytym w pięknym szkle Makory.
Wychodzi jakiś gruby, który wali w rynek ile wlezie, popyt jest sztuczny i od początku taki był.
Widocznie ma po niskiej cenie, ciekawe ile jeszcze tego chce upchnąć, bo powoli zniechęca i obrót maleje.
Dzisiaj rano pościągał swoje zlecenia żeby od siebie nie odkupić i puścił kurs do 0,40. Potem batonik na 0,40 i ukryta sprzedaż po 0,41. Poniżej zlecenia na k po 100000 akcji na 0,39 0,38 0,37 i 0,36 to też jego
Tak było wczoraj...
Przejrzyjcie na oczy. Ktos tu rucha wszystkich bez mydła....
Jak sprzedaje ktoś inny odkupuje zwróć uwagę, że to nie byle kto bo ilości akcji nie są po 100 czy 200 tylko w niektórych przypadkach ponad 20 tyś mało nie mało jak na ten walor sporo. Wczoraj ostro puścił ale to żeby pokazać siłę i wystraszyć niektórych poza tym skoro upycha tanie akcje to czemu nie trzymał kursu ponad 70 groszy tylko teraz wywala po 40-41 groszy?
Nie było mnie tu jakiś czas , patrze a tu wileu krzykaczy że gruby, że wywala, ludzie obudzcie się jak nie kupujecie to was nie ma jak kupujecie to siedzcie spokojnie iczekajcie na wyniki. Ja zamierzam forum Makory odwiedzać raz na jakiś czas ale mnie głównie interesuje fundament tej spółki a jest on ogromny, interesuje mnie potencjał a jest on ogromny. Ja zamierzam na tej spółce zarobić i zamierzam być na niej tak długo aż wejdzie na główny:))), czego sobie i wam życzę