Tak samo jak na Midasie z LTE, na Power Price z platformą, na SmokeShop z rozwojem kultury palenia i cygarowych klubów,tak tutaj będzie jak z PZ Cormay-trzeba tylko cierpliwie czekać bo nie jest to spółka na miesiąc a na lata,uważam, że 3-5 lat co najmniej i będziecie zadowoleni.Pozdrawiam
mamy klasyczny pull back do lini trendu spadkowego prowadzonej od szczytów na 1,60, a przebitej od dołu w górę 01.10.2010.Nie powinno poniżej niej zjechać, nawet jakby poziomy miały być niższe
Dnia 2011-05-18 o godz. 15:51 ~nikt napisał(a):
> nie wiem jak oni ten raport napisali, ale jest tylko o
> zysku na 1 akcje +11groni....
Chyba mają kreatywną księgowość jakim sposobem wyszedł zysk na akcję jeżeli strata netto jest 319 tys.Jak oni to policzyli ?
Panie As-chłopczyka to sobie poszukaj Pan gdzie indziej...A jeśli chodzi o wykres to odcięcie pp było w kwietniu 2010,a przebicie linii w październiku,chyba, że tej linii Pan nie potrafi narysować, ale to już Pana sprawa i na tym dyskusję kończę,bo to nie mój poziom...
pisałem wam,moi drodzy...zobaczcie gdzie sa pozostałe spółki dzisiaj,a gdzie były w dniu w których pisałem tamtego posta.Dodałbym do tego zestawu jeszcze Artefe, 06Magna i Viaguarę