a co ty możesz powiedzieć o veno???? poza 100 ff i przekładańcem w terminach ukazania prototypu??? coś mi się wydaje że to przekładanie ma się nijak do jakiegokolwiek wykonania czegokolwiej, bo kto powiedział że prototym ma w 100 procentach odzwierciedlać produkt finalny??? nazywaj to jak chcesz... ale dla mnie to jest sprawa pod knf leszczu....
aha mecha i gdzie są te umowy przedkupna o który wspominał kuich a które okazały się badaniem marketingowym a które ja nazywam dymaniem leszcza pod które biłeś piane jak małe dziecko????
kompromitujesz się każdym słowem które piszesz... taka twa dola i rola w tym świecie.
Trzymaj łape na enterze, bo będziesz miał jeszcze kilka poważnych powodów do obgadywania spółki Virtual Vision S.A. w stylu sobie znanym i z powodu nam wszystkim znanym (zawiść)....
twoja obecność na forum Virtual Vision S.A. jest jednoznaczna z najstępującymi pytaniami:
1.Ile akcji tej wpaniałej spółki veno posiada Kuich?
2. Ile większościowych jest w veno?
3. Gdzie są te podpisane umowy na sprzedaż supersamochodu o których wspominał Kuich?
4. Ile dotacji otrzymał Kuich w ramach jego projektów?
5. Dlaczego w raportach nie podawano opini biegłych rewidentów?
6. Jakimi przesłankami kierowała się spółka kiedy udzielano słynnych pożyczek które nie zostaną spłacone?
Prosze bardzo, popisz się wiedzą i kunsztem. Może zmienie zdanie na twój temat....
chłopcze, wszystkie twoje pytania są nieaktualne i świadczą o kompletnym braku wiedzy na temat veno. Nie będę z tobą polemizował, bo to strata czasu, powiem tylko, iż kuich ma ponad 1.25 mln akcji (za kasę, a nie z drukarki jak kunik), a realny ff na spółce jest pomiędzy 40-50% ilości akcji (co widać było chociażby na ostatnim walnym). Wszystkie grube ryby zeszły poniżej 5%, ale to wcale nie oznacza, że wyszły ze spółki.
natomiast twoj wielki bohater kunik rzucił dzisiaj kolejnym bzdurnym nic nie znaczącym komunikatem, jak jakimś ochłapem padliny w twarz gotowej pożreć wszystko zgrai. I jestem pewien że kunik opylił trochę papiera na waciki dla sandry i na tym KONIEC FILMA, buahahahahahahah
boję się, że ten mecha ma rację. Bo w gruncie rzeczy co to za umowa jest z tym Hanhem? Ja też się umówiłem z sąsiadem, że będzie miał 5% w mojej dzisiejszej flaszce, ale się wpieniłem i się rozmysliłem...
Megapierdoło,zajmnij się malowaniem jaj,a nie giełdą.Mohery będą teraz kupować jajca,to zarobisz,a nie męcz się nad czymś na czym się nie znasz.Jaja godzilli będą napewno w dobrej cenie.
ta spółka to czysta spekulacja. Nikt nie wierzy w żaden film. Wszyscy ładują do worów i czekają na kolejny obiecankowy komunikat własciciela. Po czym odsprzedają naiwniakom skuszonym wizją wytwórni filmowej nad Wisłą.
Jedyne, co jest pewne, to że dzisiejszy krótki strzał był jednym z ostatnich. Naiwnych jest coraz mniej.
Dnia 2011-04-20 o godz. 21:13 ~pepe napisał(a):
> jak taka spekulacja to czemu laduja w nia kase
> sponsorzy(PISF, eurodental, PI), latwo waam idzie gadanie
> gorzej kojarzenie faktow
jak mogą kojarzyć fakty bezmózgi, a mecha ciul wiedzie w tym prym