• był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    i w czym zostało te 5% objętę? W jakiejś spółce? W jakimś podmiocie prawnym? Czy to znów jakaś kolejna umowa na mordkę?..

Dajecie się kiwać, jak prawdziwe stado polskiego leszcza...

Za trzy miesiące po Hanhnie nie będzie śladu...
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~dr house [188.47.112.*]
    a co ty możesz powiedzieć o veno???? poza 100 ff i przekładańcem w terminach ukazania prototypu??? coś mi się wydaje że to przekładanie ma się nijak do jakiegokolwiek wykonania czegokolwiej, bo kto powiedział że prototym ma w 100 procentach odzwierciedlać produkt finalny??? nazywaj to jak chcesz... ale dla mnie to jest sprawa pod knf leszczu....
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~dr house [188.47.112.*]
    aha mecha i gdzie są te umowy przedkupna o który wspominał kuich a które okazały się badaniem marketingowym a które ja nazywam dymaniem leszcza pod które biłeś piane jak małe dziecko????

kompromitujesz się każdym słowem które piszesz... taka twa dola i rola w tym świecie.

Trzymaj łape na enterze, bo będziesz miał jeszcze kilka poważnych powodów do obgadywania spółki Virtual Vision S.A. w stylu sobie znanym i z powodu nam wszystkim znanym (zawiść)....
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    to nie jest forum veno lecz śmiecia pod nazwą viv, buhahahahahahahah
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~dr house [89.72.99.*]
    twoja obecność na forum Virtual Vision S.A. jest jednoznaczna z najstępującymi pytaniami:

1.Ile akcji tej wpaniałej spółki veno posiada Kuich?
    2. Ile większościowych jest w veno?
    3. Gdzie są te podpisane umowy na sprzedaż supersamochodu o których wspominał Kuich?
    4. Ile dotacji otrzymał Kuich w ramach jego projektów?
    5. Dlaczego w raportach nie podawano opini biegłych rewidentów?
    6. Jakimi przesłankami kierowała się spółka kiedy udzielano słynnych pożyczek które nie zostaną spłacone?

Prosze bardzo, popisz się wiedzą i kunsztem. Może zmienie zdanie na twój temat....
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    chłopcze, wszystkie twoje pytania są nieaktualne i świadczą o kompletnym braku wiedzy na temat veno. Nie będę z tobą polemizował, bo to strata czasu, powiem tylko, iż kuich ma ponad 1.25 mln akcji (za kasę, a nie z drukarki jak kunik), a realny ff na spółce jest pomiędzy 40-50% ilości akcji (co widać było chociażby na ostatnim walnym). Wszystkie grube ryby zeszły poniżej 5%, ale to wcale nie oznacza, że wyszły ze spółki.

natomiast twoj wielki bohater kunik rzucił dzisiaj kolejnym bzdurnym nic nie znaczącym komunikatem, jak jakimś ochłapem padliny w twarz gotowej pożreć wszystko zgrai. I jestem pewien że kunik opylił trochę papiera na waciki dla sandry i na tym KONIEC FILMA, buahahahahahahah
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~Ciufik [80.53.145.*]
    I co?
    Był ten otpał bo chyba przegapiłem!
    Nigdy tego nie robiłem, ale zrobię teraz: Buhahahaha.
    Ciemnogród!
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~Człowiek [178.56.74.*]
    boję się, że ten mecha ma rację. Bo w gruncie rzeczy co to za umowa jest z tym Hanhem? Ja też się umówiłem z sąsiadem, że będzie miał 5% w mojej dzisiejszej flaszce, ale się wpieniłem i się rozmysliłem...
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~dr house [89.72.99.*]
    mecha te sprawy są ciągle aktualne, przynajmniej dla prokuratury...
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: hanys705 [94.251.156.*]
    Megapierdoło,zajmnij się malowaniem jaj,a nie giełdą.Mohery będą teraz kupować jajca,to zarobisz,a nie męcz się nad czymś na czym się nie znasz.Jaja godzilli będą napewno w dobrej cenie.
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~do Człowieka [31.60.80.*]
    ta spółka to czysta spekulacja. Nikt nie wierzy w żaden film. Wszyscy ładują do worów i czekają na kolejny obiecankowy komunikat własciciela. Po czym odsprzedają naiwniakom skuszonym wizją wytwórni filmowej nad Wisłą.

Jedyne, co jest pewne, to że dzisiejszy krótki strzał był jednym z ostatnich. Naiwnych jest coraz mniej.
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~pepe [77.255.224.*]
    jak taka spekulacja to czemu laduja w nia kase sponsorzy(PISF, eurodental, PI), latwo waam idzie gadanie gorzej kojarzenie faktow
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~wasyl71 [89.76.73.*]
    Dnia 2011-04-20 o godz. 21:13 ~pepe napisał(a):
    > jak taka spekulacja to czemu laduja w nia kase
    > sponsorzy(PISF, eurodental, PI), latwo waam idzie gadanie
    > gorzej kojarzenie faktow
    jak mogą kojarzyć fakty bezmózgi, a mecha ciul wiedzie w tym prym
  • Re: był chau chau z Hollywood, teraz Hanh z Berlina Autor: ~dr house [178.56.166.*]
    mecha jak tam pakiet kontrolny kuicha na veno... prawdziwy kontrolny co? wystarczy 20 tysiaków by stać się takim wybrańcem....:)))
[x]
VISION 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.