nie przesadzaj, przy takich zyskach nie będzie żadnego kiszenia, wyniki 31 sierpnia i pokażą sporą dynamike zysku a to nie może umknąć uwadze inwestorów
oj widze grandt ze zniecierpliwienie siega zenitu , a juz pisalem wczesniej , a liczylem ze sie uspokoi, widzisz jorsza to sie smialesak pisalem ze wyrok zmienic moze na g
dokladnie , marwi brak popytu spadlo juz tyle % a oprocz jednego zlecenia na 30k nic wiecej sie nie pojawia, ale sie nie ma co dziwic zainteresowani widza ze jest jelop ktory sypie wiec co sie ustawiac wyzej , ze sa h..... to widac mogli zrobic transakcje pakietowe i tyle a nie je.... kursw, widac ze szuje i tyle
inna sprawa ze moga tez sypac zelki po tym jak sie przekonali ze nie ma szans na porozumienie i objecie warrantow , wiec dali sobie spokoj.........
choc oni nie maja az tak duzo towaru ....
Przestańcie siać pesymizm na forum bo zacznę sypać :-))))
A tak poważnie wygląda na to, że ubijamy dno, każde ubicie kursu jest wyciągane w górę, ktoś pilnuje sytuacji po lewej stronie arkusza zleceń. Czuję, że niebawem w końcu ktoś się wysypie z jakąś informacją...
Cały czas czuję że będzie dobrze. Takie gorące głowy jak ty uwalają kurs bo patrząc na wycenę rachunku nie mogą znieść kurczącej się kasy. Zakładam, że liczyłeś na spory zysk w krótkim okresie czasu (ja też na to liczyłem), ale niestety rozlało się g**** w postaci bankrutów i indexy lecą na ryj.
Teraz trzeba zachować spokój, nie ma co siać paniki i podejmować nerwowych decyzji. Jest tu wiele przesłanek za tym, że w końcu ruszy w góry jak się dookoła uspokoi.
Też chciałbym, aby pepees kosztował 1,29, ale puki co zastanawiam się czy nie uśrednić.
gorace glowy ktore uwalaja kurs, daj spokoj nie sprzedalem ani jednej akcji
a wrecz przeciwnie dobieralem na spadkach kilka razy az zawyzylem sobie srednia
spory zysk w krotkim okresie to moglem zrealizowac w maju po 1.30
a tak siedze tu od marca kiedy zakupilem pierwszy pakiet a ty mi tu
mowisz o krotkim okresie he, he .............)) mam juz dosc tego syfu
a przeczucia to mozna o kant du.... potluc ....
niech nawet zleci na 050 i tak nie oddam 1 zlotowki za (0.x groszy)
go**** to jest ta spolka miałem przyjemnosc dzis sie z nia kontaktowac
ale podjalem dzaialania o ktorych nie moge tu pisac ....
na ta chwile, wyobrazcie sobie ze osoba od relacji inwestorskich
to dyr. finansowy(żenada) ktory oczywiscie na ten moment jest na urlopie he, he (zenada)
a propo ustawowo obowiazkiem jest 4 dni na podanie informacji o przekroczeniu 5% czy 10% w kapitale zakładowym czyli juz dawno mineło
albo obowiazek ten nie został dopelniony albo
sprzedaz ponad 10% trafilo do min. 3 podmiotow aby nie informowac rynku
i w ten sposob mistonek moze bawic sie w chowanego ....
z zelkami i innymi .....???
przy okazji poscili tyle towaru ponizej 1 zl ze wrocic do 1 zl bedzie holernie trudne bo beda sypac ci co brali nizej 1 zl a bylo tego sporo, wiec dojscie do 1 zl to hohohohohho
zeszmacili spolke i tyle jak to zele to nie ma sie co dziwic to bada szulerów i oszustów
endo tez zbieral po 86 chyba i mowilem ze bedzie nizej i jest wiec jutro jeszcze nizej dna nie widac, ja jestem ostro w plecy i siedze i siedze wiec dupa
wstrzymuję zakupy , twarde wsparcie widzę na poziomie 0,67, tam chyba skończy się wywalanie
Tam chyba wejdę z dużym pakietem aby uśrednić zakupy 0,8-0,76
wiekszosc zaklada jutro spadki, ale jak to bywa czasami wiekszosc sie myli .....))
problem tez w tym ze zanim zaczela sie ta zawierucha na rynkach to pepees
lecial w dol z sesji na sesje byl zwalany na sile, teraz juz nie trzeba na sile
bo spada pod wplywem rynku .....))
wedlug mnie na jesieni powinna byc 3 fala wzrostowa .... ))?
No widzisz Grandt...tak się natrząsałeś na innych walorach i robiłeś sobie jajki z bidoków,
a teraz samego cię dopadło!! :-) Ałłłaaa...jak boli!!! :-))
Ale nic to liczy się pozytywne myślenie, a to widze nie opuszcza cię!! I bardzo dobrze....bo tak karuzela musi sie krecić...po to została stworzona...a zasilać ją musi spanikowana stonka!!!