• ciekawe.. Autor: ~vvv [178.37.156.*]
    pod co ten wzrost..czy aby nie jak zwykle w piątek podbitka co 2 m-ce, do tej pory tak bywało, ostatnie 2 zrywy były w piątki, co sądzicie,co myślicie..? a może jednak coś w trawie piszczy i odpali.
  • Re: ciekawe.. Autor: ~vvvv [178.37.156.*]
    i tak to wygląda a szkoda...jeszcze nie czas..
  • Re: ciekawe.. Autor: ~kitano [87.205.204.*]
    skoro w grę wchodzi 30 pare tysiecy zl, to całkiem mozliwe, że to nic poważnego.
    Mam wrażenie jednak, że dołek był i można było skupić sporo akcji po mniejszej cenie.

Troche dzisiaj odważniej, zobaczymy czy pociągną,

jeśli tak, to jak się powiedziało A na tej spółce, to trzeba już iść za ciosem by znaleźć się na odpowiednim poziomie do sprzedaży i tak to się kręci.

• Re: ciekawe.. Autor: ~king mafrundi [86.63.103.*]
    A jaki jest waszym zdaniem dobry poziom aby sprzedawać?Ja obstawiam 15 pln i taniej nie oddam.
  • Re: ciekawe.. Autor: ~tomi [93.105.65.*]
    To zależy od wyników za poszczególne Q ,ale patrząc na obecną sytuację, poziom 7-9zl możliwy do osiągnięcia w niedługim czasie .Nie wykluczam większego wybicia ( np 12-15zł) przy spekulacyjnym zagraniu .Obecny poziom atrakcyjny do inwestycji.
    Tak to widzę.Pozdrawiam.
    Spekulanci mogą do piątku spokojnie zrobić 10.Ale do maja myślę,że pojawi się info o solidnej sprzedaży charterly i wtedy jeszcze odlecimy.
  • Re: ciekawe.. Autor: ~luki [77.253.48.*]
    Ktos tu ostatnio pisał ze 3zl to tanio i tak jest skupiłem ostatnio ładny pakiet i czekam na 8-9zl pozdrawiam
    Myslę że się doczekasz nawet 10 i to w niedługim czasie.
    Zieranko po 4,06 ostatnie chwile przed odlotem mówię wam.
  • Re: ciekawe.. Autor: ~tomi [93.105.65.*]
    Chyba będzie uklepywany obecny poziom ,to trochę potrwa .
    Jeszcze dziś przebijemy 4.35 i to lekko.
[x]
MOLIERA2 -18,78% 0,08 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.