szeregowcu paaaaadnij!!!
Zostałeś zdegradowany żołnierzu!! !poooooowstań!!!do lekturyyyy!!! przyyyyystąp!!!
Major Dobry Szu Duszek wyjaśnia...gdy GPW kosztowało około 51zł i zaliczyło zjazd do 47zł wtedy napisałem na forum zupełnie bezstronnie że warto brać...gdyż sam kupowałem w tej cenie i chciałem abyście rownież zarobili ,odbicie było szybkie po 2-3 dniach na 49 z groszami wtedy sprzedałem papier i poinformowałem o tym szanowne forum...nie mówiłem aby kupować po 49-50,a już z pewnością na nic nie naganiałem.
paaaaadnij żołnierzu!!!
Ps.chociaż było wielu którzy życzyli mi aby mnie dupa zapiekła na GPW to jednak tak się nie stało kupiłem sprzedałem i zarobiłem tyle w temacie!!!
Ps. i jeszcze raz powtarzam aktualnie liczy się tylko
-Lotos
-Optimus
-Petrolinvest
I tu zapraszam starą gwardię...nie umierajcie śmiercią naturalną!
na 0,40 wsparcie, ja cos czuje, ze spokojnie kupie triona po 0,38 , wychodzilem juz dawno i na sporo wyzszych poziomach, wspolczuje Wam jedynie tej dlugiej kiszonki no ale widac ,ze dzielnie sie trzymacie ;)
te Dobry Duupku, za niski jesteś szarżą aby wydawać komendy padnij, ale mimo wszystko dam ci dobrą radę: przestań wiecznie prosić mamusię o wycieranie ci gili z pod nosa po kolejnej obsuwie kapitału i daj sobie spokój z giełdą, bo zostaniesz tylko w samych onucach.
No,no... tak ,tak...teraz każdy chce być Generałem ....spokojnie kolego tak,tak ,ależ oczywiście że jesteś Generałem ,ależ tak naturalnie wyższy szarżą...nawet bym nie śmiał twierdzić że jest inaczej ,a teraz panie Generale założymy galowy mundurek(biały skafanderek)zawiążemy rękawki i wszystko będzie dobrze...panie Generale starszy sanitariusz melduje się na rozkaz...
Ps.Doktorze Dobry Szu Duszku co robimy z Generałem??? do izolatki panowie do izolatki...bez zbędnych pytań...
Hejka Simon wielkie pozdro trzymaj się raz obranej ścieżki!!! na tym papierze ty będziesz zwycięzcą...masz na to moje słowo!!!
Puki co ja walczę na innych frontach..he,he
Pozdro
Widzę, że dalej nie słuchasz dobrych rad od starszych szarżą, no ale co zrobić giełda poryła beret już nie jednemu, to i niby dlaczego tobie miała by nie poryć. Moja kolejna rada sprowadza się do tego aby napisać ci drogi kolego, że jak się będziesz dalej tak napinał to ci coś strzeli albo w majtkach, albo w berecie, a wtedy to już niestety będzie za późno.
Witaj Generale!oj rezerwa, rezerwa...a my tu młode wilki walczymy aby przejąć pałeczkę od rezerwistów...
Panowie jazda na MAXSAAAAAAA!!! nie ociągać się nie dać się wydymać walczyć o swoje wszystkimi dostępnymi środkami!!!JAZDAAAAAAAAAAA!!!!!
No widzę DD u ciebie w końcu pozytywne zmiany, przestałeś się napinać i zaczynasz pisać z sensem, a jeżeli chodzi o walkę, to ja jeszcze broni nie składam, a młode wilki zamiast kąsać dziadków to niech się skupią na skubaniu szwagrów grających znaczonymi kartami Czuwaj !