pewnie że ruszy lecz najpierw GAMONIE posiadacze kilku kilo odpuszczą puszczanie po takiej cenie, a jak będą to dalej robić to puszczę część pakietu i spadnie grubo poniżej 0,30, tak dla nauczki!
dziś nwza i info:):):):)
Ja pozbieram niżej, za pół roku, jak wejdzie morze akcji z nowej emisji. Pozdrawiam najedzonych do syta tym gniotem za wcześnie. Jeszcze zwymiotujecie niżej trupiona. Gruby trochę przecież myśli !
Miły panie Simonie, ja wyraziłem moje zdanie i nie widzę powodu żeby mi tak przygadać. Każdy myśli i robi jak chce, nawet jeśli ma pan inne zdanie, to nie powód do ubliżania. Mimo to życzę powodzenia i udanych inwestycji.
nie pijam piwka, zdecydowanie preferuję dobre wino i mocniejsze trunki (wódeczka niekoniecznie):):)
a teraz rzeczowo i na temat, skoro czuje się Pan urażony moją delikatną sugestią to proszę o przytoczenie kilku argumentów potwierdzających Pana teorię że Trion to gniot/szmelc/ścierwo czy jak tam dalej szło i wskazać powody dla których miałby spadać.
dziękuję za odpowiedź i z przyjemnością przeproszę i będę się kajał
ps. zapraszam do dyskusji z poprzedniego posta
simon
Gdzie jesteś simonie !? Ogonek stuliłeś jak potulny baran i spieprzyłeś ? Spijasz winko czy wymiotujesz triupionkiem? Oddasz mi niżej, jeszcze nie zbieram gniota. Na wszystko przyjdzie czas !