Już po raz piąty od początku roku kalendarzowego mamy przyjemność informować Państwa o kilkumilionowym zleceniu, jakie zrealizuje Security System Integration S.A. Spółka zajmie się zainstalowaniem i uruchomieniem Systemu Sygnalizacji Pożaru (SAP), Dźwiękowego Systemu Ostrzegawczego (DSO), Systemu Publice Access, Telebimów, Nagłośnienia Stadionowego, CCTV, SSWiN oraz BMS i Automatyki na stadionie piłkarskim GKS Piast w Gliwicach. Przypominamy, że to druga inwestycja stadionowa w portfolio SSI. Doskonałe referencje i doświadczenie Spółki znalazły uznanie firmy Polimex - Mostostal S.A., z którą 8 lutego b.r. została podpisana umowa, jej wartość to ponad 3,5 mln zł netto. Prace zakończą się jeszcze tym roku - 16.06.2011 r. Dodatkowo w dniu 12 lutego 2011 roku została podpisana umowa z Państwową Wyższą Szkołą Zawodową im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu na dostawę i montaż systemu audio-video w budowanej sali audytoryjnej. Wartość przedmiotu umowy wynosi 424.350,00 zł brutto.
Od początku roku SSI zawarło umowy na kwotę 9,24 mln zł netto, co spowodowało, że obecny portfel Spółki zbliżył się do rekordowego poziomu 35 mln zł.
Zarząd
SSI S.A. Bielany Wrocławskie, ul. Irysowa 4, 55-040 Kobierzyce, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla Wrocławia - Fabrycznej, VI Wydział Gospodarczy pod numerem KRS: 0000289763, NIP: 8992522503, REGON: 933034637. Kapitał zakładowy opłacony w całości: 865.000,00 zł.
Tel: 071 33 07 900, Fax:071 33 07 906, Infolinia: 0801 011 907, email: ssi@ssisa.pl, http://www.ssisa.pl
Jeśli masz problem z wyświetleniem maila kliknij tutaj
Jeśli nie chcesz otrzymywać wiadomości kliknij tutaj
ale Wy ludzie jesteście bezmyślni - myślicie że jak będziecie pisali takie bzdury to Wam oddadzą akcje po 26 gr. Jak narazie to wszystko pozostaje w sferze marzeń i raczej przygotujcie się na ponad 32 grosze!!!! i to pewnie już niebawem!!!
Znam Cie z tego forum od paru miesiecy i wiem jakie glopoty potrafisz wypisywac, co moga potwierdzic inni akcjonariusze, ale chyba nie chce sie im odpowiadac na twoje bzdury!
Z tego co pamietam pare miesiecy temu kreowales sie na nielada znawce, a wyszedles na glupka, poczym przepadles na pare miesiecy, jak kurs przekroczyl 0,30!
a po co bylo strzepic jezyk i tracic czas na ludkow ktorzy zaklinali rzeczywistosc ?
nie wstyd wam bylo ze kurs szorowal po dnie na 22-23 jak wszystkie gnioty z nc rosly po kiladziesiat procent ?
faktycznie kurs przekroczyl 30 hehe, tylko na ile czasu ?
jaki kurs jest dzisiaj ?
:D
poza tym nie pisz = nie klam ze przepadlem
wpadalem od czasu do czasu i dawalem wskazowki
ostatnim razem jak prezesunio byl w tv i smucil
nawet zalozylem watek wtedy piszac ze uciekac po 30 jak jeszcze jest okazja
i wtedy mozna bylo po 30 oddac bez problemu
wiec juz jak piszesz i sie stawiasz to rob to z glowa i nie daj sie tak prosto wypunktowac
swoja droga ze ktos podchwycil mojego nicka xxx i daje wam tu bobu czasem, hehe
ja nie mam czasu na wypociny
choc jak pisalem poznajcie panska laske i czasem cos skrobne dla waszego dobra (jak watek z garwolem w tv)
ale generalnie dajecie sie dymac bez wazeliny
ale w koncu barany sa po to aby je strzyc, wiec bez pozdrowien
ale za to z buziaczkami od waszego starego kochanego xxx
zacytuje :
"rzeba wychodzic bo kurs spadnie do 15gr, ja na przyklad kopowalem,"
chyba nie kopowales a kopolowales ...
majac jakies nocne fantazje, bo nie pisalem ze spadnie na 15 groszy
a dodatkowo jak sie bujaliscie z kursem w upierdliwej konsoli na dnie po 22-23 to przy pierwszej probie wyskoku wyzej, 23 wrzesnia udalo mi sie kupic tego waszego gniota po 23 i kasujac bezproblemowo zysk 10 procent, takjak zreszta wtedy wam napisalem
a nie musialem czekac i modlic sie o zwyzke przez 3/4 roku i zaklinac rzeczywistosc
teraz tez rozumiem jestes bardzo zadowolony ze swojej spoleczki, haha
ale fantazjuj dalej, kopuluj dalej
szkoda pradu zeby wchodzic z toba w dyskusje, jestes fantasta i tyle