może 1:1 nie jest złym pomysłem ale jak sie mowi ze bedzie mozna kupić 1:3 to trzeba dotrzymać słowa ? tak to bym tyle nie kupował:) no to do Kwietnia Pzdr.
hej Panowie,
dowiem się co i jak z tym parytetem choć wydaje mi się że 1:1 nie jest aż takim złym rozwiązaniem i jest większa szansa na objęcie całej emisji i na zdecydowanie mniejsze sypanie pp, a jak ktoś i tak będzie chciał sprzedać to jak pisałem wcześniej odkupię ze 200-300k:)
głowy do góry!!!
a czego ty płaczesz kolego ramzes, niech się wysypują i lecą na petrola tam się dorobią:)
osobiście wolałbym 1:3 ale ilu posiadaczy np. 100k byłoby w stanie wciągnąć wszystkie pp? no chyba nie za wielu więc jaki by to miało sens???
leci leci choć powinien być upppp lecz oddają ci co nie rozumieją parytetu 1:1 i pragną wzbogacić się na petrolu:)
później zacznę przejmować papierek:)
Ja nie płaczę ale za każdym razem mnie rozczarowuje ta spółka,przecież zachowanie kursu przeczy jakiemukolwiek racjonalnemu myśleniu.Co do Petrola to chyba dzisiaj to można tylko się poparzyć i nic więcej.
Wydaje mi się, że to nie testowanie stopów. Jak by tak miałobyć to by zeszło do historycznych minimów i posprzątali by wszystko. Tutaj kurs jest oddany sam sobie i wymieniają się "drobniejsi". A dzisiaj ktoś oddał ze stratą spory pakiet zapewne w celu przejścia na inną spółkę (modne ostatnio wejście w petrola na krótko).
Zastanawia mnie jednak to i pewnie innych też dlaczego zarząd przechodzi wobec takiej sytuacji obojetnie i czy wierzyciele wydają jakąś presję na zarządze w związku z takim kursem?...czyżby zarząd był spokojny o rozwój sytuacji?
no aż mną trochę zadygotało jak zaczęli oddawać niżej i niżej, ktoś oddał kilkadziesiąt K a pozostali się wystraszyli i poszło, a i myślę że komuś parytet się nie spodobał i zrobił przesiadkę:)
dowiem się co na to zarząd etc
miłego