• Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~Promotor [193.0.242.*]
    Warto pomyślec o promocji w internecie, ja np. prezentuję ofertę swoich usług na stronie http://www.uslugodawca.pl, darmowe, sprawdza sie, docieram do klientow, polecam...
  • Re: Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~fretka [83.21.182.*]
    Zanim się pomyśli o promocji w internecie warto stworzyć cały plan działań. To nie jest tak, że wchodzisz do sieci i wszystko pięknie gra... Jakąś opcją są sieci afiliacyjne takie jak novem, afiliant czy afilo... tyle, że w takim wypadku warto pomyślec o łaczeniu kilku form promocji...
  • Re: Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~firming [31.187.12.*]
    Najlepiej myślę działać kompleksowo, pozycjonowanie, plus inne formy promocji, żeby skutecznie dotrzeć do klientów. Są różne formy promocji w Internecie i warto pomyśleć, które będą dla nas najlepsze, ale myślę, że w takiej sytuacji warto pomyśleć o zatrudnieniu profesjonalistów, jak firma Advanced Art, którzy dobiorą i zajmą się działaniami promocyjnymi w sieci.
  • Re: Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~eldeko [212.96.244.*]
    Promocja w firmie to zupełnie inny temat... Tutaj startuje się jako ktoś całkowicie anonimowy. Podstawowe kroki - najpierw zlecajcie porządną stronę internetową. Nam serwis przygotowała agencja z Łodzi, Funkymedia. Później zleciliśmy im pozycjonowanie i działania w społecznościach. Wszystko przyniosło efekt - na klientów narzekać nie mogą. Dokładnie kalkuluję wszystkie działania i jak na razie wychodzę na nich naprawdę dobrze.
  • Re: Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~sadlek [212.96.244.*]
    Promocja usług w internecie jest dosyć prosta... jeśli człowiek się na tym zna, ale my się nie znaliśmy ;-) Mimo wszystko spróbowaliśmy - efekty... zerowe. Działamy w branży projektowania wnętrz. Później przyszedł czas na kontakt z agencją Funkymedia. No i cóż... postawili nam stronę internetową, zajęli się pozycjonowaniem i działaniami w społecznościach. Efekty? Zgodne z oczekiwaniami. Rada dla wszystkich - nie traćcie czasu na samodzielne zajmowanie się promocją!
  • Re: Promocja w internecie nowej firmy Autor: ~eldeko [212.96.244.*]
    Generalnie promocja firmy w sieci jest stosunkowo tania, ale róznie może być z efektami. U mnie dopiero trzecia zatrudniona agencja zrobiła coś, co ruszyło moją działalność. Nazywali się Funkymedia. Tak naprawdę robili to samo co inni - modyfikowali serwis, pozycjonowali, działali na Facebooku, ale w tym przypadku efekty były naprawdę super. Okazało się, że za pierwszym razem oszukano mnie, jeśli chodzi o frazy do pozycjonowania. Oni wybrali odpowiednie i dlatego zainteresowanie w końcu było widoczne... Tak więc uważajcie przy podpisywaniu umów - najlepiej wybierać firmy po rekomendacjach znajomych!