mozna realizowac zyski teraz, zalezy kto ma jakie cele ja czekam do marca na wyzszy kurs...juz wspinamy sie bez konkretnych ogloszeń, mozolnie ale to dobrze, bez nadmiernego pompowania....
W sumie bardzo przyjemna inwestycja. Trójkąt poparty grupą wsparć Fibonacciego.
Zasięg wyznaczony przez klasyczną analizę na którą się powołujesz - wskazuje jako granicę 4.15 zł, a zasięg (mierzony przez Fibo Extensions od poprzedniego całego ruchu wzrostowego 01.10 - 15.10) na poziomie 23.6 wynosi 4.16.
Może uda się przebić trwale 4.16, wtedy czekamy na 4.20 i 4.30.
nie masz co sie cieszyc ze sprzedales
wszystkie srednie skierowane do gory zaden z oscylatorow nie wskazuje sprzedazy
wyjscie nad opor wzrost wolumenu przejecie na Litwie
co bys nie musial gonic kroliczka
ja tam czekam wole byc tu niz poza ---mam czas
troszke brzydka swieca z gornym cieniem /brak sily kupujacych/mam nadzieje ze korekta nie bedzie dotkliwa i wybronimy poziomy/
wzrosty pewne tylko czy teraz
spoko. Kiedy technicy sprzedają tanią fundamentalnie spółkę to jest najlepszy moment do wejścia w rynek. I owrotnie kiedy kupują przewartościowanego gniota.
Żeby nie było, że nie jestem za AT. Wrecz przeciwnie ale trzeba wiedzieć kiedy ją stosowć a kiedy iść pod prąd
wiesz kazdy tak mowi byli tacy na tauronie millenium i popatrz na kursy dzis jednak trzeba realizowac zysk a nie zyc marzeniami
jak przespalem ten moment latwo ta spolka traci ale mam nadzieje ze wybronimy dzisiaj