• Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~jb [79.185.6.*]
    Ponad rok dochodzi do ściany jaką jest 15zl i się odbija .
    Przykładem dzisjejsza sesja. Takie wielkie kontrakty.
    Czy ktoś to wstrzymuje.?

• Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~Tata1 [83.8.81.*]
    My sami je wstrzymujemy . Wielu z nas jest na te sp-ce od lat . Nabylismy pp. po 3 z groszami , nastepnie nabywalismy po 6 zl 8zl no i przedzial wielomiesiecznej kiszonki 10-12zl . Wczoraj pozbylem sie paru tysiecy po 15,20 jak spadnie to dobiore , jak nie, to bede sie cieszyl zyskiem i czekal z pozostalym pakietem na 17,40. Taka jest moja odpowiedz na ten post . Nie dziw sie takim reakcjom , bo to co widzisz to nic innego jak realizacja zysku.
  • Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~do tata1 [80.51.85.*]
    .. co ty piłeś , że takie bzdury piszesz- po jakie 3 zł nabyłeś pp/ idioto/.Akcje ferrum były po ok. 36 zł +3.09zł pp:2=19zł
    Idiotów szukasz???
  • Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~Tata1 [188.146.127.*]
    Co za arogancja ( jeszcze nigdy na forum nie nazwalem kogos idiota) niestety nie znize sie do twojego poziomu ,,kolego""co do pp napisalem 3 zgroszami ( ale ty musisz byc wtopiony) no to dokladnie 3,12 a akcje nalezalo kupowac 22 do 26 zl.. Nie jest moim celem robienie z kogokolwiek idioty odpowiadam tylko na post , jestem na tym papierze nie od wczoraj i wymienialem sie opiniami co do trafnosci kolejnych zakupow od momentu objecia pp . W tym czasie kupowalem na wielu poziomach ostatni 12,30 . wczoraj pozbylem sie paru tysiecy po 15,20. Zapytam cie kolego ? kto tu jest idiota!! Mimo wszystko pozdrawiam.
  • Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~ferrum [79.191.146.*]
    Strach w Twoim przypadku zwyciężył. Kurs przebił 15 zł w cenach close. Ja patrzę na las, a nie na drzewa i wykres tygodniowy mówi mi o rozpoczętej fali trzeciej wzrostowej z zasięgiem do 37,21 zł. Pozdrawiam
  • Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~Darek [86.63.146.*]
    obawiam sie;) ze masz racje, to co bylo widoczne w koncowce juz poniedzialek powinien potwierdzic co najmniej zielonym kolorem
  • Re: Kiedy Ferrum przekroczy 15 zl ? Autor: ~MAESTRO [81.190.61.*]
    Nie zgadzam się z teorią o punkcie oporu na 37 zł. bo kurs 37 zł to było przed splitem, w połowie 2007 roku, akcji było połowę mniej. Gdzie jest opór w takim razie? nie wiem, może na około 19. Z drugiej strony, do tego miejsca (19) jest technicznie bardzo "blisko" i wydaje się łatwy do pokonania w perspktywie krótko/średnioterminowej. Fundamentalnie, dla tych co śledzą spółkę od przynajmniej dwóch lat, jasne i oczywiste jest, że fundamenty są coraz lepsze a perspektywy wręcz rewelacyjne. Politycznie też jest pozytywnie, biorącpoduwagę np. walkę o władzę na przełomie 2009-2010 roku, gdzie PH i sam Pan Pietrzak dla przejęcia władzy kupił akcje w transakcjach pozasesyjnych za 17zł 20 gr. Konkluzja: kurs zmierza do 19, a potem .... no cóż, oczami wyobraźni każdy widzi to, co widzi.

MAESTRO
[x]
FERRUM 5,35% 4,12 2024-09-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.