Dnia 2011-01-18 o godz. 11:17 ~Tom napisał(a):
> Jeżeli kurs mi nie ucieknie to wejdę ponownie. Tym razem
> zakup będzie większy !!! Więc spokojnie kongor. Pozdr P.s
> wszedłem w Grupe PSW.
jeśli uważasz że wejście w PSW po 1.15 zeta było dobrym pomysłem,to powodzenia życzę !!!,zapraszam ponownie na IFY...ale już niestety drożej niż sprzedałeś dziś !!!
Dnia 2011-01-18 o godz. 11:17 ~Tom napisał(a):
> Jeżeli kurs mi nie ucieknie to wejdę ponownie. Tym razem
> zakup będzie większy !!! Więc spokojnie kongor. Pozdr P.s
> wszedłem w Grupe PSW.
ja tam Tom,zdążyłeś odkupić taniej??? czy dokupiłeś znacznie drożej jak ci pisałem o tym??? hahahahahaha !!!,jedziemy bardzo wysoko,więc pakuj póki tanie bilety jeszcze są !!!
dziękujemy mega leszczowi który wczoraj o godz.11.52 kupił 30600 akcji po 19 groni !!! ,dziś to oddał za 18 groni !!!! hahahahahahahahahahahahaha !!! uwielbiam was frajerzy zawsze tracący !!!!
Ktoś te akcje zbiera od niecierpliwych , mogę jedynie przypatrywać się mozolnemu odbieraniu za tak niską cenę , moje zakupy się skończyły przy 30 groszach ponad 100 tys.szt. , teraz bym miała 70 % więcej , no ale cóż , 30 groszy było 1/10 wartości z ceny odniesienia podczas debiutu i już wtedy cena wydawała się absurdalnie niska , rynek zweryfikował niestety poziom nawet 15 groszy na jednej sesji .
Wiem że dostanę za moje akcje prędzej czy później bez problemu 60 groszy , gdybym posiadała jeszcze wolną gotówkę chętnie bym dokupiła do równych 200 tys.szt. , niestety nie mam i ta okazja cenowa została dla innych :( .
Dnia 2011-01-18 o godz. 13:27 apol1976 napisał(a):
> Moniko a jaki kolor włosów posiadasz? piękny blond?
Nawet tu rozeznania nie Masz prawidłowego , bo jestem brunetką .
Jak już raczyłeś się wtrącić do dyskusji w kwestii mało znaczącej , to może napiszesz przy okazji jaką rolę tu odgrywasz i czemu tak intensywnie oraz bezinteresownie się udzielasz na tym wątku?
Jeśli będziesz Miał kłopot z szczerą odpowiedzią , to nawet się nie wysilaj.
więc brunetka, ok. wolę blondynki. widzę że poczytałaśale nie dostatecznie wstecz. wiele razy pisałem po co się tu wypowiadam więc już się nie powtórzę. Pojawiłaś się nagle i nagle znikniesz ale to miłe oderwanie się od człekokształtnego kognora. pozdrawiam.
dodatkowo "Nawet tu rozeznania nie Masz prawidłowego " bardzo mnie intrygue. skoro nawe tu nie mam to jeszcze gdzie nie mam? nie zgadzasz się z czymś co powiedziłem, Moniko?
Dnia 2011-01-18 o godz. 17:54 apol1976 napisał(a):
> dodatkowo "Nawet tu rozeznania nie Masz
> prawidłowego " bardzo mnie intrygue. skoro nawe tu
> nie mam to jeszcze gdzie nie mam? nie zgadzasz się z czymś
> co powiedziłem, Moniko?
Zastanawia mnie czy jesteście na etacie z Kleksem u tymoszki czy kręcicie sami lody......bo jakieś podstawy socjotechniczne macie ale nie poparte wiedzą,a Twoje wypowiedzi nieraz wołają o pomstę do nieba......
Dnia 2011-01-18 o godz. 21:14 robert31 napisał(a):
> Dnia 2011-01-18 o godz. 17:54 apol1976 napisał(a):
>
> > prawidłowego " bardzo mnie intrygue.
> skoro nawe tu
> nie mam to jeszcze gdzie nie mam?
> nie zgadzasz się z czymś
> Zastanawia mnie czy jesteście na etacie z Kleksem u
> tymoszki czy kręcicie sami lody......bo jakieś podstawy
> socjotechniczne macie ale nie poparte wiedzą,a Twoje
> wypowiedzi nieraz wołają o pomstę do nieba......
nie dyskutuj z imbecylami Robercie !!!,tylko zbieraj papier jak siano masz !!!,jutro pociągniemy jeszcze leszczy na 18 i może 17 jak guru pozwoli,a na koniec dnia sprzątniemy może wszystko poniżej 20 !!!,bo coś kiepsko oddają,nawet leszcz co 2500szt. wczoraj wziął po 19groni o godz.11.57...z ciężkim sercem pewnie oddał za 18 przedostatnią transakcję !!!,ale głupich nie sieją...rodzą się sami !!! hahahahahahahahaha !!!
Dnia 2010-03-18 o godz. 16:18 ~kostek napisał(a):
> Panowie wygląda to dobrze, żeby nie powiedzieć bardzo
> dobrze. Powiem, że nie zdziwię się jeśli jeszcze przed
> walnym cena uplasuje się na poziomie 40-45 gr. A potem to
> już niech każdy sobie dośpiewa.....
ps. kołuje jeszcze
> hajsy od znajomego, bo nawet 0,33 gr to nadal okazja.
> pozdr
jak tam panie kostek-apolo1972 cerabud ? uważasz że 10 groni to już dobra cena???
hahahahahahahahahahaha !!!
Dnia 2011-01-18 o godz. 17:54 apol1976 napisał(a):
> prawidłowego " bardzo mnie intrygue. skoro nawe tu
> nie mam to jeszcze gdzie nie mam? nie zgadzasz się z czymś
Inwestor kognor odpowiedział na Twoje pytanie w kwestii rozeznania rynkowego , skoro kupowałeś spółkę Cerabud po 33 grosze i może nawet wyżej , to rozeznanie Masz kapitalne , wynika z tego że ja mam mniejszą stratę na Infinity aniżeli Ty w spółce w/w.
Udowodniłeś że nie Jesteś partnerem do dyskusji , a wkraczanie w sferę jakie kobiety wolisz , udowodniłeś tylko stronę samca niedopieszczonego w życiu osobistym , w dodatku z kompleksami kompletnego kretyna .
z człekokształtnym nie rozmawiam. A ty robercie również nie popisujesz się jakąś błyskotliwą analizą czegokolwiek a jednak cie nie obrażam więc postaraj utrzymać pewien poziom niezależnie od tego czy zagadzasz się z moimi wypowiedziami czy nie.
Dnia 2011-01-19 o godz. 09:56 apol1976 napisał(a):
> z człekokształtnym nie rozmawiam. A ty robercie również nie
> popisujesz się jakąś błyskotliwą analizą czegokolwiek a
> jednak cie nie obrażam więc postaraj utrzymać pewien poziom
> niezależnie od tego czy zagadzasz się z moimi wypowiedziami
> czy nie.
Absolutnie nie miałem zamiaru nikogo obrażać.........Jeżeli poczułeś się obrażony to przepraszam.
Ale w takim razie uprzejmię proszę uzasadnij w kilku słowach,swój styl wypowiedzi nt.spółki,a także zmiany nicków.......bo ja nie wstydzę się nigdy tego co piszę więc z mojego IP,nie znajdziesz więcej nicków.
Wiesz nie sztuką jest obrzucać błotem,a zarabiać ......masz przykład petrolka(który przez kilka lat w ogóle nic nie robił tylko drukował),a ile moiżna było zarobić tam i ile razy......
Szukasz fundamentów zapraszam na W-20..............
Dnia 2011-01-19 o godz. 09:56 apol1976 napisał(a):
> z człekokształtnym nie rozmawiam. A ty robercie również nie
> popisujesz się jakąś błyskotliwą analizą czegokolwiek a
> jednak cie nie obrażam więc postaraj utrzymać pewien poziom
> niezależnie od tego czy zagadzasz się z moimi wypowiedziami
> czy nie.
pytam ponownie leszczu kostek,jak się ma inwestycja w cerabudzie???!!!! można brać po 10 groni czy lepiej poczekać na 8 ????!!!! hahahahahahahaha !!! doradź coś mistrzu szpadla???
Po co taka spółka istnieje na giełdzie ??
Istnienie takiej spółki jest bezzasadne, no... chyba, że tylko do spekulacji....
Trzeba jedynie pamiętać, że to gra znaczonymi kartami i pewny zysku jest tylko ten co je znaczył....
Dnia 2011-01-19 o godz. 11:20 ~MK napisał(a):
> Po co taka spółka istnieje na giełdzie ??
Istnienie takiej
> spółki jest bezzasadne, no... chyba, że tylko do
> spekulacji....
Trzeba jedynie pamiętać, że to gra
> znaczonymi kartami i pewny zysku jest tylko ten co je
> znaczył....
Pierwsze poważne zlecenia sprzedaży stoją na 59 i 99 groszach oraz złotówce , Oni widocznie widzą zasadność istnienia tej spółki na giełdzie ? i nie martwią się obecnym absurdalnie niskim poziomem ? :))))
Dnia 2011-01-19 o godz. 14:24 ~MK napisał(a):
> Jacy menadżerowie, taka spółka i tacy naganiacze....
co biedny leszczu???poszedł papier po 15 groni do ludzi,a za 14 nie chcą dać???!!! hahahahahahaha !!!,jak masz jakiś problem to maluj otwarcie !!! chętnie posłuchamy !!! hahahahahaha !!!
Robercie 31 w kwestii ników to piszę pod nikiem apol1976 i z żadnego innego. piszę natomias z róznych komputerów - 3 dokładnie, więc może to być 3 adresy IP. to tyle. nie jestem akcjonariuszem żadnych ze spółek o których pisze człekokształtny, nie interesują mnie śmieci.
Ogólnie rzecz biorąc handluję walutami a nie akcjami a moje zainteresowanie tą spółką już wielokrotniw wyjaśniałem i nie chcę się powtarzać bo i tak stwierdzisz że jednak naganiam.
Dnia 2011-01-19 o godz. 14:38 apol1976 napisał(a):
> Robercie 31 w kwestii ników to piszę pod nikiem apol1976 i
> z żadnego innego. piszę natomias z róznych komputerów - 3
> dokładnie, więc może to być 3 adresy IP. to tyle. nie
> jestem akcjonariuszem żadnych ze spółek o których pisze
> człekokształtny, nie interesują mnie śmieci.
Ogólnie rzecz
> biorąc handluję walutami a nie akcjami a moje
> zainteresowanie tą spółką już wielokrotniw wyjaśniałem i
> nie chcę się powtarzać bo i tak stwierdzisz że jednak
> naganiam.
Dnia 2011-01-19 o godz. 14:38 apol1976 napisał(a):
> Robercie 31 w kwestii ników to piszę pod nikiem apol1976 i
> z żadnego innego. piszę natomias z róznych komputerów - 3
> dokładnie, więc może to być 3 adresy IP. to tyle. nie
> jestem akcjonariuszem żadnych ze spółek o których pisze
> człekokształtny, nie interesują mnie śmieci.
Ogólnie rzecz
> biorąc handluję walutami a nie akcjami a moje
> zainteresowanie tą spółką już wielokrotniw wyjaśniałem i
> nie chcę się powtarzać bo i tak stwierdzisz że jednak
> naganiam.
problem w tym że korzystałeś z kilkunastu nicków,kostek,Ignacy,Grubass,Antoni Ro...nov,Andrzej Sto...sa...itd.,o czym można się dowiedzieć z kolejnego linka,a że to IP jest na twoje nieszczęście niezmienne,więc trudno będzie wciskać kity koleś komuś!!!
człekokształtny nie widzi że po pewnym ciągu liczbnastępuje znak *który maskuje dalszy ciąg. więc zakładając że pozostje 2 znaki to jest 99 możliwości i silnia do tego ale już nie pamiętam jak to się liczy.
22 800 szt. brane po 18 groni 11.01.2011 o godz.12.51.... oddane dziś,to jest 21.01.2011 o godz. 10.52 !!! całe 10 dni leszcz wytrzymał by oddać po kosztach !!!...dając podwójny zarobek biuru maklerskiemu za kupno i sprzedaż,za co serdecznie dziękujemy !!! hahahahahahaha !!! Kto następny traktuje inwestycję na kilka dni ???? to zapraszamy na lewą stronę !!! hahahahaha !!!