Meksyku, jeśli ubraliśmy się do 8 gr na maxa to na ch... mam kupować po 11? Mam
1,2 mln akcji i tyle wystarczy (tzn tyle planowałem). średnia trochę poniżej 8 gr. Mógłbym opitolić po 9-10 gr (dla ułatwienia każdy grosz w górę to dla mnie z 12 tys pln), ale po co? Łosie i naganiacze będą kupować ode mnie po 20, 30, 40 groszy i wyżej. A tak poza tym, jeśli spadło by do 5 gr, dokupiłbym drugi milion akcji, bo prędzej czy później Vision i tak pójdzie w górę!
Znając życie, ty też, jako jeden z głównych naganiaczy (uważam że pseudonaganiaczy) na spadki, jesteś pod korek zatankowany w VIV i tylko czekasz na podbitkę lub wzrost kursu. Mam nadzieję że załadowałeś się nisko, a nie jak mecha przy 18 groszach :)
Pozdrawiam i życzę owocnych inwestycji.
szkoda że nikt nie kupił, bank przynajmniej miałby 450 tys prowizji a ja 120 milionów PLN :)
P.S. W sobotę wysłałem pierwszy raz w życiu dużego lotka - 50 zakładów na chybił trafił, jak coś wygram, to dokupię do 1,5 mln akcji albo i więcej. :)
no tak, to jest giełda, to jest warset - elektronika ( miałem juz kilka razy telefon z giełdy od jakiegoś maklera: "czy to zlecenie, które wpłynęło z pana rachunku jest własciwe, bo zmienia kurs o 90% ? :)))
a swoją drogą zobaczymy, jak zakończy - a wcześniej potoczy się przygoda z visionem. Co to się okaże za rok, 2, 3. Na razie się spekuluje tu i tam.
Chłopie mówisz o sobie.Dam Ci radę,należy się myc,bo przejażdżka na świni nie wywieje smrodu.Ty jnednak chyba stosujesz metodę,że brud powyżej 5 cm. sam odpada