• PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~Dobry Duszek [79.110.0.*]
    EMISJA,EMISJA I KOLEJNA EMISJA AKCJI...o jak dobrze że to wywaliłem na dziś jestem już bez akcji ...macie swoje rewelacje(wywiad w TVN CNBC z prezesem Alterco mówi wszystko) bez urazy bo źle wam naprawdę nie życzę,ale tu faktycznie będzie zjazd na 0.30gr jak nic...Trion jak się okazuje to inwestycja na długie lata.
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~wpisy idiotów [83.9.23.*]
    Chłopie pieprzysz głupoty.
    Gówno wiesz na temat giełdy, a wypisujesz brednie jedna za drugą.
    Wywaliłeś papier to won z forum lub przynajmniej nie zaśmiecaj go bredniami.
    Gdybyś posiadał jakąkolwiek wiedzę, posiadał jakieś podstawy ale Ty masz tego kompletne zero.
    Bez odbioru.
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~Dobry Duszek [79.110.0.*]
    Oj koleżko a skąd ty wiesz jaka jest moja wiedza? Piszę to co myślę i nikt mi tego nie zabroni Prezio Alterco w wywiadzie powiedział jasno że Trion =emisja i kolejna emisja i kolejna emisja powiedz to jemu że gówno wie...
    Ja kiedyś też liczyłem na duże wzrosty na Trionie ale od kiedy mnie oświeciło i zrozumiałem że nie ma sensu być osłem i iść pod prąd to jednak widzę że dobrze zrobiłem.
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~mlody [178.235.51.*]
    No właśnie - wypierda........ trolu
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~daga [77.223.229.*]
    jako posiadacz trionu trochę się martwię agresją skierowaną do DD, ponieważ każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a jak się komuś nie podoba to może nie czytać, ale skoro posiadacze triona są tacy agresywni to boję się o swoje akcje bo widać robi się nerwowo.
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    DD potwierdzasz tylko jedno... jak ktoś ma akcje to zachwala na forum, jak wywali to chce odkupić taniej i psioczy na spółkę. Tak zachwalałeś, tak wierzyłeś, że spółka długoterminowa, że to, że tamto. Że nie ważna cena obecna tylko ta w przyszłości, że jedziesz na ryby, że masz czas, że poczekasz, niech leszcze sprzedają... a teraz? Dużo w moich oczach straciłeś. Pewnie Cie to nie obchodzi, rozumiem ale Twoje obecne zachowanie jest żenujące! Jak ja sprzedam to nie będę pisał farmazonów i dobijał tych co trzymają. Dosyć każdy dostał w d... Po co tu siedzisz? Daj spokój. Pisz na forum GPW. Masakra...
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~PIN [87.205.12.*]
    Dobrze go podsumowałeś, też obserwowałem jego komentarze do pewnego momentu sensowne i trafne, ale teraz to już jest żenujące pozdrawiam
    1.nigdy nie pisałem o inwestycji długo-terminowej na Trionie co najwyżej o inwestycji średnio-terminowej a to dla mnie nie dłużej jak 1,5 roku.

2.teraz nawet nie myślę o kupnie Trionu nie w obecnej sytuacji gdyż to pachnie długo-terminowym kiszeniem papieru.

3.to że mam akcje nie oznacza że będę ślepo chwalił to co mam wyrażam tylko moją opinie tak kiedyś jak i dziś... jeszcze dziś miałem końcówkę papieru ,a już od wielu dni nie wyrażałem o nim pochlebnej opinii może tego nie rozumiecie ale ja po prostu piszę jak jest wy ze swoimi akcjami robicie co chcecie.

4.a co do GPW to też nikogo nie namawiałem tylko wspomniałem że jest okazja...wczoraj jakiś koleżka ze mnie drwił...śmiał się że na inwestycji w GPW zapiecze mnie dupa ,ale jakoś mnie nie zapiekła...już jestem 1.30zł na każdej akcji do przodu.
  • Spółka wygląda dobrze i będzie szła mocno do góry ... Autor: ~Inwestorek [188.146.127.*]
    ...na szczeście już bez DD. Wszyscy pamiętamy to hasło. Tak Dobry Duszek pisał jeszcze 10 dni temu
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~Piter Pit [87.207.230.*]
    WITAM POSIADACZY
    Jak to punkt widzenia zależy od posiadania, jak miał papier to cukrował jak wysypał od razu zmiana ( mowa o Dobrym Duszku ) Chłopie pękłeś sprzedałeś to nie trój dupy innym . Możesz mieć swoje zdanie przemyślenia tyle że zostaw je dla siebie, nie ratuj czyjejś kasy dziękujemy Ci za opiekę.
    acha to według was na forum może wyrażać swoją opinie tylko ten kto ma akcje?skoro tak to zostało mi jeszcze przez przypadek 700 akcyjek...ja jednak będąc znacznym posiadaczem nikomu nie zabraniałem wypowiadać się na forum wręcz przeciwnie...
    Tak naprawdę punkt widzenie zależy od punktu myślenia koleżko ,a nie punktu siedzenia wiec wklepałem ten wątek po to aby każdy kto ma jeszcze akcje mógł się zastanowić i zreflektować nad swoimi poczynaniami ,a teraz wraz z końcem posiadanych przeze mnie akcji definitywnie zakończył się mój udział na tym forum.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia w interesach.
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~grott [83.29.224.*]
    Zachowanie D.D. ,,,bez komentarzy
  • DD nie miał już na pampersy i sprzedał akcje Autor: ~Inwestorek [188.146.255.*]
    Panie i Panowie, apeluję o większe zrozumienie dla sytuacji i stanu psychicznego Dobego Duszka. Nie miał już na pampersy i musiał sprzedać akcje a że to robił pierwszy raz to zapomniał, że kasa na rachunku będzie za kilka dni. Z medycznego punktu widzenia wyglada na to, że własnie DD narobił w majtki a pampersy będzie miał dopiero za kilka dni. A tak na serio to uważam, że jest to typowy naganiacz i palant, który naganiał przez kilka miesięcy na kupno piszą, że Spółka ma się dobrze i będzie szła mocno do góry. Nawet 800 procent. Kupował akcje pewnie po ok 60 gr a sprzedawał po 46 gr (te transakcje po 10 000 sztuk) więc nie ma zysku.
    Teraz nagania na spadki.
  • do DD Autor: ~Johny [87.206.166.*]
    To że ma być emisja z PP to przecież wiedziałeś od jakiegoś czasu. Co jestes taki zaskoczony i z czego sie smiejesz?
    Chyba posluchales swojego kumpla "ptaszka" :)
    Boli jeszcze ?
    Moze niepotrzebnie?

Pzdr
  • Re: do DD Autor: ~simon [79.186.26.*]
    witam,
    ojhhh Panowie Panowie,
    coraz większa żałość, ujadanie, obrażanie i fuckowanie na forum, a szkoda bo pozbywając się czarnuchów, jara etc miałem nadz że 'nasze' forum będzie miejsce gdzie można wymienić merytoryczne uwagi, informacje, poglądy, a niestety widzę że powoli zamienia się w istny folwark chamstwa i nienawiści, szkoda szkoda
    moim skromny zdaniem jak ktoś jest 'prostakiem' w wirtualnym świecie jakim jest forum to i jest prostakiem w życiu, nie wiem jak wy ale ja nie mam najmniejszej ochoty na dyskusję z kimś takim, w realu stronię od takich ludzi jak tylko mogę.
    przyznam uczciwie że troszeczkę inaczej sobie wyobrażałem kurs po ogłoszeniu inwestora, miałem nadz na wybicie w okolice 60gr i tam spokojną stabilizację, a w miarę pojawiania się nowych inf na powolne upy, no cóż nie wszystko idzie zawsze po naszej myśli

w przeciwieństwie do co niektórych ze 'starej' gwardii ja nie zamierzam nikogo wyzywać i nagle przekonywać że Trion to śmieć, a tym bardziej sprzedawać papiera, czekam na emisję z pp i później na rozwój wydarzeń.
    co do samego inwestora Alterco, poczytałem, poszperałem etc i uważam że był to dobry wybór i zaprocentuje w przyszłości, wystarczy poczytać o planach akwizycyjnych spółki, projektach etc, a na dobrą sprawę sami są świeżakami na rynku deweloperskim lecz po inwestorach widać że mają duże zaufanie i pełne poparcie
    a co do ich emisji to chyba normalne, że jak chcą pozyskać kasę na rozwój muszą COŚ zaoferować nowym inwestorom, na obecną chwilę mają 1,5 bańki akcji więc to jakaś śmieszna ilość, a oferują od 2,5 do 3,4 i najprawdopodobniej zakończy się pełnym sukcesem, a to pozwoli na porządne wspieranie Triona
    aha, np. budowa i sprzedaż domków pod poznaniem rusza w II kwartale więc rewelacja, a w takim miejscu te 50 domków zejdą jak świeże bułeczki:)
    można by wiele pisać lecz chyba szkoda czasu bo każdy i tak ma swoje zdanie, ja jestem młodym człowiekiem i staram się zabezpieczyć przyszłość mojej rodziny, powtarzam przyszłość, a nie jutro więc niech interpretuje każdy jak chce

co do DD,
    no cóż mogę powiedzieć, sprzedał? jego decyzja,
    trzyma dalej i podkurza innych? jego decyzja,
    dla mnie to nieistotne, a jak będę we wro to i tak pewnie z nim jakieś piwko spiję:)
    choć chyba z tym 1,30 PLN mu się pokręciło, heheh:), pewnie miał na myśli 1,3%%%%:)

pozdrawiam i niedługo zarzucę jakieś fajne infa
  • Re: do DD Autor: ~PIN [87.205.12.*]
    Rozumiem że na razie nie masz odpowiedzi od Prezia? pozdrawiam
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: andy33 [85.89.190.*]
    Dobry Duszku,prezes nie mówił o niczym, czego byśmy nie wiedzieli.I nie przesadzaj, że mówił o emisji za emisja bo wprowadzasz w błąd.Będzie jedna emisja między 50 a 100 milionów
  • Re: PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ TRIONU TO... Autor: ~Tronix [83.6.142.*]
    Pisałem już nie raz to napiszę i jeszcze raz.Jeśli ktoś myślał że info o inwestorze trwale wystrzeli kurs Triona to góry to się sromotnie mylił i niech sam do siebie ma pretensje bo trzeźwo analizując stan rzeczy nie było ku temu powodów.Dopiero teraz spółka zacznie stawać na nogi co się będzie odbijać na kursie, a że będą emisje to wiadomo to co najmniej od paru miesięcy więc nikogo nie powinno to dziwić.DD kurs nie spadnie już poniżej 0,4 więc nie licz na to że po taniości nabijesz sobie kabze, albo dałeś się wyleszczyć albo ostro kantujesz na tym forum.
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.