Narazie się zatrzymało. Nie rozumiem ludzi czemu usiłują oddawać na tych poziomach. Prrzecież to naprawde fajna cena. No ale widzę, że ludzie lubią się krzywdzić.
To jedyna spółka w kraju działająca w tej branży,zasięg ogólnoświatowy,koszty własne znikome.Jak mówił prezes nasi kontrahenci nic nie ryzykują a mogą zyskać..Tak jak my:)
Jak myślicie, czy warto kupić tę spółkę, ma jakieś perspektywy rozwoju przed sobą? Bo kurs jak narazie tylko spada i obroty bardzo spadły. Czy jakieś pozytywne informacje mogą się pojawić w najbliższym czasie? pozdrawiam
chciałem tylko poznać opinię innych osób posiadających akcje, a decyzję o kupnie i tak podejmę sam. Myślę że jest to spółka perspektywiczna, martwi mnie tylko spadek wartości akcji i małe obroty. pozdro
Ja wszedłem w spółkę od 5.70 do 7 PLN. Moim zdaniem jest ona rokująca, nie wiem czy osiągnie 10, 15 czy 20 jak tutaj niektórzy sugerują, jeszcze trudno ją wyczuć, ale na pewno nie jest to jakiś śmieć. Potrzebuje ona czasu aby rozwinąć skrzydła. w niedługim czasie powinna się odbić a wtedy czas pokaże co sobą reprezentuje ;)