• Błagam nie sypcie już Autor: ~wyrocznia [83.10.225.*]
    przecież dość spadło i tak dużo zarobicie,
    proszę
    mam akcje Anti jeszcze po 8 zł
    uśredniałam po 3.50
    średnia cena ok. 5,80

przeciez ta spółka to nie jest pikuś, tylko poważna firma z kontraktami
    dlaczego ciągle spada ?

CO MAM ROBIĆ !!!
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~uhu [87.206.24.*]
    Ja tam bym sprzedał i próbował odrobić gdzie indziej - trend is your friend, a tutaj mamy ewidentny trend spadkowy. No ale nic nie doradzam, każdy niech robi jak chce...
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~wyrocznia [83.10.225.*]
    może masz rację,
    mam jakieś zyski w tym roku - więc jak sprzedam Anti to mniejszy podatek zapłacę..

trochę mi jednak szkoda - chyba jeszcze w nich wierzę ..., w czerwcu 2011 Anti ma sprzedać jakieś nieruchomości może to coś pomoże ???
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    teraz nie sprzedawaj trzeba było zrobic to wcześniej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.112.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~antek [212.160.172.*]
    teraz to trzymaj i obserwuj
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~wyrocznia [83.10.206.*]
    nie wiem czy dobrze zrobiłam
    ale zobaczyłam ze rośnie i dokupiłam po 2,11
    a tu stanęło
    chyba zwariowałam ?!
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~sda [83.25.222.*]
    Pewnie, że zwariowałeś Gdzie ty widzisz, że rośnie? Nie łapie się spadających noży. Co najmniej dwie sesje wzrostowe.
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~gpw [95.108.104.*]
    sprzedaj i zaraz odkup i wykażesz straty a na drugi rok na pewno wzrośnie .
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~grubyrynio [77.237.20.*]
    30.11.Raport bieżący 82/2010

Zarząd Anti S.A. informuje, iż w dniu dzisiejszym podpisał, w formie aktu notarialnego, przedwstępną umowę ustanowienia odrębnej własności lokalu nr 1 i jego sprzedaży w prowadzonej przez siebie inwestycji budowlanej pod nazwą "Willa Krzycka" we Wrocławiu.
    Kupującym jest spółka pod firmą "Elżbieta Gawkowska Bazalt" spółka akcyjna z siedzibą w Mikołajowicach, a cena sprzedaży została ustalona na kwotę brutto 695.000,00 zł (słownie: sześćset dziewięćdziesiąt pięć tysięcy), przy czym zadatek w wysokości 55.000,00 zł został już przez Kupującego zapłacony.
    Przyrzeczona umowa sprzedaży lokalu ma zostać podpisana do dnia 23 grudnia 2010 roku, zaś reszta ceny sprzedaży w kwocie 640.000,00 zł (słownie: sześćset czterdzieści tysięcy) ma być zdeponowana przez stronę kupującą na koncie depozytowym kancelarii notarialnej przed zawarciem umowy przyrzeczonej, jednak nie później niż do dnia 22 grudnia 2010 roku i przelana na konto ANTI S.A. po zawarciu umowy przyrzeczonej.
    Jako kryterium uznania w/w umowy za znaczącą Anti S.A. przyjęła wartość przedmiotu umowy w wysokości co najmniej 10% kapitałów własnych.
  • Re: Błagam nie sypcie już Autor: ~ANToni [87.207.144.*]
    Ooooo....... ! Koledze udało się opanować kopiuj-wklej !
    To w sumie też jakiś sukces ....
    Dla zainteresowanych polecam ranking Altmana dla spółek giełdowych i dziesięć spółek z warszawskiego parkietu o najsłabszym ratingu.
    ....a śnieg sobie pada i pada
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.