• 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    taki popyt jest na kartoflu. Ktoś to dzisiaj elegancko przetestował na fiksie...
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~arao [83.243.36.*]
    Dziwnym trafem kursu jakoś nikt nie zwala, choć faktycznie łatwo, czasami.
    Jutro będę wstawiał duże zakupy, powyżej zera płacę, znacznie powyżej.
    Jestem ciekaw, czy uda mi się cokolwiek kupić?

Liczę na mega-zwałę, anie jakieś pitu-pitu bazgrolenia mechagodzilli po wszystkich możliwych forach, we wszystkich możliwych tematach.

Jeśli skapnie mi więcej niż 10.000 akcji, napiszę na cześć naszego dzielnego naganiacza hymn pochwalny, w specjalnym wątku. Jeśli wpadnie mi 25.000 - gotów jestem spotkać się z tym przemiłym człowieczkiem, by ucałować go w środek czoła.

Pozdrawiam!

• Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~zbieg_z_gppi [79.162.119.*]
    no proszę, natura nie znosi pustki, więc jest nowy prorok na kartoflu!!!

Bierz chłopie, ile tylko zdołasz udźwignąć, ganto, ays i paru innych mędrców będą ci dozgonnie wdzięczni...
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~arao [83.243.36.*]
    Martwię się tylko o to, że ja bym wziął, a nikt mi tej lawiny nie chce zrzucić.
    Samym pisaniem na forum przyjacielu kursu nie zwalisz...
    Moja porada na jutro - wystaw jakąś konkretną ofertę sprzedaży. Tylko nie uciekaj ze zleceniem jak zwykle na chwilkę przed fixingiem.

• Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~zbieg_z_gppi [79.162.119.*]
    moja rada cudaku, skocz z mostu do jakiejś wartkiej rzeki, osiągniesz ten sam efekt, co kupując kartofla, a jeszcze po swoim wyczynie pojawisz się na łamach tabloidów...
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~gantoman [178.235.55.*]
    Witaj Nowy nieznajomy...:)
    Wbrew temu co wypisuje tu jeden cudak pod różnymi nickami (to ta sama osoba MechaVeno czy jakoś tam)- moich akcji Ci nie oddam.
    Mechaprzykurcz nie może przeboleć, że odpowiednia dywersyfikacja portfela przynosi (pomimo średniej GPPI 1,09 zł) SPORE ZYSKI :)
    Piszę o tym jawnie (na wszystkich akcjach w portfelu ciężko zarabiać) w przeciwieństwie do tego dziwoląga, który do swoich porażek się nie przyzna - ponieważ jest śmiesznym pajacykiem forumowym piszącym o jakiś wodospadach ,zbiegach , Jallach , kataklizmach....

Ale to przez to , że ten MEGAynwestor kupował veno po 0,12 i trzyma...
    Nie licząc tego na samym FastFinie (brał jak twierdził gawędziarz akcyjny Fasta kilkaset tysięcy po 1,2 zł) jest umoczony bardziej niż ja na GPPI.
    Moja obecna strata( 20 % )na GPPI 20 jest wg mnie na NC wartością dopuszczalną)
    Poza tym GOA , Vedia, Suntech nadrabiają tą stratę kilkukrotnie :)

Megaprzykurczu jaka jest obecnie twoja stopa zwrotu z inwestycji w Veno?
    Jakie inne akcje oprócz GPPI posiadasz?

P.S.
    Odnośnie GPPI czekam dalej na rozwój wypadków- obecnie nikt z dużych inwestorów (łącznie z funduszem) nie sprzedaje akcji...
    Ja mam ,,parę" sztuk GPPI i również czekam na obiecany spadek...:)
    Mecha - mimo wszystko życzę ci odrobienia strat i zapłacenia w tym roku podatku.
    Ja to zrobię:)

co ty byś chłopczyku beze mnie i Aysa począł..

twój gantoman
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~ays [83.24.219.*]
    Leczy na GPPI kompleksy... Szuka kogoś kto ma większą stratę niż on na Veno (brał po więcej niż 12 groszy bo naganiał dużo wcześniej). Lepiej się poczuje jak znajdzie ofiarę na swój obraz i podobienstwo... ale weź znajdź kogoś kto ma -90% ...
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~gantoman [178.235.55.*]
    Nie zdziwiłbym się jakby miał 1 akcje Petrola kupionego za 800 zł po powrocie ze słonecznej Portugalii.....
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~zbieg_z_gppi [91.94.76.*]
    oooooo wielcy mędrcy nie skoczyli z mostu... a już się obawiałem, że potempaq został sam...

brać akcje szewczyki, nie zwlekać, taka okazja do zarobku może się nie powtórzyć, hahahaha
  • Re: 15 000 akcji wystarczy zeby zwalić kurs do zera... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    jełopoPROROCY się ujawnili...
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.