Melduje posluszni:moje stalowe jaja maja sie dobrze, portfel troche gorze, bo duzo w nim teraz smieci. Ale ogolnie i szczegolnie nie jest najgorzej bo mi Monnari ladnie dzisiaj wystrzelilo, wiec skupiam sie na pozytywach.
No jak miałeś w obu spółkach podobne zaangażowanie to jesteś prawie na zero gratuluje, ale zapewne niewielu z tu obecnych ma ten komfort a w poniedziałek to sie pewnie nie otworzy, bo tak nisko będzie kurs dużo na pewno teraz płacze albo chodzą wku…. A wystarczyło pomyśleć i nie wtapiać kasy drobnica dziś rano ładnie kurs wyciągnęła o kilaka % i optymizmem powiało dla umoczonych a tu o 15:30 grom z jasnego nieba i koniec marzeń o przynajmniej wyjściu bez straty a co dopiero o zarobku
Ciekawe czy ktoś jeszcze ma papiery, które odebrał ode mnie po 8zł rok temu czy może juz zmieniły właściciela kilkanaście razy :P
Niestety na zero w dniu dzisiejszym nie wychodze. Ale na gieldzie jestem prawie od poczatku wiec normalnym jest, ze juz nieraz i duzo zarobilem i czasami duzo stracilem . Lubie ryzyko i adrenaline wiec gram z fantazja, natomiast nie inwestuje mnie inwestowanie w bezpieczne spolki. Trzymam sie zasady dywersyfikacji, wiec nigdy nie pakuje sie do konca. Po porazce skupiam sie na pozytywach, staram zapomniec o incydencie, ale pamietac czego mnie ten incydent nauczyl. Taka jest moja strategia. No ale kazdy ma pewnie wlasna. A najbardziej wku...... mnie naganiacze majacy ludzi za debili, probujacy
oglupiac ludzi na tym forum.Tego nienawidze.
Dnia 2010-11-05 o godz. 17:04 adam.1983 napisał(a):
> nadal całe czy może już zardzewiały po dzisiejszej sesji ?
> Ciekawe ile kasy umoczyliscie w tym śmieciu
Szczerze to całkiem nieźle, a Tobie radzę nie drwić by Cię coś złego w życiu nie spotkało, nie raz już widziałem takie przypadki, co zasiejesz tego zbierasz plon. Ty zasiałeś drwiącą nienawiść i tego w życiu wyglądaj przyjdzie na pewno. Cieszy cię utrata przez innych kapitału Ciebie też to nie ominie.