Dnia 2010-11-05 o godz. 14:37 ~master napisał(a):
> obawy większe są, niż chęć zarobku, OK !
68 gronie nie do przejscia bez korekty do 50 groni wskazniki az parzą jesli ma byc jeszcze jakis wzrost to nalezy sie porządna korekta
tutaj dopiero zawitaja wzrosty jedyna spolka z gis calatrawa kupuje albo ukraincy z doniecka ,bedzie duzo wyzej,spolka ma gminne kontrakty i ministralne ,odbierzemy wszystko.
Jak miałeś gołodupcu 1000 akcji, to mogłeś sobie sprzedać i wczoraj po 68 groszy. Ja zamykałem pozycje jeszcze wtedy, kiedy mogłem wyrzucić dużą ilość. Fakt, że mogłem to robić przez parę dni, ale miałem Monnari na oku i musiałem sie szybko przesiąść. Radzę powstrzymać emocje i nie ubliżać za to, że ostrzegałem wcześniej. Teraz mogę tylko powiedzieć: a nie mówiłem?
I jeszcze jedno twoim językiem. Nie wiem kto jest większym idiotą, ja, bo sprzedałem prawie na samej górce, czy ty, bo zostałeś ubrany na szczycie? Przemyśl to. I więcej dystansu, bo ci żyłka pęknie.
Nie jesteś osobą publiczną, więc będę nazywać się jak zechce bo piszesz pierdoły.
Faktem jest że owe pierdoły zacząłeś wypłakiwać 5 listopada w wtedy kurs NIE SPADŁ.
Też mogę napisać, że kurs spółki xxx spadnie.
A jak spadnie za miesiąc to będę wypisywać A NIE MÓWIŁEm?
Tak wiec nie rzucaj się dzieciaczku i nie wypisuj głupot. Ja mam zamiar trzymać spółeczkę i mam ku temu swoje powody, Zapewne kupiłeś po 0.68 za pieniążki od mamusi i teraz leczysz frustracje w internecie.
Nie pozdrawiam
To sobie trzymaj kolego w nieskończoność i zarabiaj na waciki. Pozwól, że ja będę korzystał z dołków i górek. Skoro poruszyłeś temat ceny wejścia, to moja średnia wejścia to 36 groszy, cena wyjścia 61 groszy, a akcji miałem ponad 100 tysięcy. Po przerzuceniu w odpowiednim momencie kapitału na Monnari (właśnie 5 listopada) mogę sobie kupić 2 razy więcej, ale nie będę teraz kupował, bo będzie niżej. Wejdę wtedy, jak tobie będą puszaczały zwieracze, że jesteś w plecy. I proszę cię, już się nie kompromituj.
Życzę udanych inwestycji.
Bez odbioru.
Jak ja lubie takich mistrzów górek i dołków.
Tylko dlaczego oni mają tak mało pieniędzy, skoro są tacy - ......MISZCZOWIE.
Nieważne.
Mam pytanie do bardziej zorientowanych.
Dlaczego to , aż tyle urosło ?
Jakieś super wyniki będą? Przejęcie? Super kontrakty? Skup przez właścicieli ?