• co z PP Autor: ~ooo [82.207.140.*]
    czy pp juz nie sa notowane ? sorry za to pytanie ale chcialem je sprzedac i jakos nie moge znalezc , ze sa notowane.
  • Re: co z PP Autor: ~demotywator [89.77.121.*]
    No cóż - pozostałozapisać się na akcyjki po 2,36 zł (w stosunku 1:6), albo ... zapomnieć o pipkach. Pozdro :)
  • Re: co z PP Autor: ~korab [83.15.181.*]
    z tego wynika, że w najbliższym czasie można będzie dokupić sobie akcje w przedziale 2,36 do 2,90. A obrót dziś ubogi. Czekamy na rozwój sytuacji? Zaleszczenie bardzo duże!
  • Re: co z PP Autor: ~iks [213.238.99.*]
    kolegom i kolezankom ktorzy sie nie zapisali na pp dziekujemy
    pozdrawiamy
    zapisani na zapisach dodatkowych
  • Re: co z PP Autor: ~Hahahaha [87.206.119.*]
    To żeś dowalił, przy tej redukcji to w dodatkowych kupiłeś z 5 akcji.
  • Re: co z PP Autor: ~iks [87.205.67.*]
    dostalem znacznie wiecej niż 5 akcji. Znacznie!
    a nawet gdybym dostal 5 to tez bym sie cieszyl ale ciebie zazdrosc pewnie zzera bo nie chcialo sie zapisywac
  • po co mrozić kasę ? Autor: ~kret [79.187.212.*]
    dokupujesz te kilkaset akcji na rynku, a resztę rzucasz na rynek.
    na zapisach dodatkowych przy popularnych emisjach tylko banki zarabiają
    a kto daje im zarobić, ten jeleń
  • Re: po co mrozić kasę ? Autor: ~iks [77.253.18.*]
    cena byla 2.3 to po pierwsze. po drugie prowizji o dziwo mi nie pobrali od tego zlecenia chociaz sam sie zdziwilem. po trzecie na rynku w ostatnim dniu gdy sie skladalo zlecenie cena nie byla 2.3 a 2.9 o ile dobrze pamietam... wiec widze, ze zazdrosc tez kolege zzera. ja wole sie po pewna kase schylic niz nie mrozic i ryzykowac. oczywiscie mozesz sobie powiedziec, ze po co mrozic - mozna przeciez cos kupic i zarobic 100% jasne ze mozna i tobie pewnie sie tyle udalo ugrac prawda? ja sobie wole pomrozic jednak...a kwestie plynnosci orla to juz pomine. jak masz kilkanascie kilo orla to walnij w rynek - zobaczysz czy nie ruszysz kursu
    pozdrawiam zazdrosnych nie zapisanych
[x]
ORZLOPONY -0,68% 2,90 2025-11-07 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.