• brać taniocha Autor: ~henk70 [78.8.167.*]
    jeszcze w tym roku wyjdą na plus 8zł.
  • taniocha? Pomyliłeś spółki albo nie masz pojęcia co to c/wk.Na dodatek.. Autor: ~olek [188.146.2.*]
    .....jak dodrukują akcji to ci co teraz kupowali > 3 zł zostaną na długo "umoczeni".

Twoje nganianie nie spowoduje popytu. Może w najlepszym przypadku spowodować gorycz u kilku mniej wprawnych graczy jeśli wezmą pod uwagę twoje durne posty.
    Oczywiście nie twierdzę, że nie będzie jeszcze jakieś małej podbitki by "ubrać" naiwnych, ale taka podbitka na wyrzucenie akcji max do 3,60.
  • Re: taniocha? Pomyliłeś spółki albo nie masz pojęcia co to c/wk.Na dodat Autor: ~LOL [94.75.122.*]
    Naganiaj Olek naganiaj, czekamy na obiecane 2 z przodu...
    LOL
  • Re: taniocha? Pomyliłeś spółki albo nie masz pojęcia co to c/wk.Na dodat Autor: ~olek [188.146.210.*]
    Ja naganiam?? Dobre !!!
    Oczywiście ci którzy piszą brednie o wielkim UP czy o jakieś kosmicznej cenie typu 8 zł to nie naganiają, a jedynie prognozują . Dobre !!! Hahaha.
    Podaj choć jeden powód dla którego kurs by miał rosnąć??
    Tylko nie pisz o kontraktach zawartych przez anti bo zyski z tych kontraktów są mizerne.
    Czy sądzisz, że jeśli dodrukują akcji to cena wzrośnie?? Mimo, że planowany jest druk akcji dopiero w następnym roku, ale ......... by wyciągnać kurs przynajmniej do 4 zł potrzebny jest jakiś spektakularny sukces - kontrakt, a tu takiego nie widzać. Podobnie jak nie widać zysków firmy.

Co do kursu z 2 z przodu to.........trochę cierpliwości. Nie pisałem, że stanie sie to w ciagu tygodnia. Tak na marginesie to prześledź parę moich wątków, a przekonasz się (napiszę to bez fałszywej skromności) jak często miałem rację :-).
    Nawet jeżeli tym razem bym troche przesadzil z zasięgiem spadków to chyba kurs 3,18 to już bardzo blisko tego o czym pisałem . Ocena zasięgu spadków to szacunek , przybliżenie, a nie super dokładna liczba i np błąd 5% przy prognozie ponad tygodniowej to żaden błąd.
    Reasumując jeśli ktoś myśli obecnie o kupnie akcji anti to powinien usiąść i .......popukać się w czółko.
  • Re: taniocha? Pomyliłeś spółki albo nie masz pojęcia co to c/wk.Na dodat Autor: ~henk70 [78.8.169.*]
    porozmawiamy po wynikach za 3-kwartał.
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.