• Porozumienie o współpracy w zakresie wspólnego wykonywania uprawnień wła Autor: ~marek z wawy [84.38.89.*]
    Porozumienie o współpracy w zakresie wspólnego wykonywania uprawnień właścicielskich z akcji Spółki Atlantis Energy S.A.
    Zarząd Spółki Urlopy.pl S.A. z siedzibą w Płocku, informuje iż w dniu 20.08.2010r. zawarł porozumienie o współpracy w zakresie wspólnego wykonywania uprawnień właścicielskich z akcji Spółki Atlantis Energy S.A. z siedzibą w Płocku. Porozumienie zawarły: Atlantis S.A., Urlopy.pl S.A., Stark Development S.A., Fon Ecology S.A.
    Na mocy niniejszego porozumienia wspólnie będą podejmować decyzje i głosować na Walnych Zgromadzeniach Akcjonariuszy Spółki Atlantis Energy S.A. w celu realizacji założeń związanych z celami inwestycji kapitałowej w przedmiotowe akcje.
    Strony posiadają łącznie 35.022.838 akcji zwykłych na okaziciela Spółki Atlantis Energy S.A., stanowiących łącznie 83,35% kapitału zakładowego i tyle samo głosów na WZA z czego: Atlantis S.A. posiada 21.600.000 akcji zwykłych na okaziciela Spółki Atlantis Energy S.A. stanowiących 51,40% kapitału zakładowego i tyle samo głosów na WZA, Urlopy.pl S.A. posiada 4.000.000 akcji zwykłych na okaziciela Spółki Atlantis Energy S.A. stanowiących 9,52% kapitału zakładowego i tyle samo głosów na WZA, Stark Development S.A. posiada 1.200.000 akcji zwykłych na okaziciela Spółki Atlantis Energy S.A. stanowiących 2,86% kapitału zakładowego i tyle samo głosów na WZA, Fon Ecology S.A. posiada 8.222.838 akcji zwykłych na okaziciela Spółki Atlantis Energy S.A. stanowiących 19,57% kapitału zakładowego i tyle samo głosów na WZA.

Porozumienie powyższe zawarte zostało na czas nieokreślony.

Osoby reprezentujące spółkę:

Agnieszka Gujgo - Prezes Zarządu
  • Re: Porozumienie o współpracy w zakresie wspólnego wykonywania uprawnień Autor: ~MAŁY ROZUMEK [83.30.111.*]
    to dobrse ze kupowali od swojej firmy tą firme bo ja nic nierozumiem ale chyba ja kupili dwa razy to znaczy ze kupili ato znaczy ze maja dwie firmy ale mogli zadużo dać kasy bo dali dwa razy ipożyczyli od jakiś anglikuw a może płacili pod stołem a może to ściema i ją niekupili albo ja obchneli NIC NIEROZUMIEM PROSE OPOMOC
[x]
URLOPYPL -33,33% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.