• dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~rob [178.56.15.*]
    j.w. przecie wszyscy wieszcza ze tak zle
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~rob [178.56.15.*]
    teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem bo pusciłem
  • dziś rosnie ? Żartujesz! Podbito kurs paroma akcjami. Zobacz jak podaz Autor: ~olek [194.63.132.*]
    bardzo dobrze zrobiłeś jeśli sprzedałeś. Za parę dni byś sprzedawał znacznie taniej
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~mch [87.204.40.*]
    Wyniki już wkrótce więc warto poczekać te kilka dni. Jeśli wyniki mają być dobre to właśnie teraz. Oczywiście III kwartał powinien być jeszcze lepszy. Sezon w pełni przecież. A co ma być to będzie.
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~olek [194.63.132.*]
    Dnia 2010-08-23 o godz. 10:16 ~mch napisał(a):
    > Wyniki już wkrótce więc warto poczekać te kilka dni. Jeśli
    > wyniki mają być dobre to właśnie teraz. Oczywiście III
    > kwartał powinien być jeszcze lepszy. Sezon w pełni
    > przecież. A co ma być to będzie.

Wybij sobie z głowy przyzwoite wyniki. Właśnie dlatego, że wyniki będą słabiutkie to kurs spada. Dlatedo właśnie brak popytu no i przy okazji spora, jak na tą spółeczkę, podaż.

Z jednym się zgadzam CO MA BYĆ TO BĘDZIE, ale to żadne odkrycie. Zawsze co ma BYĆ TO BĘDZAIE.
    Może masz dobre przeczucie i sprzedałeś, bo o Anti wiesz tyle samo co ja, i dlatego czekam do przyszłego tygodnia. Ty sprzedałeś, ja trzymam. Nie rozumiem tylko co tutaj jeszcze robisz. Nie rozumiem tej altruistycznej postawy.

A to że ludzie sprzedają, i że jest ich więcej niż kupujących, to jeszcze nie powód do pójścia za tłumem. Może większość sprzedaje tak jak rob, czyli na oślep, w panice, bo wszyscy mówią, że źle. A co oni wszyscy mogą wiedzieć. Poczekajmy na wyniki.
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~olek [194.63.132.*]
    Rozumiem, że nie rozumiesz postaw altruistycznych - współczuję.
    Jeśli jesteś ciekawy co tu robię to odpowiem (mimo, że to nie jest przedmiotem wątku).
    Tak więc: na anti się bawię wykorzystując analizę techniczną - sprzedaję i kupuję max w granicach 15 kg-20 kg akcji.
    Faktycznie już dawno sprzedałem i doradzałem to samo innym, którzy, jak zauważyłem są mniej obeznani z AT i włożyli sumy dla nich istotne w tą spółkę. Teraz dziwią sie dlaczego ......spada.
    Nie interesują mnie fundamenty anti - ostatnio , tak dla ciekawości zerknąłem w raport i..... zonk - słabiutko. Ponieważ tu sie bawie to uwzględniam tylko AT.
    I btak całkiem na koniec: piszę na tym wątku dlatego bo na spółkach na których "siedzę" dzis nic ciekawego sie nie dzieje (rano sprzedałem cityinter i mam spokój .Choć może ta spółeczka rosnąć dalej, ale bez pazerności) :-)
    No to mnie rozbawiłeś. Spekulant i altruista!? Ty tu się bawisz, a rob sprzedaje ze stratą w panice. I ty to nazywasz altruizmem. A to dobre.

Olek to zwykły spekulant hazardzista.
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: ~rob [91.94.181.*]
    oj chyba żle żem zrobił
  • Re: dlaczego Anti dziś rosnie Autor: kognor [79.184.146.*]
    panowie co to za gówno te ANTI jest ? info jedno za drugim że kasa na nich czeka , a ten śmieć nawet drgnie

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 50 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-08-23
    Skrócona nazwa emitenta
    ANTI S.A.
    Temat
    Podpisanie umowy znaczącej
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Zarząd Anti SA informuje o otrzymaniu w podpisanej umowy z firmą EVEREST – Łukasz Januszkiewicz z Nowej Wsi na wykonanie robót drogowych w ramach zadania "Rewitalizacja przestrzeni miejskiej w Nowym Dworze Gdańskim".

Wartość umowy: 1.544.700,00 zł netto.

Termin zakończenia prac – 30.05.2011 r.

Zamawiającemu przysługuje od Wykonawcy kara umowna w wysokości 10% wynagrodzenia netto gdy dojdzie do odstąpienia od umowy z przyczyn leżących po stronie Wykonawcy.

Pozostałe warunki umowy nie odbiegają od warunków powszechnie stosowanych dla tego typu umów.

Jako kryterium uznania w/w umowy za znaczącą Anti SA przyjęła wartość przedmiotu umowy w wysokości co najmniej 10% kapitałów własnych.

tu kolejna

Raport bieżący nr 48 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-08-13
    Skrócona nazwa emitenta
    ANTI S.A.
    Temat
    Podstawa prawna

Treść raportu:
    Zarzad Anti S.A. informuje o otrzymaniu w dniu wczorajszym podpisanej umowy z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu na wykonanie zadania pn. Rewaloryzacja Zespołu Parkowo-Pałacowego Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu - Zespół Kształcenia Ustawicznego w Pawłowicach - Etap I - Drogi i oświetlenie

Wartość umowy: 1 889 899,24 brutto.

Termin zakończenia prac - do 6 grudnia 2010 r.

Zamawiającemu przysługują kary umowne:
    - za nedotrzymanie przez Anti S.A. terminu wykonania zadania -0,2% wynagrodzenia brutto, w przypadku gdy zwłoka będzie trwała dłużej niż 7 dni - 0,5%
    - za odstąpienie od umowy przez Zamawiającego, z przyczyn za które odpowiada Anti S.A. lub odstapienie od umowy przez Anti S.A. z przyczyn niezależnych od Zamawiającego - 20% wynagrodzenia brutto
    - za dopuszczenie przez Anti S.A. do realizacji, innych podwykonawców niż zgłoszeni u Zamawiającego - 5% wynagrodzenia brutto

Jako kryterium uznania w/w umowy za znaczącą Anti S.A. przyjęła wartość przedmiotu umowy w wysokości co najmniej 10% kapitałów własnych.

tu następna

Raport bieżący nr 44 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-07-20
    Skrócona nazwa emitenta
    ANTI S.A.
    Temat
    Podstawa prawna

Treść raportu:
    Zarząd Anti S.A. informuje o otrzymaniu w dniu dzisiejszym podpisanej umowy z firmą z INSTEL sp. z o.o., spółka komandytowa z siedzibą we Wrocławiu na wykonanie robót elektrycznych w ramach realizacji przedsięwzięcia pod nazwą: "Przebudowa Parku Zdrojowego w Polanicy-Zdroju wraz z dostosowaniem do potrzeb osób niepełnosprawnych", które ANTI S.A. realizuje jako Generalny Wykonawca na zlecenie Gminy Miejskiej Polanica -Zdrój.

Wartość umowy: 1.084.345,00 netto.

Termin zakończenia prac: do 10.10.2010 roku.

Zamawiającemu przysługuje od Wykonawcy kara umowna w wysokości 10% wynagrodzenia netto gdy dojdzie do odstąpienia od umowy z przyczyn leżących po stronie Wykonawcy.

Pozostałe warunki umowy nie odbiegają od warunków powszechnie stosowanych dla tego typu umów.
    Jako kryterium uznania w/w umowy za znaczącą ANTI S.A. przyjęła wartość przedmiotu umowy w wysokości co najmniej 10% kapitałów własnych.

a te gówno ani drgnie?
    Zwróć uwagę, że niektóre z załączonych przez ciebie umów dotyczą prac zleconych przez Anti swoim podwykonawcom.

[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.