teraz mamy naturalny przystanek w okolicach 13,50 - 14 zł, po czym powinien nastąpić atak na 14 zł.
Przebicie tego poziomu to dopiero będzie jazda.
Można przypuszczać że poziom z września ubiegłego roku (21,30) będzie do osiągnięcia w podobnym jak przed rokiem czasie.
Przy inwestowaniu w Centrum Klima lepsza od info i analityków, jest prognoza pogody. Spadł deszcz i Centrum Klima spadaaaa... Pozostaje trzymać akcje i czekać na powrót lata :)
kurs został sztucznie znizony po to aby mozna bylo zrobic wymianke akcji - a było tego sporo 80000 akcji. Ktos kto kupil ten megapakiet zapewne wie ze społka jest w dobrej kondycji i bedzie sie nadal dynamicznie rozwijac.
Mam dokładnie takie samo odczucie. Od kliku dobrych dni ktoś kupuje spore pakiety, dziś chyba wykorzystał tę mini panikę na większe zakupy. Może bieżący raport nie jest najlepszy, ale przyszłość spółki świetlana :)
nie do końca; jeśli by chcieli robić coś pod publikę, myśle, że postaraliby się bardziej. co do ujemnych przepływów to rzut oka na te minusy mówi bardzo mało. analiza cash f., wymaga szerokiego spojrzenia na firmę, a wydaje mi się, że kto ma ich akcje - widzi ewidentne pozytywy :)
przyszłość bedzie bardzo dobra - najlepszy finansowo powinien byc raport za III kw (szczegolnie za miesiace lipiec, sierpien) - w upalne wakacje byl bardzo duzy popyt na urzadzenia klimatyzacyjne, CKL sygnalizował wtedy ze jak taki popyt utrzyma sie dluzej to nie beda w stanie zapewnic ciągłości dostaw. . Poza tym od sierpnia rozkrecaja produkcje w nowym zakladzie - głównie na export. Zwieksza sie przychody - zwiekszy sie i zysk. spółka jak najbardziej z przyszłością.
Przy okazji ostatniego tąpnięcia pozbyliśmy się chyba chciwych i zachłannych na szybkie zyski, wracamy do stabilnych wzrostów.Przyszłość będzie bardzo dobra ale co ja będę pisał ;) Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku dla poważnych akcjonariuszy!