no wlasnie chce o tym pogadac bo wydajesz sie rozsadnym facetem wiec napisz do mnie maila a ja do Ciebie zadzwonie jezeli chcesz byc z nami w tym co Ci powiem przez tel pozdrawiam
Re: TECHMEX tel sad w B.BIALA 334997900 tel do Techxa 338130040
Autor: piotreksep13 [78.8.67.*], 2010-07-02 11:49
ale jaja wiecie czyjej jednej zwrotki brakuje ?? ktorego wierzyciela :)
piuotreksep13
ps no bedzie wesolo:)
czyzby to KAREN ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli to rzeczywiscie Karen to mozna przypuszczac, ze robia to CELOWO, by spokojnie odwlec sprawe i dac wtajemniczonym mozliwosc skupu po bardzo atrakcyjnej cenie (lub w jej okolicy)
CO MOZE BYC BARDZO WIARYGODNE!!!!!!!!!!!!!! >>>>> A POTEM > 5 > 10 > 15 !!!!!!!!!!!!!!!
do:
Autor: ~blackhawk7 [82.139.45.*], 2010-07-02 12:26
Tak z dobrego serca radzę,tryknij baranka główką o ścianę dla otrzeżwienia a jeśli naganiasz to rób to inteligentnie.
pzdr
stary NIE KARAJ mnie za marzenia.... i nie obrazaj ludzi!
to sa wylacznie pobozne zyczenia,
warto jednak myslec optymistycznie a nie ciagle marudzic.. pesymisto jeden (typowy Polaczek)!
ad."naganiasz" ?? kazdy ma wlasny rozumek! mniej lub bardziej prawidlowo dzialajacy..
i kazdy sam podejmuje decyzje!
ps. mozna jednak kierowac sie sercem, sentymentem lub jak kto woli...
To w koncu nie ma "zwrotki" od Karen, tak czy nie? Bo sie nie moglem dodzwonic dzis do sadu. Wcale bym się nie zdziwił jakby to byl Karen, juz dawno mi to przyszlo do glowy, po ogloszeniu inwestora w Karen, zaczyna to sie teraz ukladac w pewna calosc...
Dnia 2010-07-02 o godz. 16:50 ~rafar napisał(a):
> do:
Autor: ~blackhawk7 [82.139.45.*], 2010-07-02 12:26
Tak
> z dobrego serca radzę,tryknij baranka główką o ścianę dla
> otrzeżwienia a jeśli naganiasz to rób to inteligentnie.
> pzdr
stary NIE KARAJ mnie za marzenia.... i nie obrazaj
> ludzi!
to sa wylacznie pobozne zyczenia,
warto jednak
> myslec optymistycznie a nie ciagle marudzic.. pesymisto
> jeden (typowy Polaczek)!
ad."naganiasz"
> ?? kazdy ma wlasny rozumek! mniej lub bardziej prawidlowo
> dzialajacy..
i kazdy sam podejmuje decyzje!
ps. mozna
> jednak kierowac sie sercem, sentymentem lub jak kto woli...
Jeśli piszesz używając owego charakterystycznego stylu cechującego forumowych oszołomów pełnego wielkich liter,wykrzykników rakiet etc. to tak jakbyś przykleił do czoła etykietkę i sam sobie jesteś winien.
Na wzrostach i płynności mi zależy a do tego potrzebne są na papierze wszystkie grupy i spekuła i traderzy i ci ktorzy trzymają na dłużej ale także świeża krew,nowi na gorących spółeczkach,jest ich całkiem sporo a tych takie bajania o 15i więcej tylko zniechęcają.
Nikogo obrazić nie chciałem,napisałem tylko jak facet facetowi nie bawiąc się w ceregiele co mi się nie podoba i dlaczego.Chyba trochę pomogło bo styl jakiś normalny widzę bez wykrzykników:)
''Wpierdol i do lochu'' to ci się kolego należą za Polaczka bo tutaj urażasz moje uczucia patriotyczne i kolejną eytkietkę sobie przylepiasz,osobnika o niskiej samoocenie z brakiem dumy narodowej!Przez takie postawy i wyświechtane słowa cierpi nasz wizerunek za granicą no bo kto ciebie będzie szanował jak sam sobie i swojej nacji szacunku nie okazujesz.
Jeśli masz akcje to jedziemy na jednym wózku i kończę wywód życząc udanego tygodnia na Texie tobie,sobie oraz wszyskim akcjonariuszom.
jezeli chodzi o ta zwrotke to brakuje tylko od karena pozdrawiam
piotreksep13
ps pozostale zwrotki sa lecz na dzien dzisiejszy zaden z nich nie wplacil pieniedzy a do karenu nie moge sie dodzwonic i sytuacja wyglada tak jakby komputronik juz powoli przejmowal dzialalnosc operacyjna karenu i najprawdopodobniej zaczynaja juz od logistyki (jak komus uda sie skontaktowac z karenem w jakikolwiek sposob to niech mi poda numer na forum bo mi sie nie udalo:( )
czyli karen nawet nie dal potwierdzenia odbioru lecz w karenie juz czesci logistycznej juz nie ma lub jest znacznie ograniczona (vide przejecie aktywow operacyjnych przez komputronika co mogloby tlumaczyc obecna sytuacje i wynikajace z niej problemy z komunikacja z karenem)
Piotrek widzę że rozsyłasz jakieś ciekawe wieści wszystkim co mają powyżej 40k texa to i może ja się załapię ?? czytając to co piszesz zastanawiam się na ile jest pozytywne a na ile nie , może te dodatkowe informacje coś wyjaśnią :)
pozdro