napisze tak prawdopodobienstwo dalszych spadkow jest duzo mniejsze niz wzrostow :)ja mam juz sporo papierka wiec jesli sie dzis uda dobiore z 2000 po 6 zl :)polecam poczytac o spoleczce spojrzec w raporty swietne fundamenty
witam no i wpadlo 2 kilo :)
ja kupuje papier na dlugo na rok dwa (mam tu na mysli skoka )za zyski z innych spekulacji kasy typu skok na calym swiecie zaliczane sa do dlugoterminowych ale rentownych inwesycji a na skoku maly ff nie ma kto sypac i wlasciwie jeszcze brak zaleszczenia :)
widac bylo ze ktos chcial na otwarciu wywolac panice przeciez tu nie ma leszcza wiec sie czlowieku na czyjes krzywdzie nie oblawisz a stracies 2000:))))))) zrzucaj dalej opcja WUJ posluguje sie bardzo sprawnie hehehheh
witam milo ze ktos o mnie pamieta
ja zawsze pisze jak jest dolek wystarczy poczytac moje wpisy
aktualnie mam skoka hurtimexa szara hmsg
ozywiscie NC czysto spekulacyjnie skok na dluzej czasami takie dlugie czekanie cholernie sie oplaca a o skoku pisuje tylko ja a nie cale forum to jest b.wazne bo raz ze papier dobry 2 nie zaleszczony
subgeniusz a co z tym hurtimexem????toz to kurfa stojak na maxa i juz sie buduje podaz na 5 warto im to zabrac?w arkuszu zlecen sprzedazy ubylo akcji czy szykuje dzide i zdejmuja hamulce? tak na zdrowy chlopski rozum powinno ruszyc nie wierze zeby nikt nie krecil sie przy tych dzialkach tutaj akcji malo mala plynnosc mozna zrobic dowolna cene tak samo jak na skoku a on sie kisi
KIEDY RUSZY?????????????????????????
Dnia 2010-05-07 o godz. 11:33 pepesza napisał(a):
> subgeniusz a co z tym hurtimexem????toz to kurfa stojak na
> maxa i juz sie buduje podaz na 5 warto im to zabrac?w
> arkuszu zlecen sprzedazy ubylo akcji czy szykuje dzide i
> zdejmuja hamulce? tak na zdrowy chlopski rozum powinno
> ruszyc nie wierze zeby nikt nie krecil sie przy tych
> dzialkach tutaj akcji malo mala plynnosc mozna zrobic
> dowolna cene tak samo jak na skoku a on sie kisi
KIEDY
> RUSZY?????????????????????????
witam
mam nadzieje ze ktos skorzystal i nabyl skoka przy wyprzedanym rynku
co do pytania o HRT to napisze tak
NCINDEX wyglada technicznie wrecz prowzrostowo byczo
jesli naplynie kapital spekulacyjny to wiadomo jak bedzie
szalone wzrosty po 300% i placz leszcze skarmionego na gorce czy to HRT CZY COS innego i tak bedzie pompa wiec kolego spij spokojnie swoje zarobisz ,pamietam ze pisales ze mna na psw holding i ori jesli wchodziles na dole tak jak musisz byc zadowolony
milego wieczoru
po dobrym raporcie cisza na spolce
szkoda ze zarzad wlasciwie dziala nie dzielac sie z nami zadnymi infami a szkoda
to ze maja 95% akcji nie zwalnia ich ze wspolpracy z drobnymi:(