ale niecierpliwi oddali po 3 chciałbym widzieć ich miny i zmierzyć im puls.OJ będzie się działo ! Pozdrawiam! Przy Staszewskim zero strachu. Wiedziałem że będzie git.
myślę że juz dobrze zrobiłeś.nawet jak na otwarciu oddasz to i tak jesteś do przodu.Chyba na początku roku kupiłem po2 ,potrzymałem i po2.9 sprzedałem.Na dzień dzisiejszy nie bardzo sie w nico orientuję .Krótkoterminowo napewno dobrze.pozdrawiam.
Buuuhahahahah Zyga jak czytam Wasze posty , to Ty i Mistrz jesteście jak dwa TŁUKI , którzy są nieomylnymi Ynvestoramy , a cała reszta , która ma swoje zdanie , to barany i debile :))) Wystarczy poczytać wasze posty ubrane leszcze , prymitywne kocmoluchy :))))) Cukrujecie sobie nawzajem przygłupawi wazelinierze , a prostych określeń typy - split czy resplt nie potraficie interpretować.
W przypadku Agromy to split jest bardzo dobry.Ciągłe to kwestia czasu.Wyniki na bank będą dobre.Zastanawiam się nad inwestycją długoterminową.Aha one2one jeszcze fajnie idzie tylko dzisiaj trochę osunęło kupiłem po5.5 i czekam aż przebije dychę.Myślę że niedługo.Tyle że one to inwestycja długoterminowa.Nawet i rok mogę czekać ale to pewniak tylko z innej półki.
Zgłoś siedo Mistrza lub Zygi , oni doskoneke wiedza jak pokierować posunieciemi w ekstremalnych sytuacjach , bo za taka należy uważać , to co sie dzieje w Agromie...