• PAGED--wyzygac sie idzie juz na ten papier i na tych mzykow Autor: ~posiadacz [95.40.42.*]
    albo spada albo sie kisi a teraz znowu w dol trzeba to chyba juz w..ypierdolic i zaczac dalej zarabiac ale na czym innym
  • Re: PAGED--wyzygac sie idzie juz na ten papier i na tych mzykow Autor: ~mc [78.8.217.*]
    Owszem. Nalezy jednak sobie zadac pytanie czy to jest korekta czy ktos spcejalnie doluje kurs aby zbieranko sobie zrobic. Jezeli to korekta to biorac pod uwage wielkosc obrotow jest plytka i nie groznam. Sypie glownie zniecierpliwiona drobnica. Widac tez, ze po lewej stronie pokazuja sie coraz wieksze oferty kupna. Ja na pewno sobie poczekam.
  • Re: PAGED--wyzygac sie idzie juz na ten papier i na tych mzykow Autor: ~krychu.ie [79.140.210.*]
    Po dzisiejszej sesji formuje się na AT mały czarny korpus z długim cieniem, teoretycznie powinno nastąpić odbicie, ale uważam, że w obecnym trendzie "spadkowo-bocznym" krótkoterminowo możemy oczekiwać dalszych spadków, nawet do około poniżej 22,60. Wszelkiej maści analitycy na różych portalach w swoich analizach pozytywnie określają perspektywy wzrostu tej spółki umieszczając ją w swoich wirtualnych portfelach. Nie sądzę, żeby komuś specjalnie zależało na dołowaniu kursu, zgadzam się, że zniecierpliwiony detal pozbywa się akcji co widać po ilościach oddawanych i marnych obrotach. Ja trzymam od jakiegoś czasu za 24,70 i mam zamiar dokupić jeśli spadnie poniżej 22,60. Spółka ma spory potencjał wzrostu, przewidywany zgodnie z opiniami analityków do ponad 30zł przy niskim ryzyku inwestycji. Jeśli nic złego się nie wydarzy w terminie 3 kolejnych miesięcy nie zamierzam pozbywać się waloru. W rachubę wchodzi uśrednianie. Pożyjemy zobaczymy ;-)
  • Re: PAGED--wyzygac sie idzie juz na ten papier i na tych mzykow Autor: ~mc [78.8.213.*]
    I tu zgadzam sie z Toba. Dla cierpliwych posiadaczy spolka jest wdziecznym walorem. W ostatnich 12 miesiacach wielokrotnie to udowodnila. Jezeli ktos kupuje ja i liczy na szybki wzrost w 2-3 dni to sie przejedzie niech lepiej gra na petrolach czy innych kolastynach. To jest bezpieczny papier z ktorym mozna spokojnie spac i liczyc na dalsze wzrosty ktorym wszelkie AT, perspektywy i podstawy fudamentalne sprzyjaja.
  • Re: PAGED--wyzygac sie idzie juz na ten papier i na tych mzykow Autor: aniol.milosci [*]
    nie da się ukryć..:) co to za walka o 1, czy 2 grosze, skoro spółlka jest warta 30 zł:):)

na ipx, krz, kol Panowie trza ruszać:)
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.