• czy coś się ruszy w najblizszym czasie z eurofaktorem Autor: ~Rufi 06 [85.219.200.*]
    czy jest ktoś kto może coś powiedziec co się dzieje z kursem miało byc tak dobrze
    a jest tak jak zwykle
  • Re: czy coś się ruszy w najblizszym czasie z eurofaktorem Autor: ~zulugula [213.158.197.*]
    Rzeczywiście,brak zainteresowania jest dziwny. Patrząc na wskaźniki za 2009
    spółka jest warta 2 razy tyle. Dobrze sobie radzą,a inne spółki z podobnym zyskiem
    na akcję,czyli 91 gr. kosztują po 20 zł. i więcej. Branża ciekawa,perspektywy
    niezłe... nic tylko kupować.
  • Re: czy coś się ruszy w najblizszym czasie z eurofaktorem Autor: ~KX [83.28.55.*]
    Spółka przechodzi przez trudny rok, dopiero najbliższe raporty pokażą jak radzi sobie z windykacją długu. Dla mnie istotną informacją jest fakt że w przeszłości spółka wypłaciła dywidendę, mam nadzieję, że gdy Eurofaktor upora się ze ściągnięciem wierzytelności ponownie powróci do tej praktyki. Ze względu na płynność traktuję inwestycję długoterminowo, a spadki rzędu 20 % specjalnie mnie nie niepokoją, tak długo jak fundamenty spółki dają pewność kontynuowania działalności i generowania zysku na przyzwoitym poziomie.
[x]
GREMINWES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.