I co szanowni koledzy . Dalej uważacie ,że " za chwilę ' będą wielkie wzrosty i jazda na wyżyny. Niestety dystrybucja trwa w najlepsze a najgorsze jest to, że nie ma ku temu przesłanek , a jednak to się dzieje. Dlaczego?
Już nikomu nie chce się z Tobą pisać sprzedaj w końcu ten papier proszę albo uzbrój się w cierpliwość. Czy ktoś oprócz Ciebie jeszcze tak stęka ? A naprawdę nie jesteś jedynym posiadającym akcje FFI
ja również uważam, że przejście nastąpi dużo szybciej niż końcówka zakreślonego terminu, czyli koniec I półrocza. Wakacje to nie jest dobry czas na zmianę rynku.
Teraz sytuacja jest prosta, zarząd FFI złożył pewnie do giełdy wniosek i czeka na wyznaczenie terminu. Wg mnie będzie to najdalej druga połowa kwietnia, skłaniam się do drugiej dekady tego miesiąca. O ile pamiętam wniosek do giełdy jest techniczny i termin musi być wyznaczony najdalej w ciągu dwóch tygodni.
zupełnie na koniec: jeśli to jest dystrybucja, to bardzo dobrze, bowiem nie sądziłem, że dobiorę jeszcze tak duże ilości na tak rozsądnych poziomach.
ja sprzedalem juz ale powiem ci ze obserwuje sobie kurs i dla mnie to narazie wyglada na zwykla korekte po wzrostach.
i raczej obiektywny jetem bo nie mam zamiaru w tej chwili ani odkupic spolki wiec ani mnie ona mierzi ani grzeje