• Dystrybucja trwa Autor: ~artur [85.89.162.*]
    I co szanowni koledzy . Dalej uważacie ,że " za chwilę ' będą wielkie wzrosty i jazda na wyżyny. Niestety dystrybucja trwa w najlepsze a najgorsze jest to, że nie ma ku temu przesłanek , a jednak to się dzieje. Dlaczego?
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~oldboy [192.28.65.*]
    jakbyś nie zauwazył to zeby dzisaj zebarc 15k po 1.18 musiałem czekac cały dzien, nie mowiac ile dobrałem po 1.19 - i nie tylko ja tak robiłem
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~aa [93.105.60.*]
    trzymam poczekam co czas pokarze , jestem optymistą , liczę w tym miesiącu na 1.60
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~wariat [89.171.119.*]
    Już nikomu nie chce się z Tobą pisać sprzedaj w końcu ten papier proszę albo uzbrój się w cierpliwość. Czy ktoś oprócz Ciebie jeszcze tak stęka ? A naprawdę nie jesteś jedynym posiadającym akcje FFI
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    mazgaj Arturo znów przynudza...

Brawo oldboy, ja również zbierałem dziś na różnych poziomach, razem ponad 30k. Przypuszczam, że wybicie nastąpi na początku przyszłego tygodnia.
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~aa [93.105.60.*]
    uważam że na początku kwietnia wejdziemy na rynek główny , ale zaznaczam to jest moja opinia
    ja również uważam, że przejście nastąpi dużo szybciej niż końcówka zakreślonego terminu, czyli koniec I półrocza. Wakacje to nie jest dobry czas na zmianę rynku.

Teraz sytuacja jest prosta, zarząd FFI złożył pewnie do giełdy wniosek i czeka na wyznaczenie terminu. Wg mnie będzie to najdalej druga połowa kwietnia, skłaniam się do drugiej dekady tego miesiąca. O ile pamiętam wniosek do giełdy jest techniczny i termin musi być wyznaczony najdalej w ciągu dwóch tygodni.

zupełnie na koniec: jeśli to jest dystrybucja, to bardzo dobrze, bowiem nie sądziłem, że dobiorę jeszcze tak duże ilości na tak rozsądnych poziomach.
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~Góra [83.29.19.*]
    A ja iestem posiadaczem 140k i nie mam zamiaru ich sprzedać przy obecnych pozimach
    sypacz nie ma szans. Ja również jeszcze trochę zbiorę.
  • Re: Dystrybucja trwa Autor: ~lukee [188.33.79.*]
    ja sprzedalem juz ale powiem ci ze obserwuje sobie kurs i dla mnie to narazie wyglada na zwykla korekte po wzrostach.
    i raczej obiektywny jetem bo nie mam zamiaru w tej chwili ani odkupic spolki wiec ani mnie ona mierzi ani grzeje
[x]
FASTFIN -4,20% 1,01 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.