• budopol czas na niego Autor: ~terenia87 [87.207.43.*]
    jw
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~terenia87 [87.207.43.*]
    jednak powoli ale w gore
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~kala [109.243.141.*]
    widze ze jakas kobieta .ktora ma budopol. dlugo juz masz te papiery, powiedz mi w co jeszcze oprocz budopola masz ,moze mamy podobne upodobania,
    na razie nie mam nic oprócz budopolu , jednak wiele czytałam i słuchałam wypowiedzi rożnych analityków i właśnie oni stawiają najbardziej na budowlanke. miała mocne zahamowanie ostatnio i to świadczy ze pójdzie do góry. Może sie mylę ale opieram się na wypowiedziach ludzi znających sie na tym.jak pierwszy raz weszlam na giełdę ne miałam zielonego pojęcia i powiem ci ze dużo zarobiłam . inwestowałam zgodnie ze swoja intuicą teraz to co innego. Mam przeczucie ze i tym razem dobrze ulokowałam pieniądze.
  • Re: budopol czas na niego Autor: kddragon [195.238.227.*]
    Ciekaw jestem kiedy był ten pierwszy raz....
    4 lata temu
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~kala [109.243.141.*]
    ja tez jestem od 4lat na gieldzie,tez stawiam na intuicje ,mialam kilku doradcow przez ktorych stracilam sporo ,budopola na razie trzymam,mam nadzieje ze bedzie dobrze.Renia-co masz jeszcze.........
    Powiem jeszcze jedno śmieszy mnie to ze ktoś zarobi 5 groszy i wyzwala . Takiego krezusa , który ponoć ma dozą stratę potrafili wywindować o 26 groszy w ciągu 2 dni a tu trochę zarobi tj 5-6 groszy już wywala. Dajcie tej spółce wyjść na prosta , nie wywalajcie nie potrzebnie to i tu zarobicie. w końcu rekomendacje nie są wydawana ot tak sobie z rękawa. Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce na znacznym poziomie a taki nastąpi. Nie udzielam się na forum bo tak jest dla mnie lepiej.
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~XxX [83.26.81.*]
    Co do rekomendacji to czesto podaje sie je po to zeby wyjsc z papiera, nie mowie ze akurat w tym przypadku tak jest, ale ja traktuje takie rekomendacje odwrotnie. Kiedys PKO BP wydało rekomendacje ze Centrostal teraz Cognor jest wart 7zł - kiedy chodził po 15zł. teraz Cognor to juz nie ta sama firma co Centrostal a duzo wieksza a cena akcji to 2,5 zł. to tak apropo wydawania rekomendacji :)
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~ola [83.29.114.*]
    z tym sie tez zgadzam najlepiej zarabia sie na spolkach ktore sa w dolku i nikt o nich nie mowi inwestuje od 1993 i sporo mnie nauczyly te rekomendacje hehe a jak zaczynaja duzo gadac najlepiej sprzedac hossa 2004 v 2007 800 procent zarobku 2009 v 200 proc i ta wlasnie zasade stosowalem pozdrawiam narka BUDOPOL MAM TEZ NIE SPRZEDALEM KUPILEM PO 80 GR CZEKAM AZ DOJDZIE DO 5 ZL
  • Re: budopol czas na niego Autor: ~vb [89.238.47.*]
    Tylko zle rekomendacje dadzą szanse wzrostu , a dobre sa dla wyjscia z akcji.Najlepsza byłaby rekomendacja 0 zł.
    jednak ma mocne podstawy , mimo spadkow na rynkach budopol trzyma sie dobrze . Bedzie super , jeszcze dzis
[x]
BUDOPOL -16,67% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.