• DO SŁAWKA Autor: ~g7 [89.171.203.*]
    POMOCY SŁAWEK LECIMY NA 8 A ONI ZA MAŁO I ZA WOLNO SPRZEDAJA
  • Re: DO SŁAWKA Autor: ~DOKTOR [10.8.0.*]
    MOŻE POLECZYĆ?
  • Re: DO SŁAWKA Autor: ~G7 [89.171.203.*]
    TWOJ CHORY MÓZG? NIEZŁY MASZ POZIOM 3IQ CZY 4
  • Re: DO DOKTOR Autor: ~G7 [89.171.203.*]
    A POZA TYM SIE NIE ODZYWAJ BO NIE DO CIEBIE PISZE. SŁAWEK MA KULTURĘ A TY ........ NIE NAPISZĘ BO PO CO
  • Re: DO DOKTOR Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Witam.
    Coś Hefal powoli się rozkręca ku ...... cyferce .... .
    Nieważne.
    Aktualnie mam :
    bezpiecznie teraz dobrany PGE - niżej za chorobę nie poleci.

Z NC na razie PRAGMA (na razie NC, bo wiesz przełom I i II kw i wypad na główną podłogę) - popatrz na wykres świecowy i obroty, będzie wystrzał, dobierz póki można jutro z rana.
    No i EEX - dzisiejsze zachowanie dowodzi znowu ruchu w górę, wykres świecowy też to potwierdza.

P.S.
    I pamiętaj PRAGMA niżej 15 zł nie spadnie, bo to min cena do wejścia na gpw (min kapitalizacja jest przy ej cenie , przypominam).

A potem tu razem wrócimy :))))
  • Re: SŁAWEK Autor: ~G7 [89.171.203.*]
    WIDZE ŻE MAMY PODOBNY PROFIL I CZAS. TY WIESZ O CO CO CHODZI. POZDRAWIAM.,
    PGE TEZ CHYBA POLECI . http://www.globtrex.com/Wiadomosci/show/30210-Goldman+Sachs+pomogl+Grecji+ukryc+prawdziwe+rozmiary+dlugu
  • Re: SŁAWEK Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    PGE mam najmniej i to może poleżeć długoterminowo, zamiast lokaty, a w razie czego zawsze mogę zabrać.
    DOBRZE ZE TU SA TEŻ NIEKIEDY LUDZIE Z KLASA.CZYTAM TO BADZIEWIE SPORADYCZNIE BO JEST JAKIMŚ MIERNIKIEM. HEJ
    HEFAL. PRZYPOMINAM SPRZEDAWAĆ I TAK JESZCZE DŁUGO NIE UROSNIE. NIKT NIE CHCE KUPOWAĆ COS MUSI W TYM BYC
    SPOKOJNE WZROSTY PRZY NIECAŁYCH STU AKCJACH OBROTU, TO I TAK JESZCZE SPADNIE LEPIRJ SPRZEDAC I CZEKAĆ
    ALE CISZA. PEWNIE BEDZIE PO 5 :(
  • Re: SŁAWEK Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Jak bedzie po 5 to kupimy :)))
    TERMIN DŁUGI ALE WIARA CZYNI CUDA. P.S. DZIS TROCHE MIAŁEM CZASU I POGRAŁEM NA EX. NA KARTON WISKACZA BEDZIE. HEJ. DOBRZE SIE TRZYMA TA SPÓLA. POZDRO
  • Re: DO SŁAWKA Autor: ~g7 [89.171.203.*]
    swietny obrot. 5000 pln. sprzedac i zapomnieć. 8 pln w zasiegu. kto to wytrzyma
  • Re: DO G7 Autor: ~kasabian [79.186.89.*]
    widzę, że od pewnego czasu mocno się starasz przy okazji robiąc z siebie idiotę

nie będę ci przeszkadzał
  • Re: kasabian Autor: ~ekspert [89.171.203.*]
    widze jak na innych spolkach ten sam poziom. SAMO OBRAZANIE. MOZE GOSĆ MA RACJĘ. mysl kasabian ty g........... ć............... . i co jest ok? kupiłes coś. a moze nie masz za co. to twój poziom.
[x]
HEFAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.