• Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~Hrabia [91.94.132.*]
    wracamy szybko na poziomy powyżej zeta. Kto nie zdąży wsiąść do pociągu, temu pozostaną wyłącznie marzenia. O zyskach. Wysokich.
  • Re: Dokladnie Autor: ~ozzy [95.49.147.*]
    Udalo mnie sie jeszcze dokupic ponizej 0,9...:)
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~ZIELONY 76 [79.162.6.*]
    TAAA...JEDZIEMY ZNOWU W GÓRĘ W NOWYM TOWARZYSTWIE, POCIĄG I MASZYNISTA TEN SAM TYLKO PASAŻEROWIE SIĘ POWYMIENIALI MIEJSCÓWKAMI:)
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~MAXIMUS [91.94.132.*]
    decyzja KNF niebawem, wsiadać, kupować, podróż pięknie się zapowiada, znów wychodzi słońce..
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~lukee [94.254.178.*]
    niedawno pisales ze w ogóle nie będzie korekty i nie przeprosiles tych co cie posluchali ( a kilku madrzejszych pisalo ze bedzie zreszta bylo to raczej oczywiste dla myslacych osob przy totalnym wyprzedaniu spolki) teraz zamiast przeprosic i sie nie odzywac bo juz pokazales ze nie masz podstaw to znow piszesz swoje wypociny.
    na gielde nie wplyniesz bo oona po swojemu zrobi a kompromiutujesz sie czlowieku.
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: karol659 [83.6.106.*]
    Dnia 2010-01-22 o godz. 20:15 ~lukee napisał(a):
    > niedawno pisales ze w ogóle nie będzie korekty i nie
    > przeprosiles tych co cie posluchali ( a kilku madrzejszych
    > pisalo ze bedzie zreszta bylo to raczej oczywiste dla
    > myslacych osob przy totalnym wyprzedaniu spolki) teraz
    > zamiast przeprosic i sie nie odzywac bo juz pokazales ze
    > nie masz podstaw to znow piszesz swoje wypociny.
    na gielde
    > nie wplyniesz bo oona po swojemu zrobi a kompromiutujesz
    > sie czlowieku.

AMEN
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~Hrabia [91.94.43.*]
    ci, którzy mnie posłuchali i albo kupowali akcje do poziomu zeta, albo ich nie wywalali, będą jeszcze mi dziękować i po śmierci przychodzić w celach dziękczynnych na mój grób... To wy się kompromitujecie, spójrzcie na mizerne obroty, ten spadek zostanie błyskawicznie odrobiony.

Wasze stanowisko można uzasadnić tylko jednym: macie jakieś skromne, malutkie kwoty do inwestycji, rzędu 500 PLN... Ale bez zmartwień, wyjdziecie z tej inwestycji jeszcze z "grubą" kasą...
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: karol659 [83.6.103.*]
    Dnia 2010-01-23 o godz. 14:46 ~Hrabia napisał(a):
    > ci, którzy mnie posłuchali i albo kupowali akcje do poziomu
    > zeta, albo ich nie wywalali, będą jeszcze mi dziękować i po
    > śmierci przychodzić w celach dziękczynnych na mój grób...
    > To wy się kompromitujecie, spójrzcie na mizerne obroty, ten
    > spadek zostanie błyskawicznie odrobiony.

Wasze stanowisko
    > można uzasadnić tylko jednym: macie jakieś skromne,
    > malutkie kwoty do inwestycji, rzędu 500 PLN... Ale bez
    > zmartwień, wyjdziecie z tej inwestycji jeszcze z
    > "grubą" kasą...

Ja się słucham i będę przychodził, jak powiesz gdzie będziesz leżał :) (żart)
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~Hrabia [91.94.225.*]
    słuchaj się tu i teraz... trzymaj akcje kolo i nie pękaj, a będziesz wdzięczny do końca życia... Tym razem, Twojego...
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: karol659 [83.6.103.*]
    jak tam Hrabia celujesz kwotę zatrzymania ? przez dłuższy okres jeśli tak dalej pójdzie moim zdaniem skromnym tu może sporo więcej niż się mówi o 2zł tylko oczywiście z czasem i to zapewne już na głównym o ile tak się stanie
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~ZIELONY 76 [87.96.56.*]
    NO JA POSŁUCHAŁEM I NIE SPRZEDAŁEM CHCIAŁEM TYLKO CIĘ HRABIO SPYTAĆ CZY UWAŻASZ, ŻE PRZY OBECNYCH ZAWIROWANIACH NA SZEROKICH RYNKACH DECYZJA O ZATWIERDZENIU PROSPEKTU PRZEZ KNF TO JEST W DALSZYM CIĄGU PRETEKST DO KUPNA AKCJI???I W ZWIĄZKU Z TYM WZROST KURSU?
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~ZIELONY 76 [87.96.56.*]
    BO ROZUMUJĘ W TEN SPOSÓB: MAŁA ILOŚĆ A AKCJI PO WEJŚCIU BRAK EMISJI WIĘC TEORETYCZNIE TAKA SAMA ILOŚĆ AKCJI A GRONO ZAINTERESOWANYCH KUPNEM O WIELE, WIELE WIĘKSZE, WIĘC WZROSTY PEWNE.TYLKO CZY W OGÓLE TO JEST DOBRY MOMENT DO KUPOWANIA AKCJI?
    jak jest moment na w2zrosty to dlaczego nie moment na kupno ? a kiedy ? wiem że lepiej było wskoczyc jak było po 40gr i sprzedać za 2zł ...
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~Hrabia [91.94.69.*]
    sytuacja makroekonomiczna nie ma zbyt dużego wpływu na NC. Zła sytuacja makroekonomiczna raczej nakręca sektor windykacji, więc tym bym się zupełnie nie martwił.

Zresztą, uważam, że gospodarka europejska odzyskuje świeżość i sytuacja na giełdach szybko się zmieni. Kolejne info z USA winny być znacznie lepsze, co gwałtownie przełoży sie na zwrot na światowych parkietach. I to pewnie już w nadchodzącym tygodniu...

Jeśli chodzi o maximum na FFI, to przy fartownej sekwencji zdarzeń, czyli publikacji kolejnych zapowiadanych inf w odpowiednich interwałach czasowych, np. co mniej więcej dwa tygodnie, kurs spoko może grubo przekroczyć 2 zety. Naprawdę grubo...
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~trefl [195.150.61.*]
    obudź się.... i nie naganiaj na 2 zł. Przeciez nikt rozsądny nie wyceni spóki z zyskiem 4 mln na 200mln złotych, której majatek trwały jest warty tyle co 30 biurek z laptopami. Zbyt duze ryzyko , zastanów się. Kazdy tez zdaje sobie sprawe ze obecna spekulacja skończy sie zanim FF wejdzie na głowny parkiet bo wtedy prezesi zaczna sprzedawac akcje. Realny zasięg to max 1,4 zł i to przy masie szczęscia. Bo jak na razie to zaczeła sie korekta i może wnet ludzie którzy kupowali w przedziale 0,4-0,6 zaczną realizowac spore zyski. Dlatego zachowaj ostrożność i nie naganiaj. Pieniądze lubia cisze.
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~Hrabia [91.94.212.*]
    owszem, lubią ciszę, ale nie na giełdzie. Jak lubisz ciszę, to załóż zieleniak, sprowadzaj warzywa z Chin, rób na tym pięciokrotną przebitkę i chowaj ten sekret w tajemnicy, bo inaczej osiedle cię spali...

Knwo-how jest znacznie bardziej wartościową składową majątku niż maszyny produkcyjne, ziemia, itp.... Jesteś starej daty człowieczku i nie rozumiesz, że najcenniejsze, także w biznesie, są idee. I taką sprawną oraz skuteczną ideą biznesową dysponuje FFI.

Na twoim miejscu przestudiowałbym wskaźnik zysku netto na zatrudnionego na głównym parkiecie za rok 2009. Sprawdź, jak uzalezniona jest od tego wskaźnika cena akcji... Będziesz miał wiele odpowiedzi na dręczące cię pytania...
  • Re: Koniec korekty, koniec marzeń o tanich zakupach Autor: ~fast [83.26.214.*]
    za p.b.pl.zysk za 08,-2m8 mln. wartość rynkowa 51.1 mln. wartość księgowa 11.9 mln. pozdr. dla p.Hrabiego i wszystkich forumowiczów
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.