Co by nie powiedzieć,to na razie Hafalstos miał rację,czekałem z gotówką,żeby dokupić jak pójdzie w górę i gotowka została.Nie ma wątpliwości,że Renia jednak wychodzi w dalszym ciągu i nie ma dla niej znaczenia,ile z tego interesu wyciągnie.Bierze i reszty nie wydaje.Ale w dalszym ciągu uważam,że to dobry papier,warto wejść.
mnie nie martwi to że ta śmieszna pani sypie nie patrząc na cenę
bardziej mnie martwi totalna bierność szkopek i cieślara
może po prostu szykują się jakieś potężne straty za 4 kw. bo czemu nie kupują skoro spółka jest dzisiaj wyceniana na 7 mlz zł.
TO JEDNA Z NAJTAŃSZYCH SPÓŁEK NA CAŁEJ GPW ..... a przecież ma zyski, spore aktywa, swój biznes, kontrakty, kadrę, jednym słowem zdrowa spółka, nie to co multum wydmuszek bez biznesu, jedynie z planami i obiecankami i przekrętami
I jak się czujecie ? Miałem chwile parę akcji ale szybko się ich pozbyłem. Chyba będzie lepiej niż pisałem - poziom grubo poniżej 10 złociszy już wkrótce
Zobacz obecnie jestesmy sami we dwoch plus Renia ;-) Moze jakies zaproszenie do kogos specjalnego kto powalczy o kurs w te lub druga strone? Masz jakis pomysl? Inaczej ani Ty nie kupisz ani ja nie sprzedam i bedziemy tak sie nudzic tygodniami
Bardzo lubie obserwowac społki z mała iloscia akcji lub małym ff -dobrze mi sie na nich zarobia - obecnie obserwuje Hefal'a. Po zachowaniu sie kursu i postawie znaczacych akcjonariuszy bede sie mocno zastanawiał, nawet przy kursie na poziomie 8-10 złotych.
Pozdrawiam wytrwałych, zmarnowanych i uszczuplonych o duza kase akcjonariuszy
Wszedłem tu jak leszcz po 17,29 na początku listopada po nagonce na forum, puściłem w połowie grudnia po 14,80 i żałuje, że tyle czekałem. Spólka dobra ale zarobić na niej się nie dało. Wszedłem na GPH, szkoda, że wcześniej tej spółeczki nie zauważyłem, a tu 1zł w styczniu to mało. Pozdrawiam i życze odbicia.