To naprawdę jest zawodowiec. Na forum NETII mają go dość. On nie działa sam i ma wspólnika który go zawsze wspiera a nazywa się Cerco tylko nie wiem dlaczego ty na forum sie nie pojawił - przepraszam bylo kilka wpisów Cerco
nie ma stary dziad honoru wstyd siedzi i myśli że 100 lat będzie skleroza rządzic mało mu i mało ludzie majątki potracili idz już dzidku na emeryturę nie męcz ludzi myślisz że nikt ciebie nie zastąpi jesteś najlepszy Nie chce odejść bo może narobił machlojek i ukrywa
Do Jakuba i Bankiera
Witam
To sympatyczne spotykać starą gwardię.
Obserwując notowania Mostka cholernie skacze adrenalina.Tym niemniej coraz częściej zauważam u siebie zniechęcenie.Dla mnie to oznaka ,że coraz bardziej mam w nosie i papier i jego notowania.
Wiecie dla mnie cholerną zagadką są władze Mostka ,a zwłaszcza milczenie PREZESA.
To jest człowiek ,który ma ponad 2.000.000 akcji.Są to dane oficjalne ,a więc bez lipy.
Wiem p. Skipietrow to barrrrdzo bogaty człowiek i wartość swoich akcji może mieć głęboko w nosie.Przecież jest jeszcze ambicja i honor.Czyżby dla tego pana te pojęcia były nic niewarte.Trudno mi w to uwierzyć.Czyżby to był człekopodobny.Mi w to trudno uwierzyć.Mimo wszystko ja współczuję tym ,którzy potężnie umoczyli.Żal i jeszcze raz żal.
Im będzie cholernie trudno odrobić straty na takim gównie jak Mostek
Pozdrawiam jato
Pisałem kiedyś,że kurs zachowuje się jak kiedyś kurs Ferrum.Pewnie zjedzie w okolice które nikomu się nie śniły i zacznie sie powolna wspinaczka bo ktoś zacznie skupować to gówno za dosłownie grosze w celu przejęcia.Też wpółczuję akcjonariuszom.Poz.