• Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~Zielarz [194.169.228.*]
    http://www.moj.com.pl/art/?cat=180
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~ja [84.203.45.*]
    czy posiadasz wciąż ten potężny pakiet akcji MOJ-a?
    Jeżeli tak, to serdecznie współczuję.
    Myślę, że jak kurs przebije 3.00, to poleci w dół i to ostro.
    NIe mam tych akcji, ale posiadaczom współczuję (kiedyś tu byłam?)
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~re [217.153.254.*]
    ponoś szykuje się przejecie Moja i w ten sposób próbują odstraszyć krótkoterminowych spekulantów, przyszły kwartał powinien być bardzo dobry
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~er [194.117.241.*]
    Dnia 2009-11-23 o godz. 22:14 ~re napisał(a):
    > ponoś szykuje się przejecie Moja i w ten sposób próbują
    > odstraszyć krótkoterminowych spekulantów, przyszły kwartał
    > powinien być bardzo dobry

Przejęcie?
    Co za bajki.
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~ja [84.203.45.*]
    Co do przejęcia, to coś słyszałam, ale z tym odstraszaniem, hmmm?
    NIe ma obrotów na papierze, więc nie ma takiej konieczności. Myślę, że wyniki za 3Q, przybiły przysłowiowy gwóźdź do trumny. Narazie nie ma co liczyć na wielkie wzrosty. Chociaż Moj potrafi zaskoczyć. Akcji nie posiadam, ale trzymam kciuki.
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~maniek [188.146.248.*]
    Co Wy piszecie ?! Jaki gwóźdź do trumny . Wiele spółek o których można powiedzieć że nie robią właściwie nic oraz że nie przynoszą dochodów rosną po 10% dziennie . Wiem że ostatni raport nie jest rewelacyjny {sam spodziewałem się lepszego } ale MOJ to nie bankrut ani bańka mydlana .Moim zdaniem na dzisiaj mimo ostatnich wyników akcje i tak powinny być o wiele droższe .Po prostu spekóła zostawiła papier i nie widać chętnych do zakupów ale jak sobie przypomną o tym walorze to możliwości wzrostu są bardzo duże i po ewentualnym wzroście wcale nie będzie to ,,balon'' .Dzisiaj nikt nie chce płacić po 3 zł ale jak dosiądzie sie spekóła to będą brali po 5zł.
  • Re: Raport na stronie MOJ drastyczny spadek zysku- DLACZEGO?? Autor: ~maniek [188.146.248.*]
    Co Wy piszecie ?! Jaki gwóźdź do trumny . Wiele spółek o których można powiedzieć że nie robią właściwie nic oraz że nie przynoszą dochodów rosną po 10% dziennie . Wiem że ostatni raport nie jest rewelacyjny {sam spodziewałem się lepszego } ale MOJ to nie bankrut ani bańka mydlana .Moim zdaniem na dzisiaj mimo ostatnich wyników akcje i tak powinny być o wiele droższe .Po prostu spekóła zostawiła papier i nie widać chętnych do zakupów ale jak sobie przypomną o tym walorze to możliwości wzrostu są bardzo duże i po ewentualnym wzroście wcale nie będzie to ,,balon'' .Dzisiaj nikt nie chce płacić po 3 zł ale jak dosiądzie sie spekóła to będą brali po 5zł .
[x]
MOJ 0,00% 1,40 2025-11-27 09:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.