No liczę że jeszcze jakiś le.....sypnie tym bardziej że giełdy poleca bo USA korekta .....a więc może się uda dokupić niżej i na to czekam .Potem podwoi się dzięki PP a więc chcę jeszcze dokupić trochę aby potem podwoić .
Tak jak na bumechu Lu dobrze przwidzial. Ja uwazam, ze kurs bedzie rosl przed walny. Wojsko info o Strykerach poda na pewno. Ale piatkowa zagrywka dziwna byla.
Pisalismy przed piatkiem, ze znane nam PP wskazuja na wzrosty, tu okazalo sie inaczej. Niestety musze sie przyznac, liczylem inny scenariusz, ale przeciez to Grupa BMCH i nie takie cudenka sie zdarzaja. Dzis (chcialbym sie mylic), ale wiecej wskazuje na znizanie niz nie. Choc tu kazdy scenariusz, na tym walorze, moze byc grany. Jutro kolejna partia rozgrywek. Pozdrawiam
....Panowie spokojnie nie ma znaczeń ile będzie jutro czy za tydzień ......bo niebawem pójdą Infa i kurs będzie bardzo mocno zwyżkował i takie będą fakty .I nie ważne czy po walnym czy po PP bo tak czy siak pojawia się umowy i kontrakty a spółka zbrojeniowa będzie warta setki mln zł a nawet mld zł .....wystarczy kontrakt gruby na wozy bojowe czy drony czy amunicja ......a kurs będzie na poziomach 30 -60 zł lekko .Tak więc nie kłócić się kiedy tylko spokojnie czekać i dobierać póki jest okazją kto ma oczywiście kasę bo promocja długo już nie potrwa ........
Ehh 30 zl lekko. Tu cel jest czerwiec/lipiec 5 zl. Tyle na Espi mozna wyciagnac. Jak nie bedzie poparte kontraktami i budowa centrum serwisowego to zjedzie na 80 gr. Espi to zasieg 5-6 zl. Ale to 80 % to kosmos.
Oj pomyliłeś spółkę zbrojeniowa z kioskiem warzyw za 5 zł na targu ....ale nie będę tłumaczył więcej czas wszystko zweryfikuje .....i przypomnę posta mojego i cenę i to juz niebawem ..........po umowach o kontraktach kurs 30-60 zł tam będzie zmierzał.
Tak was czytam Bono i zrobię tak
,mianowicie poczekam sobie tak do zimy z moimi juz akcyjkami capital to nie będę miał problemów z weryfikacją a po drodze się okaże coś szerszeniu uczynił będąc twardym a nie miękką fają
Nigdzie nie pisałem że coś kupiłem po 3.6 kupię pewnie coś w okolicach 3 później może dokupie jeszcze niżej. Według mnie jak już pisałem do emisji kurs będzie trzymany i pewnie nawet pójdzie w dół
Ok. To tak sie nie podniecaj na forum. Tylko czekaj. Robin tez mowil ze czeka a na bmc pisla ze nawet za 4.5 sie oplaca brac. Oj Marcinek wam traume w glowie zrobil
Ja nie. Ale moj znajomy dyrektor sporego przedsiebiotsrwa uslyszal od samego S ze kurs bmc przez zbrojeniowke bedzie latal 50 zl minimum. Wiec na Capitalu licze na 5-6.
Dnia 2026-06-07 o godz. 22:02 mayerlensky napisał(a): > Tylko ze moj jeden procent pewnie wiekszy niz Twoje 50. Za drobniaki to nie ma emocji. 25 lat na GPW, stopa zwrotu 60-70%. Ale ok zoltodziob.
A skąd ty możesz wiedzieć jaką kasą ja obracam. Odpowiadam tylko na tak głupio zadane pytanie do twojego adwersarza. A na giełdzie 16 lat.