Skup po 7 czy 8 jest dla Was satysfakcjonujący w świetle nadchodzących wydarzeń? Myślę ze to dlatego ten nagły pomysł ze skupem bo za rok cena bedzie juz dwucyfrowa i to przed przecinkiem :)
Dnia 2026-06-06 o godz. 14:28 ~Venom napisał(a): > https://www.google.com/amp/s/investmap.pl/rank-progress-otworzy-dwa-nowe-parki-handlowe-realizuje-tez-inwestycje-mieszkaniowe.amp318090 > > > > Skup po 7 czy 8 jest dla Was satysfakcjonujący w świetle nadchodzących wydarzeń? Myślę ze to dlatego ten nagły pomysł ze skupem bo za rok cena bedzie juz dwucyfrowa i to przed przecinkiem :)
Dodam bo się trochę zakopało
Zobacz wątki dotyczące Rank Progress Zobacz profil Rank Progress Autor: ~8964Andrew [77.236.7.*] 2026-06-07 07:15Opublikowano przy kursie: 4,61 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: Dlaczego Marczak proponuje 8 zł ?Zgłoś do moderatora Dnia 2026-06-06 o godz. 13:41 ~Pitagoras napisał(a): > Trudno się z Tobą nie zgodzić. Dobrze wszystko wyjaśnione. Uważasz, że skup będzie po 7 zł, czy może uda się z ceną 8 zł?
Nigdy nie uważałem że skup "będzie ".
Gdyby na pewno miał być, głosowana uchwała zobowiązywałaby Zarząd do jego przeprowadzenia w terminie np. jednego roku, a nie tylko dawała pełnomocnictwo i to na pięć lat. Mało tego uważam że widełki 1-7 ,czy też 1-8 nie mają większego znaczenia przy wartości księgowej ok 15 zł W 2012 widełki były 1-40 a co z tego wyszło podałem wcześniej . Każda z tych propozycji jest moim zdaniem drwiną z akcjonariuszy - 2010rok IPO 10,77 ! Uruchom wyobraźnię, deweloper ściągnął od ciebie w IPO za jedną akcję dokładnie 10,77 zł a teraz być może zaproponuje Ci cenę odkupu w ciągu pięciu lat od 1do 7zł . Jak to wygląda ? Będziesz dziękował i całował w rękę takiego "łaskawcę "?