• Investmap.pl artykuł Autor: ~Venom [188.33.6.*]
    https://www.google.com/amp/s/investmap.pl/rank-progress-otworzy-dwa-nowe-parki-handlowe-realizuje-tez-inwestycje-mieszkaniowe.amp318090

Skup po 7 czy 8 jest dla Was satysfakcjonujący w świetle nadchodzących wydarzeń? Myślę ze to dlatego ten nagły pomysł ze skupem bo za rok cena bedzie juz dwucyfrowa i to przed przecinkiem :)
  • Re: Investmap.pl artykuł Autor: ~Longterminvest [46.134.90.*]
    NIc dodać nic ująć. Ruch wyprzedzający. Jak zyskać prawo do coraz większych zysków w przyszłości nie wydając ani jednej własnej złotówki.
  • Re: Investmap.pl artykuł Autor: ~ZnanyAnalityk [37.31.50.*]
    Mamy to!!!
  • Re: Investmap.pl artykuł Autor: ~8964Andrew [77.236.7.*]
    Dnia 2026-06-06 o godz. 14:28 ~Venom napisał(a):
    > https://www.google.com/amp/s/investmap.pl/rank-progress-otworzy-dwa-nowe-parki-handlowe-realizuje-tez-inwestycje-mieszkaniowe.amp318090
    > >
    > > Skup po 7 czy 8 jest dla Was satysfakcjonujący w świetle nadchodzących wydarzeń? Myślę ze to dlatego ten nagły pomysł ze skupem bo za rok cena bedzie juz dwucyfrowa i to przed przecinkiem :)

Dodam bo się trochę zakopało

Zobacz wątki dotyczące Rank Progress
    Zobacz profil Rank Progress
    Autor: ~8964Andrew [77.236.7.*] 2026-06-07 07:15Opublikowano przy kursie:  4,61 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: Dlaczego Marczak proponuje 8 zł ?Zgłoś do moderatora
    Dnia 2026-06-06 o godz. 13:41 ~Pitagoras napisał(a):
    > Trudno się z Tobą nie zgodzić. Dobrze wszystko wyjaśnione. Uważasz, że skup będzie po 7 zł, czy może uda się z ceną 8 zł?

Nigdy nie uważałem że skup "będzie ".

Gdyby na pewno miał być, głosowana uchwała zobowiązywałaby Zarząd do jego przeprowadzenia w terminie np. jednego roku, a nie tylko dawała pełnomocnictwo i to na pięć lat.
    Mało tego uważam że widełki 1-7 ,czy też 1-8 nie mają większego znaczenia przy wartości księgowej ok 15 zł
    W 2012 widełki były 1-40 a co z tego wyszło podałem wcześniej .
    Każda z tych propozycji jest moim zdaniem drwiną z akcjonariuszy - 2010rok IPO 10,77 !
    Uruchom wyobraźnię, deweloper ściągnął od ciebie w IPO za jedną akcję dokładnie 10,77 zł a teraz być może zaproponuje Ci cenę odkupu w ciągu pięciu lat od 1do 7zł .
    Jak to wygląda ?
    Będziesz dziękował i całował w rękę takiego "łaskawcę "?
  • Re: Investmap.pl artykuł Autor: ~Olo [37.47.246.*]
    Kółko wzajemnej adoracji naganów dyndających na hakach po 7-8 zł.
  • Re: Investmap.pl artykuł Autor: ~Ja [37.31.45.*]
    Tutaj będzie drugi Asbis...
[x]
RANKPROGR -1,18% 4,59 2026-06-09 12:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.