Nigdy więcej nie pakuje sie w takie spekule. Kupiłem to badziewie za 81 zł i wisze 3 tygodnie na haku. Mam dosyć tego bełkotu i price action. Niech tylko wróci nawet na te 79 i sprzedaje na lekkiej stracie wracam na orlen. Nawiną was jak chcą, ja sie nie dam być exit liquidity
Oni wszędzie widzą Kwinto, Kramera i Ucho od śledzia, a tymczasem pięknie są karmieni kwitem. I liczą swoje miliony przy kursie 500. Wczoraj podobno strzelały francuskie szampany u niektórych a dzisiaj już tylko Sowietskoje Igristoje.
Ja kupiłem po 35 i wiesz co, będę trzymał ten papier dalej,bo ten bolid się dopiero rozpędza. Ty ,chyba spekuly nie widziałeś,a jak ci się spieszy idź do kasyna
Na moim bumeszku taki taniutki był dobrze dał zarobić sprzedałem po 82 a można było przytulić więcej Bumech cyklicznie daje zarobić więc w czym problem ?
Orlen spolka panstwowa, ma przychody i mądrych ludzi za sterami. Tutaj mamy do czynienia ze spolka wydmuszka i prezesem ktory doświadczeniem sporo jednak odstaje od grubych ryb, dlatego mówię ze spekula. Zaryzykowalem i więcej juz nie będę próbował. Oczywiście ze orlen spada, ale tam jest stabilna linia trendu a tutaj nigdy nie wiesz, a poza tym raz dwa sie posypie jak domino ktoregos dnia. Mam nadzieję że jutro juz uda mi się uciec
Sprzedaj i na Orlen, a nie tu wylewasz żale. Akurat też jestem na Orlenie że średnią 65 i jeszcze potrzymam, bo fakt, że rośnie, dywidenda będzie i duża płynność, więc z wyjściem nie powinno być problemu. Tu widzę, że może być naprawdę grubo, jeśli obietnice będą dowiezione, a stawiam wszystko na to wskazuje, że będą. PZU i NN wiedzà, co robią. Pozdrawiam
No i wlasnie... ja rowniez trzymam orlen od stycznia zeszlego roku ze srednia 53. Potem dokupilem na ike niewiele wyzej i tez bardzo mi sie podoba ta spolka bo jest sensowna i dywidendowa. Dywersyfikacja fajna rzecz. Ale Tazos nie czai i zarobek musi byc tu i teraz oraz kazdego dnia. Tazos@ co jesli sie okaze ze na tej spolce tez pojawi sie dywidenda i regularne wzrosty nie po 3 a 6 tygodniach? Pytanie retoryczne tylko...
To tylko gdybanie, na razie spolka nie generuje żadnego przychodu i jest wydmuszka spekulacyjna. Dzisiaj znow leci, moglem wczoraj uciekac i jak zawsze nie doszło do mojego be
Spekulantem to akurat jesteś ty, wchodzisz w spółkę która jest moment przed komercjalizacja, wiadomo że będzie bujało w ch.. i marudzisz bo już Ci nie rośnie, sprzedaj i się nie męcz
Uciekaj ,uciekaj .....powodzenia na Orlenie,a my tu sobie spokojnie poczekamy.
Jedna prośba do Ciebie,zerknij proszę w czasie urlopu na kursy Orlenu i ICE tak dla zabawy.
Pozdrawiam gorąco i powodzenia.