• Cena Autor: ~Początkujący [195.206.119.*]
    Kiedy myślicie sprzedawać ? Jaka będzie cena? Jeszcze się uczę i nie rozgryzłem tematu tego jakieś rady?
  • Re: Cena Autor: ~Frezer [37.31.58.*]
    Akcje obu Creotechów zostawiam synowi. Syn ma 4 lata. Dziekuje. Miłego dnia.
  • Re: Cena Autor: ~Początkujący [195.206.119.*]
    Czyli mam rozumieć że trzeba trzymać ?
  • Re: Cena Autor: ~Frezer [37.31.58.*]
    Kolego, nie słuchałbym rad obcych osób na forum w kwestii swoich finansów, zwłaszcza na tym forum, gdzie liczba merytorycznych wypowiedzi to jakiś promil.
    Skoro wszedłeś w tą spółke to pewnie masz minimalne pojęcie na jej temat. Skoro wszedłeś na giełde to jakąś strategie działania również wypadaloby mieć. Ja rad nie udzielam ale moge jedynie zachęcić do niesprzedawania akcji. W dłuższej perspektywie to się poprostu lepiej opłaci.
  • Re: Cena Autor: ~rrr [149.156.110.*]
    Ja raczej trzymam kupowane akcje przez kilka lat. Creotecha kupowałem po ok 220 zł. Nie zamierzam sprzedawać choć oczywiście akcje mogą stanieć. W przypadku tej firmy strasznie dużo zależy od polityki polskiego rządu. Czy np. będą zwiększać polską składkę do Europejskiej Agencji Kosmicznej, czy będą zamówienia z MON na kolejne satelity, czy wreszcie Creotech wejdzie na inne rynki, tu też by się przydało mocne wsparcie polskiego rządu.Aktualna wycena akcji jest bardzo wysoka, czy może być wyższa, może, ale niższa też.
[x]
CREOTECH -0,39% 774,00 2026-06-09 09:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.