Jakoś nie przekonuje mnie to co pokazali. Mocno widac tutaj Ghostrunnera i jego sposób walki. Myślałem ze będzie bardziej soul like jak Lords of Fallen 2 od Cig. Tu chyba max 5 zł będzie przed premierą. Mam akcje 50k sztuk.
Styl walki jak w GR? Przecież tu masz walkę z lekka turowością bazującą na parry, unikach i kontrach. O jakim stylu GR ty piszesz xd To jest zupełnie coś innego
Ciężko będzie wyciągnąć do 5pln.
Jestem troszkę zawiedziony liczyłem na coś innego no i ten parkour mnie nie przekonał. Było cyberpunkowo będzie napoleońsko
Hehe eksperty juz wylazly z nory, gra ma fajnych bossow, mega duzo krwi. Gracze zadowoleni w komentarzach pod filmikami. Idz narzekac na ciga a tutaj sprzedaj i papa
Ten filmik nie odzwierciedla grafiki jaką jest w grze myślę że będzie zarąbista gra i hit tego roku. Oml wchodzi na wyższy poziom chyba jedno z najbardziej perspektywicznych studiów gamingowych w Polsce
Ta gra przypomina mi połączenie gier The Inquisitor od The dust i Charnobylite 2 od Farm51. Wiemy jaki los spotkał te dwie firmy. Myślę że tutaj będzie podobnie. Z dużej chmury mały deszcz i ta gra nie będzie hitem. Grafika jest mówiąc delikatnie przeciętna. Sam pomysł też nie powala na kolana.
lol.
Bardziej to dishonored, juz od biedy nawet bioshock, przez bron w palna/biala w prawej rece i uzycie nadprzyrodonych umiejetnosci w drugiej,
Obie serie sa mocnymi hitami,